Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi canım tam bir Zeyna🤣🤣
images (6).webp

8 Aralık menü

Sabah 10.00

3 dilim çavdar ekmeği
Büyük kase içinde nane reyhan maydanoz
4 ceviz içi yarım dilim süzme peyniri

15.30

Orta şekerli türk kahvesi

Akşam 19.30

Avuç içi kadar tavuk
Bir kase kadar salçalı pilav
3 parça turp

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun bitanem 💙

Kızlar selamlar. Çokk uzun zamandır girmemiştim. Gruplar kapanmış. Ben sanırım 2020'de beşinci grupta zayıflamıştım. Birazcık geri aldım :KK43: bir süredir kendi kendime debelenip duruyorum, baktım olmuyor diyetisyene gittim ama hayatımda sanırım beni burası kadar motive eden bir yer olmamıştı :) Şu an işler burada nasıl yürüyor bilemiyorum. Birazcık bilgi verebilir misiniz? Tanıdık bir isim gördüm yazayım dedim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak nasılsın canım.
Hoş geldiniz :KK68:

Hoş bulduk canım teşekkür ediyorum.

Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beni :KK60: İyiyim kuzum. Seni gördüm mutlu oldum. Ay yine verelim ya birlikte :KK36:

Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor. :KK200:

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) nur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz hayat, oturarak çalışma, hep oturma, çok oturma :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloluyken mutsuzum.

Kuralları okudum. Aslında deneme sürecinde ben de kendimi görmüş olacağım. çünkü çok ama çok uzun saatler oturarak çalışmak zorundayım ama bir yerden de başlamam gerekiyor. İnşallah düzeni tutturabilirim :KK36:
Tabi kiii 😍 burda çok güzel insanlar var canım 😘
Her koşula uygun diyet bulunur 😍

ben de akşamları leslie ya da mezdeke oynuyordum. şimdi yan gelip yatıyorum :KK70:
Hadi hadi 5 dk oyna şimdi 😀

Hoş bulduk canım teşekkür ediyorum.

Ay sebastianım doktorcum yaaa. Bak hemen motive etti beni :KK60: İyiyim kuzum. Seni gördüm mutlu oldum. Ay yine verelim ya birlikte :KK36:

Hoşbulduk, evet ben de sizi hatırlıyorum. Tanıdık isimler görmek güzel oluyor. :KK200:

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) nur
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 73.9
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: akademisyen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz hayat, oturarak çalışma, hep oturma, çok oturma :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloluyken mutsuzum.

Kuralları okudum. Aslında deneme sürecinde ben de kendimi görmüş olacağım. çünkü çok ama çok uzun saatler oturarak çalışmak zorundayım ama bir yerden de başlamam gerekiyor. İnşallah düzeni tutturabilirim :KK36:
Hosgeldin tekrardan canim aramiza insallah hedefine birlikte hedefine ulaşırız 🥰

Back
X