Canım benim hoşgeldin seni çok seviyorumAmin canım sağolasın
Denemedim canım deneyeyim
Sağolasın canım bende sizi özledim
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hoşgeldin seni çok seviyorumAmin canım sağolasın
Denemedim canım deneyeyim
Sağolasın canım bende sizi özledim
Eskidendi o bu aralar bende şu içemiyorum
Diyetteyim yıldızım
Ne guzel bir takım oluşturmusuzKızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.
Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Ay kuzum benim nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm nasıl da güzeldir Taze çıktı azıcık sıcacık mis gibi içine de peynir koyacaksınKızlar hala misafirim var pek bakamadım
Ama ben pisi yemedim oturdum çavdar ekmeği yedim![]()
Mutlu pazarlar canimSelam mutlu pazarlar![]()
Selam hoşgeldinSelam mutlu pazarlar![]()
Teşekkür ederim ablacım bugün iyiyim çok şükürHoş geldiniz
Afiyet olsun tatlım
Harikasın dedim mi
Supper
Yediklerimiz psikolojimizi de şekillendiriyor biraz daha zenginlestir tatlim.
Hoş geldin kuzu
Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm niye böyle oldu
İyi ki varım
Eski okulumda arkadaşlar düşesim derdi bana
Pazarı da kurutursun merak etme..iyi ki Antalya'da yaşamiyorsun
Son durumu ne bilmiyorum ama o sayıda kalsın
Geçmiş olsun canım bacım
Bizim grupta yaşlanmak yasak
Doktora git tatlım boşa eziyet çekme.
Aman diyim dikkatli ol şeytana uyma bebem
Hayırlı olsun canımtanistigimiza memnun oldum. Ben Elhan senin gibi çıtır hayalleri olan genç bir kızım
Her şey çok güzel afiyet olsun bitanem
Yerinde bir karar göreyim seni maviş kızım
İlle çelme takarlar bilmem mi
Yememesi lazım ne diyorsun kırmızı başlıklı fena kız
Pişiye hayııııırrr
Su canavarları olduk ya
Muz iç piyasada daha ucuz maalesef bitanemmm
Merak ediyorum nasıl yattın ben bir uyanmayla hallettim bu gece
Afiyet olsun bitanem12' den sonraki adımlar bir sonraki güne sarkıyor onu ekleme bence.
Afiyet olsun bitanem. İki dilim pasta çok olmuş yarimla idare edecektin. Bir de soğuk baklava yemişsin sanırım.
Akşamdan sonra yediğin her şey aleyhine . Buna çok dikkat et canım. Afiyet olsun.
Günaydın kordişim. Günler sonra sana mesaj yazabilmek ne güzel
Günaydın fıstığım.
Afiyet olsun tatlım.
Yaaa yumurta diyeti yaptığımız günler geldi aklıma beş gün ne azap cekmiştim. Cigerle diyeti bozmuştum.
Günaydın canım.
Tavuk şiş unutulur mu
Günaydın tatlım
Günaydın
Kolay gelsin canımçok öptüm
![]()
Pişi diyorlarDiyetteyim yıldızım![]()
Daim olsun bitanemTeşekkür ederim ablacım bugün iyiyim çok şükür![]()
Rakibi yoldan çıkarma peşindeyim
Ezeli rakibimKızlar burdaki sohbet çok güzel buradan ayrı kalmak iyi oldu sizlerin değerini daha iyi anladım.
Kaptan olmak ya da olmamak önemli değil, bence buradaki herkes zayıflamak için bir arada. Yazdığımız bir cümleyle çok büyük moral kaynağı olabiliyoruz. Hep öyle düşünmüşümdür Bu ekipteki herkesin büyük katkılar sağladığını. Ve Elif yoğun olduğu halde ben ortada bile olmadığım halde takımdaki herkes çok güzel bir şekilde bir arada kalmış,bu beni çok mutlu etti gerçekten bir takım olmayı başardığinız için hepinizi tebrik ediyorum.![]()
Ah bu celdiriciler hayatımızın tuzu biberiRakibi yoldan çıkarma peşindeyim![]()
Ezeli rakibimpastelfit
Hedef60kgolmak ve diğer arkadaşlar sağ olsun gerçekten takdire değer mücadeleler verdiler. Kulüp masterfitsiz çok tatsız olurdu. Uzun ayrılıklar olmasın inşallah. Uzak da olsan kalbinde olduğumuzu biliyordum
![]()
![]()
Yemedim kiiiiPişi diyorlar![]()