Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baklava dilimlim hoş geldinİyiyim chesecakeim sen nasılsıngelmeyi düşünüyorum bende ama adım atamam şu ara
Canım spor kapışması kedileri bı düzene koyunca mutlaka olurSağol canım
Afiyet olsun
Cordelia ne zaman spor puanında kapışıcaz
Ooo hayranımızsın demek kihoşgeldin Humeyra
Canım dahiliye/ genel cerrahiye gitsen
Afiyet olsun ayağına sağlık kaptanım
Kızlar Operada mı görünmüyor acaba?
Nasıl geçti canımSelamm
Sabah yazamadım.
Az önce dişciden geldim de![]()
Hoşgeldin canımMerhaba ben humeyra. 21 yaşındayım. 135 kilo civarıyım bir süredir tartılmadım. Boyum 165 cm. İnşallah 60 kilo olmak istiyorum nihai hedef olarak. Üniversite okuyorum. Bekarım. Evde çok yemek pişiremiyorum genelde bir öğünü evde yiyorum sadece. Bu grupta çok güzel bir ortam var gibi çok hoşuma gitti. Başka yazmam gereken bir şey yada bilmem gereken bir şey var mı bilmiyorum
. Inşallah yarın tartılacağım sabahleyin. Fotoğrafını atmama gerek var mı bilmiyorum. Bilgeliğinize muhtacım genç biri olarak.
Hoş buldum fıstık ablamBaklava dilimlim hoş geldinnerelerdesin
![]()
Sulu köfte yaptım, gelNe yicem ben ya![]()
Bir bakmışız hayat gümbürlop bizi buraya atmış.Hoş buldum fıstık ablamdua grubu harici pek girmiyordum foruma özledim sizleri
![]()
Öyle olmuş dimiBir bakmışız hayat gümbürlop bizi buraya atmış.ayni bıraktığın gibiyiz canım derdimiz çoğunlukla aynı yani...yediklerimiz burnumuzdan geliyor.
![]()
Gözüm saatte kül kedisi oldum valla.
8 bin adım için çabaladım ama yetişmedi 12 ye. Kaptanim sonradan ekledigim 200 adım senin için![]()
Afiyet olsun ayağına sağlık6 Aralık Salı
Elhan
Zipzip-
Hedef60kgolmak
Cordelia
Kahvaltı 09.30
Tam buğday lavaşa dürüm
Az ton balığı az avokado
Spor sonrası 12.30
200 ml protein shake
Öğle 15.15
1 kase granola+soya sütü
Akşam 18.00
1 kabak sote+2 kaşık kıyma
2 yk avaokado püresi içinde maydanoz sarımsak limon vardı
Su 2 lt
Spor
40 dk reformer
Adım
8.235
Afiyet olsunTekrar menüm
12:30
1 muz
15:00
Yarım pizza
18:00 ve 19:30 arası
10, 15 adet çiğ yaprak sarma
Arkadaşa sarma sarmaya gittim, çok güzel elmalı kek yapmış tı, yemedim
1 lt kadar su
2 kupa kahve
3 kupa çay
2168 adım
Oh çok şükürÇok sağolun kızlar yaaaaa
Alerji şurubu ve sirkeli su iyi geldi hiç bir kaşıntı kalmadı![]()
Uyanmani bekliyordum canım bayağı merak ettim. Ay çok sevindim. Bugün de kullan hatta çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne sulandırarak ekle. Giysilerden de bulaşmış olabilir. Çok geçmiş olsun.
Hayırdır tatlımÇok sevindim canım hayırlısı ile gelsin minnoş kızın
Geldim Aşkitomdün biraz keyifsizdim halsizdim ama iyiyim bugün
Kızlar benımde öyleydi yaptım şu hesap ayarlarında sanırım kişisel imzamı göster kutucuğu işaretli olması gerekiyordu ana sayfada kk soru bölümündeydi sanırım anlatmışlar ordan bakıp yapabilirsiniz benim düzeldi![]()
Nasıl yumuşuyorlar cnmBen yumuşatıcı kullanmıyorum ama bunu denicem canımcım![]()
Tuzlu ayak banyosuBilmiyorum ki, bir ağrı var, diz, ayak, parmak dolanıp duruyor.
İnat ettim ilaç içmiyorum, ne kadar dayanabilirsem ( ayak ağrısı malum sıvıdan sonra oldu, gitmiyor)
Abla bende sizinkini görmüyordum dediğim yere baktıktan kişisel imza kutusu aktif olduktan sonra şimdi sizi görüyorum bak foto atayımYok ki senin kilon...
Bilmiyorum ki kuzum dün öyle bir gel gitliydim
Günün sorusuNe yicem ben ya![]()
Savaş gerçekten görünüyor az kalmış kırmızıdan kurtulmama
Bilemedim ki canım. Geçen gün arkadaşın adımsayarinda bir problem olduğu için teklif sunmuştum. Bizim mthn kızımız adımı tamamlamayı unutmuş ceza olarak eksik kalsa daha iyi olur sanki...
Abla işe gittim orda erken yolladılar yemege. Bugünde şimdi çıktım. Evet açlıktan gözüm dönünce 1.5 söylemiş bulundumAfiyet olsun canım.
Kimse beni tutmasın dövecem seni.
Akşami çok erkene almişsin tamam da 21.00' deki üzüm, armut orucu bozmuş. Tatlım diyet yapıp zayıflamak isteyen bir hatun porsiyonlarıni kontrol altına almalı. Bir buçuk İskender nedir Mahmut abi
Eltin ısmarladı desem neyse de olmadıkaptan kızdı diyim yani. Midemizi küçültmemiz lazım. Kola gibi içecekleri de hafta içi menümüze dahil etmeyelim. Kahvaltin harikaydı hakkını verelim. Güzel başladigin şeyleri devam ettirmeyi alışkanlık edin. Bak içine girmemizi bekleyen giysiler var ona göre
![]()