Hay Allah ya.. sağlık sıkıntısı mı var yoksa?İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah ya.. sağlık sıkıntısı mı var yoksa?İnşallah teşekkür ederim. Annem niye destek olamıyor bana. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum. Gece uyuyamadım gelemem kızla git görüşmeye dedi. Arkadaşa biraktim simdi
Kolay gelsin canımBiraz işim var sonra uğrarım kızlar![]()
Sonra da torunlar başlarBuyuyecekler siz de rahatlayacaksiniz inşallah.![]()
Ay bayıldım sanaÇok geçmiş olsun
Çocuk işte. Lahana gibi giydirirken her kiyafeti neden giydiğini anlatmayı denesen ve kendisinin giyinmesine izin ver. Çünkü okuldan dönüşte kendisi hazırlanıyor. Yeni nesil çocuklar iletişime açık ve neden sorusuna meraklı
Hepinize teşekkür ederim
Bu sizden gelenler sebebiyle olmuyor. Bazen içten geliyor. Çok candansiniz hepiniz çok teşekkür ederim.
Canım iyi olmuş. Yarın ise gidecekken yapsaydı aynısını. Farz etki annen yok o yakınlarda. Yeni bir plan oluştur. Hiç kötü düşünme. Çalışırken daha çok yorulacaksin ama ruhun daha dingin olacak. O yüzden kapalı kapılar arkasından çıkmaya caliş![]()
Afiyet olsun canım
Günaydın balımGünaydınlar![]()
Bayağı uzun sürmüş ya sadece öksürük mü kaldıHep telaş içindeyiz aslında,koştur dur gene aynı başa sarıyoruz hep.
Bende griptim hala geçmedi,dişe gidecem gene sıkıntılı durumlar var.![]()
Sen de diyet kraliçemizsin ablacımİlk başta yabancılık çekmek çok normal,zamanla tanıyınca daha rahat hissedeceksiniz kendinizi.
Bende sayfanın en yaşlı üyesiyim torun sahibi bir anneneyim.
Tekrardan hoş geldiniz aramıza.![]()
İnşallah canım yapacağız.Sayende çok güzel spor yapıyorduk, hadi yine yapalım![]()
Gün içinde ve tabi.yarın telafi edersin sen bebeğim güveniyorum sanaYa dersimiz boştu 5 arkadaş cafeye gittik orda sandiviçimi yiyemedim bir açma yedim çok özür diliyorum kaptanımD u t
3000Adım 3500
İşi olmayanlar kalksın yürüsün
CanımsınGün içinde ve tabi.yarın telafi edersin sen bebeğim güveniyorum sana![]()
3503Adım 3500
İşi olmayanlar kalksın yürüsün
Ay bayıldım sana![]()
Ya dersimiz boştu 5 arkadaş cafeye gittik orda sandiviçimi yiyemedim bir açma yedim çok özür diliyorum kaptanımD u t
O ne demek yaaa hahahaDikişlerimi aldirmak icin hastaneye geldim dikişim yokmuş![]()
Ayin 30 unda gel dediler geldim dikis yokO ne demek yaaa hahaha
Hoşgeldin çok sevindim.Selammm canımmmiyiyim çok şükür sen nasılsın
Aşkitommm hoşgeldinnnnbak bende geldimmmmm
![]()