Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne guzel bir takım oluşturmusuz🧿🧿🧿🧿

Hoş geldiniz :KK60:

Afiyet olsun tatlım 💙

Harikasın dedim mi :KK68:

Supper:KK9:

Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.

Hoş geldin kuzu :KK25:

Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu :KK43:

İyi ki varım :KK71:

Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana :cry:

Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun :dua:

Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın 🤪

Geçmiş olsun canım bacım :dua::KK68:

Bizim grupta yaşlanmak yasak :sus:

Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.

Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem :KK14:

Hayırlı olsun canım ❤️ tanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım :süslü:

Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem 💙💋🌹

Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım 😘🙏

İlle çelme takarlar bilmem mi :KK57:

Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız :KK19:

Pişiye hayııııırrr:stop:

Su canavarları olduk ya :21:

Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm 🥺

Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece :KK22:

Afiyet olsun bitanem 😍💐 12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.

Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.

Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.

Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel 🙏💙🌹

Günaydın fıstığım. 💋💙🌹

Afiyet olsun tatlım.💙🌹

Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.🙈

Günaydın canım.💐🌹

Tavuk şiş unutulur mu :super:

Günaydın tatlım 💋🌹😘

Günaydın 💙💋🌹

Kolay gelsin canım 💙🌹 çok öptüm 💋💋💋💋💋💋💋
Teşekkür ederim ablacım bugün iyiyim çok şükür 😘😘😘

Kızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.

Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ezeli rakibim pastelfit pastelfit Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve diğer arkadaşlar sağ olsun gerçekten takdire değer mücadeleler verdiler. Kulüp masterfitsiz çok tatsız olurdu. Uzun ayrılıklar olmasın inşallah. Uzak da olsan kalbinde olduğumuzu biliyordum :KK60: :KK200:

Back
X