Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

@Zipzip- kedinin tuvaleti geldi. Eskiden ben bunu eve aldığımda tuvaleti gelince kapıya giderdi Ben de onu dışarı çıkarırdım tuvaletini yapar geri gelirdi. Şimdi bu duruma hiç güvenemiyorum. Kum koydum koridora ama dışarı çıkmak istiyor bakalım nasıl sabah olacak 😁
anaam çıkma leynnn 😂 ay kıyamam

Selam canim buralardayim
Arada sırada geliyorum
Pazartesi diyete başlamış biri olarak
3 gündür leslie yaparak kendii çapımda yürüyorum :)
Sizlerde ne var ne yok
Selam canım buralarda olmana sevindim Ben de yeni döndüm diyet yapıyorum pazartesiden beri buralarda olmana sevindim canım ♥️♥️♥️

Selam kızlar şimdi geldim fakülteden. Kedicik iki yerinden ısırılmış köpek kapmış kediyi. Kısırlaştırırken kuduz aşısı yapıldığı için inşallah sorun olmaz diyorum ben. Enfeksiyon kapmış antibiyotik yaptılar ilaç sürdüler yarın cerrahi bölüm görecek dikiş lazım mı vesaire bakacaklar
Oy oy kuzum inşallah çabuk iyileşir

@Zipzip- kedinin tuvaleti geldi. Eskiden ben bunu eve aldığımda tuvaleti gelince kapıya giderdi Ben de onu dışarı çıkarırdım tuvaletini yapar geri gelirdi. Şimdi bu duruma hiç güvenemiyorum. Kum koydum koridora ama dışarı çıkmak istiyor bakalım nasıl sabah olacak 😁
Yanlis etiket😳

sizde de güzel nostaljik duygular uyandırdığıma çok sevindim 😍 internetten resim çıkartılıp simle süslenebilir :KK200: ☃️
birkaç tane daha 😍

photofunky.gif
709403042christmas-card-eve-snowy-animated-gif-3.gif
icegif-856.gif

iyi bari :KK66: haftasonu dinleniyorsun en azından ve akşam yemeklerinden sonra :KK200:
Akşam yemeklerinden sonra genelde dinlenmem, çamaşır katlarım, haftada bir ütü yaparım, bazen kurabiye yaparım, mesela bugün 4 tepsi hazır yufkadan tatlı yaptım, 2 tepsi cumartesi için, 2 sini buzluğa koyarım, arada kuru biber, patlıcan doldururum, dolap içleri düzenlerim, hafta ortası oğlanlara beslenme hazırlarım. Mesela bugün 22:40 gibi yukarı çıktım, kedilerin wc temizledim, çocukların beslenmesini hazırladım, ayaklarıma kına yaktım, yattım, 30 a yakın mesaj vardı, okumaya çalışıyorum

İyiyim tatlım bir arkadaş var da yarına onun için planlar yapmaktayım. Baş harfi w......:KK45:
Tahmin ettiğim hazırlıktan ise yılbaşı gecesi bende istiyorum abla🙈🥹
Her gün tartilma canım
Tamam canım. Asıl diyetim bugün başlayacak inşallah. Daha motiveyim şuan. Kaybetmem umarım. Birde dışarda zor da evde yürüyüş yapmaya çalışcam inşaAllah.
Yarın iner inşallah 🙏🙏🙏
İnşallah 😊
Allah kabul etsin
Âmin inşaAllah 🌸

Back
X