Tebrik ediyorum canım ben Ekim itibariyle camlara bakmam baktırmamDiğer iki cam çok küçük onları sildim de. Giriş katta olduğum için demirler ve mermer çok toz olup kirleniyor rahatsız oluyorum. Ama hava soğuk diye silemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ediyorum canım ben Ekim itibariyle camlara bakmam baktırmamDiğer iki cam çok küçük onları sildim de. Giriş katta olduğum için demirler ve mermer çok toz olup kirleniyor rahatsız oluyorum. Ama hava soğuk diye silemedim![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun
İlk başta zorlasa da sonra oturur düzen canım sen yeter ki pes etmeİnşallah hayirlisiyla başlasamda görsem yol gidiş geliş nasıl olcak, ortam nasıl, çocuklar napcak kafamda çok şey var
Afiyet olsun eline sağlık canım4 Aralık menüsü
Sabah 11.00
Az patatesli yumurta, peynir,zeytin, kaşar, yarım dilim ekmek, 1 çk bal
16.00 tost ayran
18.45 1 tabak sulu köfte -salata -1 dlm ekmek
Aralarda türk kahvesi ve çayElhan
pastelfit
Zipzip-
Hedef60kgolmak
Eskiden bende de çalışırken 3. katta da oturduğum için dışarıyı göremeyene kadar kirlenirdiTebrik ediyorum canım ben Ekim itibariyle camlara bakmam baktırmam![]()
Var ama çok azAfiyet olsun eline sağlık canım
Adım da var mı![]()
Zorlanma illa olcakta annem ben yapamıyorum çık falan derse naparim bilmiyorum SGK da yapilacakİlk başta zorlasa da sonra oturur düzen canım sen yeter ki pes etme
Hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsl oldun?İyi geceler
Herkes iyi mi, pek uğrayamadim bugün malum çocuklarla evdeydim![]()
Bence senin mutlu olduğunu görünce demezZorlanma illa olcakta annem ben yapamıyorum çık falan derse naparim bilmiyorum SGK da yapilacak
Efendim cnm
Tamam canımVar ama çok az1567
İyi geceler canımİyi geceler![]()
Aman kabaklı pizza ne ya... Neyse afiyet olsun canım4 Aralık Pazar
Zipzip-
Elhan
Hedef60kgolmak
Kahvaltı 11.00
1 h yumurta
1 d tambugday
5 zeytin
2 salatalık marul
1 mandalina
Akşam 19.00
Tatlı tabağından küçük ince tambuğday pizza
Sebzeli- ana malzeme kabak
Su 3 lt
Adım 8.585
İyi geceler minnoşumİyi geceler hanımlar![]()
İyi geceler afiyet olsun4 Aralık Pazar
Zipzip-
Elhan
Hedef60kgolmak
Kahvaltı 11.00
1 h yumurta
1 d tambugday
5 zeytin
2 salatalık marul
1 mandalina
Akşam 19.00
Tatlı tabağından küçük ince tambuğday pizza
Sebzeli- ana malzeme kabak
Su 3 lt
Adım 8.585
Canım muhtemelen tam buğdayla kabağı karıştırdı hamur yaptı ondan onun üzerine de peynir falan artık ne koyduysaAman kabaklı pizza ne ya... Neyse afiyet olsun canım
Yine de hoşuma gitmediCanım muhtemelen tam buğdayla kabağı karıştırdı hamur yaptı ondan onun üzerine de peynir falan artık ne koyduysa