Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Lahana gibi dedigim dogruymus😇 mor lahanaymis ama baska bir sey diyen de vardi sanki. Çorbayi karistirma:oha: adımı tamamladigimda obur gune gecti saat. Haksizlik olmasin dedim ama farzetki daha batidayim, yani 00:00 ı gecmemis oluyor. Tesekkurler👍Eki Görüntüle 3168714
10 dk’dan bişey olmaz. Ama saat, 12 olunca sıfırlıyo maalesef. Dur ben Maş çorbası bakmaya Nefis tariflere gidiyorum 😄

10 dk’dan bişey olmaz. Ama saat, 12 olunca sıfırlıyo maalesef. Dur ben Maş çorbası bakmaya Nefis tariflere gidiyorum 😄
Aynen, aslinda benim adim sayar da sifirliyordu, bu aralar sifirlamamaya basladi. Kapamassın ulen çorbamı:KK4:😄😄

Çok teşekkür ederim 😘

Sağol canım. 🥰

🥰 Teşekkür ederim

Ben buraya ilk geldigimde kurulu bir düzenin içine girmeye çalışan bir yabancı gibi hissettim. Sağolsun @60kiloyum (fulya) gel bende varım dedi. Bı gazla geldim. Hala sebepsiz bir dislanmislik hissediyorum. Kimsykaynakli değil. Hepimiz gerçek hayatta zorluklar yaşıyoruz ve ister istemez dusuncelerimize yansıyor. O da kelimelerimize yansıyor. Sanalin ve gerçek hayatın sana sunduklarından sadece seni mutlu edecek olanları al. Hepimiz birbirimiz için buradayız ama en çok kendimiz için buradayız. Burada mutlu olalım ❤️

🥰🥰🥰

Rabbim hayırları güzellikle versin inşallah olmazsa üzülme. Bizim bilmediğimiz ne guzellikler verir Rabbim. Evlatların kısmeti bı yerlerde seni bekliyordur 🥰😘
Aaaa ne demek dışlanmışlık. Ben seninle çok denk gelemedim. Ama bundan sonra kurtulamazsın😍
Niye yaaa maksat eğlenmek kuzum
Günaydın eğlenceli bebeem😁
Günaydınlarr fit hatunlarım :KK200:
Günaydın Hanımcım🥰
Aynı gemideyiz artık hahaahhaah🤪🤪🤪

Küçük kız hasta olmuş yaa gece hiç uyumadık kustu ishal olmuş 🥺🥺
Geçmiş olsun, ah bu çocukların çektiği. Kıyamam yaa🙏

Back
X