Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

4 Aralık Pazar

Sabah 11.30

3 dilim çavdar ekmeği
Birkaç kaşık salçalı sosis
Birkaç ceviz
Süzme ve çeçil peyniri
Domates salatalık

Akşam 18.00

Bir çiğköfte marulla
Yarım tabak bulgur pilavı
4 köfte
Yarım kase yoğurt
2 kornişon 2 acı biber turşusu

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun fesangim ♥️

Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈
tamamen doğru canım. yok canım derdim hep artı görürdüm. ama daha sonra ben bunun doğruluğunu yaşayarak anladım.
dikkat ettim arada oluyor mesela 1-2 gün yemişim. zaten bunalmışım sıkamıcam kendimi boşver dediğimde ve hemen 2. günün sonunda normale döndüğümde bakıyorum ya sabitim ya da eksiyim. hele eksi gördüğümde o kadar şaşırıyorum ki. ama 1 gün karboyu fazla yiyip öfffff artı çıkıcam dediğim az da olsa mutlaka artı çıkıyorum.

sağlıklı ve ölçülü yemek gerek ama en başta ruhen relaks olmak lazım.

Bi yerde duymuştum da doğruluğu var mı bilmiyorum biz zararlı bişey yediğimizde şimdi artı çıkacağım ödem olacak falan diyoruz ya o yüzden yediğimiz içtiğimiz bize artı olarak dönüyormuş 🙈ama relax olup sadece enerji için yedim vucüdumda kalmayacak zaten yediğimden çok mutluyum dediğimizde artı olarak gelmezmiş 😂😂evrene olumlu mesaj yollamak lazımmış ama ben bunu hiç başaramadım 😂😂zararlı birşey yedikten sonra hep pişman olduğum için hep artı gördüm 🙈🙈🙈
Yavrum evren'e mesajla biz istediğimizi yiyebilecek olsak Emin ol bu sorunu çözeriz her türlü mesajı da atarız ölene kadar da yeriz 😁😁😁

tamamen doğru canım. yok canım derdim hep artı görürdüm. ama daha sonra ben bunun doğruluğunu yaşayarak anladım.
dikkat ettim arada oluyor mesela 1-2 gün yemişim. zaten bunalmışım sıkamıcam kendimi boşver dediğimde ve hemen 2. günün sonunda normale döndüğümde bakıyorum ya sabitim ya da eksiyim. hele eksi gördüğümde o kadar şaşırıyorum ki. ama 1 gün karboyu fazla yiyip öfffff artı çıkıcam dediğim az da olsa mutlaka artı çıkıyorum.

sağlıklı ve ölçülü yemek gerek ama en başta ruhen relaks olmak lazım.
Bugün benimkiler hep enerjiye gitti hiç kilo ödem ters onlar bize

Beni özlediniz mi?
Bu yarışmaya çok aktif dahil olamadım gibi hissediyorum. Yarın daha iyi olacak inşallah 🥰
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün yalandan evle ilgilendim bir sürü çamaşır yıkadım dahada yikiyorum
kolay gelsin kuzum :KK60:

Beni özlediniz mi?
Bu yarışmaya çok aktif dahil olamadım gibi hissediyorum. Yarın daha iyi olacak inşallah 🥰
Sizlerin nasıl gidiyor?
Bugün yalandan evle ilgilendim bir sürü çamaşır yıkadım dahada yikiyorum
Benim de var bisürü, halim yok, belki akşam yaparım

Hosbuldum canım :KK19:

Hoşbuldum canım bende seni çok seviyorum :KK74:

İyiyim diyelim iyi olalım canım kendimi halsiz hissediyorum :KK60:
Ben de bugün öyleyim, eşim gezecek yer aradı, kimseyi bulamadı😂😂, gözleme yapıyım dedim vazgeçtim lahmacun yapmaya karar verdim, hamur yoğurmayı göze alamadım, komşumu çağırdım🤣🤣. Hamuru yoğurup gelecek😂😂.
Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek, nasıl dinlenecem şimdi 😂😂

Ben de bugün öyleyim, eşim gezecek yer aradı, kimseyi bulamadı😂😂, gözleme yapıyım dedim vazgeçtim lahmacun yapmaya karar verdim, hamur yoğurmayı göze alamadım, komşumu çağırdım🤣🤣. Hamuru yoğurup gelecek😂😂.
Kendi topuğuna sıkmak bu olsa gerek, nasıl dinlenecem şimdi 😂😂
Oyy senin diyetin benimkinden iyiymiş 😆

Back
X