Kaptanım yapıştırmış cevabıYok bebem ama Dukan birası varsa olur bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım yapıştırmış cevabıYok bebem ama Dukan birası varsa olur bak![]()
Kız abla napim küçük kaseydi zaten başka bişey yoktu evdeYimeydin iyiydi![]()
Geçmiş olsun canım.![]()
İyi olur inşallah canım
Teşekkür ederim, inşallahHay Allah diş de zor ya, benim eşim ve oğlum çok çekti bilirim. Allah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun canimDolgu yapılıyor canım. 3 diş dolgu oldu. Ama diş etlerin sıkıntılı imiş. Ödem var ve Şiş eğer işlem yapılmazsa dişlerin 2 yıla kalmaz dökülür dedi dr. Ocak ayına randevu verdi diş eti tedavisine başlamak için. Bu yüzden de dolgu da zor oluyor yaparken![]()
Geçmiş olsun canimSelam kizlar dun giremedim . Yatiyorum şuan . Bakici bakiyor
.
Rahatsizlandim. Yazacak halim.bile.yok. dun adim.fotosu cekmistim Allahtan.
Eki Görüntüle 3173273 merak etmeyin beni. Ben de anlamadimne oldu. Midem bulaniyor ve ani kalkimca tansiyonum duser gibi oluyor
Hedef60kgolmak @C
Cordelia @
pastelfit
Elhan
Menumu yazicam mutlaka, insaallah gorusuriz
Evet canim onuda 00.00 da neyse oyle hesaplayacagizSanki bozanın da bir gün öyle oldu?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
Geçmiş olsun canim![]()
Geçmiş olsun canımSelam kizlar dun giremedim . Yatiyorum şuan . Bakici bakiyor
.
Eki Görüntüle 3173273 merak etmeyin beni. Ben de anlamadimne oldu. Midem bulaniyor ve ani kalkimca tansiyonum duser gibi oluyor
Hedef60kgolmak @C
Cordelia @
pastelfit
Elhan
Totişim küçük kase cisslarla doluKız abla napim küçük kaseydi zaten başka bişey yoktu evde![]()
Çok geçmiş olsun bozişim. Allah şifa versin.Selam kizlar dun giremedim . Yatiyorum şuan . Bakici bakiyor
.
Hedef60kgolmak @C
Cordelia @
pastelfit
Elhan
Canım kurallar esneyince farklı talepler oluyor karışıklık oluyor. Senin durumunda anlaşılır bir durum. Anlayışın için teşekkür ederiz.Söylediğim herşeyi geri alıyorum. Alıngan davrandım kusura bakmayın. Bugün yoğun ve gergin bir gündü özür dilerim.
Kurallar neyse o olsun. Ben hepsine varım![]()
Yok kirilmam Bende sevmem küslüğü.Canım kurallar esneyince farklı talepler oluyor karışıklık oluyor. Senin durumunda anlaşılır bir durum. Anlayışın için teşekkür ederiz.![]()
Elhan Naiftir, kırılsan çok üzülürdü.
![]()
Sabah
2 yumurtalı omlet,, domates
Öğşe
1 küçük kase yoğurtlu mantı,, 1 büyük tabak salata
Ara
Menengiç kahvesi,, 1 bitter
Akşam
1 büyük tabak karnabahar brokoli ekşili,, 1 bardak şalgam
pastelfit
Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canimSabah
2 yumurtalı omlet,, domates
Öğşe
1 küçük kase yoğurtlu mantı,, 1 büyük tabak salata
Ara
Menengiç kahvesi,, 1 bitter
Akşam
1 büyük tabak karnabahar brokoli ekşili,, 1 bardak şalgam
pastelfit
Hedef60kgolmak
00.00 dan sonra kabul etmeyelim yani her iki adimida eksik adim olarak hesaplayalim