Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-29-22-53-24-432_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-11-29-22-53-24-432_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 24
fesang fesang
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadım 😬 doktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah 🙏🏻
Sizler nasılsınız ? Nasıl gidiyor? Grubu pek takip edemiyorum maalesef

fesang fesang
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
Canlarım arada uğruyorum evet. Hayat çok yoğun bu aralar. İlkyardım seminerim vardı 2 gündür günlük 120 km yol yaptım. Oğlum da çok hareketli ve sürekli oyun istiyor. Okul deseniz 1.sınıfım, oldukça aktifim. Bu yüzden 28 haftalık hamileliğime rağmen hiç kilo almadım 😬 doktor bunda sıkıntı olmadığını, bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi şükür. Doğumdan 1 yıl sonra aranıza döneceğim inşallah 🙏🏻
Canım baya yoğunmuşsun. Sen iyi ol sağlıklı ol biz hep burdayız ne zaman canın konuşmak isterse gel illa diyeti bekleme💕💕💕

fesang fesang
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
Kolay gelsin canim 28 hafta olmussunuz maşallah 🧿🧿
Bende cok takip edemiyorum kucuk bir ameliyat oldum bu hafta iyiyim bir sıkıntım yok 😊😊

Bu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım. D u t D u t kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış. 🥺Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim. :cry:

29 Kasım salı

Sabah 12.00

Bir yumurtadan menemen
Peynir
Bir dilim patatesli börek

Akşam 17.00

70 gram döner
Avuç içi kadar pide
Yoğurt
Acı biber turşusu

D u t D u t Kmsl Hnd Kmsl Hnd
❤ afiyet olsun canım
Ayağına sağlık❤
Bu sabah kaptanima özür mesajı yazmayı planlıyordum acil bir iş cikinca vakit bulamadım. D u t D u t kaptanım dün yürüyüş için dışarı çıktım hatta zipzipe özelden fotoğraf bile attım. O sırada bir iki arama oldu kulakliktan karsidakiyle anlasamayinca Bluetooth kapattım sonra açmayı unutmuşum. Bileklige de bakmayı unuttum. Ta ki gece fark edene kadar. Adımlarım 8000 bulmamış. 🥺Çok utandım. Üstelik yeni kaptanim Amine Busra Amine Busra beni çoktan almış öyle utandım ki...Beni ikiniz de affedin olur mu? Yarın iki kat yürüyeceğim kendime ceza verdim. :cry:
Ah ablacım üzülme nolur. Sağlık olsun gerisi boş😘

Ablacim zorlama kendini 8000 adim atsan yeterli yarin icin
Arada bizlerde adim atamıyoruz saglik olsun🥰🥰

Back
X