Kıyamam sana olur öyleYok işte sebepsiz halsizim doğru dürüst yaptığım bir şey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam sana olur öyleYok işte sebepsiz halsizim doğru dürüst yaptığım bir şey yok
Benim de 38 adım eksiğim var.Kulaklıkları taktım şimdi evi turlayayim![]()
Geçmiş olsun kuzumHosbuldum canım
Hoşbuldum canım bende seni çok seviyorum
İyiyim diyelim iyi olalım canım kendimi halsiz hissediyorum![]()
tamamen doğru canım. yok canım derdim hep artı görürdüm. ama daha sonra ben bunun doğruluğunu yaşayarak anladım.Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş
evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım
zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm
![]()
Ben atarım senin için kaptanımBenim de 38 adım eksiğim var.![]()
Bende yaaAyy bu su işi çok iyi oldu habire içiyorum![]()
Yavrum evren'e mesajla biz istediğimizi yiyebilecek olsak Emin ol bu sorunu çözeriz her türlü mesajı da atarız ölene kadar da yerizBi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuşama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş
evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım
zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm
![]()
Bugün benimkiler hep enerjiye gitti hiç kilo ödem ters onlar bizetamamen doğru canım. yok canım derdim hep artı görürdüm. ama daha sonra ben bunun doğruluğunu yaşayarak anladım.
dikkat ettim arada oluyor mesela 1-2 gün yemişim. zaten bunalmışım sıkamıcam kendimi boşver dediğimde ve hemen 2. günün sonunda normale döndüğümde bakıyorum ya sabitim ya da eksiyim. hele eksi gördüğümde o kadar şaşırıyorum ki. ama 1 gün karboyu fazla yiyip öfffff artı çıkıcam dediğim az da olsa mutlaka artı çıkıyorum.
sağlıklı ve ölçülü yemek gerek ama en başta ruhen relaks olmak lazım.
kolay gelsin kuzumBeni özlediniz mi?
Bu yarışmaya çok aktif dahil olamadım gibi hissediyorum. Yarın daha iyi olacak inşallah
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün yalandan evle ilgilendim bir sürü çamaşır yıkadım dahada yikiyorum
Benim de var bisürü, halim yok, belki akşam yaparımBeni özlediniz mi?
Bu yarışmaya çok aktif dahil olamadım gibi hissediyorum. Yarın daha iyi olacak inşallah
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün yalandan evle ilgilendim bir sürü çamaşır yıkadım dahada yikiyorum
Sanada kolay gelsin AblamBenim de var bisürü, halim yok, belki akşam yaparım
Canım benimBen atarım senin için kaptanım
Ben de bugün öyleyim, eşim gezecek yer aradı, kimseyi bulamadıHosbuldum canım
Hoşbuldum canım bende seni çok seviyorum
İyiyim diyelim iyi olalım canım kendimi halsiz hissediyorum![]()
Şimdi içmiştim, yine içiyim bariGidip su içeyimsizde için
UuuHazır yufkadan, Hindistan cevizli![]()
İçiyoruumMesajımı gören şu içsin![]()
![]()
Hep siz mi içireceksiniz
Oyy senin diyetin benimkinden iyiymişBen de bugün öyleyim, eşim gezecek yer aradı, kimseyi bulamadı, gözleme yapıyım dedim vazgeçtim lahmacun yapmaya karar verdim, hamur yoğurmayı göze alamadım, komşumu çağırdım
. Hamuru yoğurup gelecek
.
Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek, nasıl dinlenecem şimdi![]()