Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim Vestel 1 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım şükür olumlu yanı çok güzel yıkıyor asla ses yok makinede olumsuz yanı ise kurutma makinesi kurutma yaparken başlarda çamaşırlar ve ev plastik kokuyordu yavaş yavaş koku gidiyor artık çoğu kurutmada bu sorun varmış sanırım bu durum beni çok rahatsız ediyor belli bir süre kurutma kullanmamıştım benim kurutma seviyeleri var birbuçuk saatte tamamen kurutuyor ama bu süre bana nedense uzun geliyor bunun haricinde gayet güzel canım koku içinde makine içine atılan kokular sorunu çözüyor diyorlar ama oğlum hassas cildi olduğu için makineye kimyasal atamıyorum ben tatlım alırken özellikle plastik kokusunu sor derim Aşkitomİkisi birden hangi markayı tavsiye edersin? Sen memnun musun canım?
.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim![]()
Selam canim ekliyorum masterfite
Gunaydin gezegenim ❤Günaydın
Hayırlı cumalar kızlar
Bol bol yazın, toplu okumak güzel oluyor![]()
Cok gecmis olsun canimKızlar geçmişe dönüp bakamıyorum şu an hemen bildirimlerimi yapayım. Dün de gelemedim çünküüü ateşimizi düşüremedik, hastaneler, eczaneler gezdik durduk. Soğuk algınlığı ilacımız antibiyotik e döndü. Saat başı alarm kurup ateş takibi yapmaktan, önceki gece de kusma seanslarından ruh gibiyim, hiç kafam yerinde değilüstüne telefonum şarj almıyordu, bütün akşam ona uğraştım. Saatim komple bozuldu, dün o harekete rağmen 1300 adımda kalmıştı
Neyse, bugün bilgisayar başına geçeceğim söz. Diğer mesajda yapayım bildirimleri, roman gibi olmasın
![]()
Afiyet olsun canim7 aralık çarşamba menüler,
Sabah 12.00
1 kase çorba,
1 dilim ekmek,
Saat 16.00
1 tane 1 karış cevizli sucuk
Akşam 19.00
Yarım tava balık,
Salata.
Su: 2 lt
7 aralık adım
Eki Görüntüle 3174208
9.914 adım.
8 aralık perşembe menüler
Sabah 12.00
Ekmek arası tavuk döner
Akşam 18.00
Yarım kase çorba,
1 portakal,
Yarım karış cevizli sucuk,
Bir kaç parça tavuk ızgara.
Su:2 lt @Elhan @SebastianCheesecake
Kilo:
Geçen hafta :85,4
Bu hafta : 84,7
Fark : 700 gr
Yüzde:0,81
Eki Görüntüle 3174210
Bu hafta beni mazur görün, masterfite gelmeyim. Adım da paylaşamam, telefonum pek sağlıklı adım takibi yapmıyor. Balamı iyileştirip geleyim ben emi.
Günaydın kaptanim ❤Günaydın hanımlar![]()
Tebrik ederim pastelfitimGeçen Cuma 56,1
Bu Cuma 55,9
Fark -200
Günaydın fesangim ❤Günaydın canlarım![]()
Haftaya daha güzel olur fesangim
Liseden beri görmedim. Tüm cabama rağmen 72 den aşağı düşmedimİlk hedef olsun 69
Geçen Cuma 56,1
Bu Cuma 55,9
Fark -200
Pazartesi 87.6
Guncel 86.4
Fark 1.2![]()
Çok teşekkürler canımCanım benim Vestel 1 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım şükür olumlu yanı çok güzel yıkıyor asla ses yok makinede olumsuz yanı ise kurutma makinesi kurutma yaparken başlarda çamaşırlar ve ev plastik kokuyordu yavaş yavaş koku gidiyor artık çoğu kurutmada bu sorun varmış sanırım bu durum beni çok rahatsız ediyor belli bir süre kurutma kullanmamıştım benim kurutma seviyeleri var birbuçuk saatte tamamen kurutuyor ama bu süre bana nedense uzun geliyor bunun haricinde gayet güzel canım koku içinde makine içine atılan kokular sorunu çözüyor diyorlar ama oğlum hassas cildi olduğu için makineye kimyasal atamıyorum ben tatlım alırken özellikle plastik kokusunu sor derim Aşkitom
Teşekkürler kaptanım![]()
Ooo nerelere düşeceksin 72 ne ? 60 olacağız birlikteLiseden beri görmedim. Tüm cabama rağmen 72 den aşağı düşmedim
Tebrikler canım. muhteşemPazartesi 87.6
Guncel 86.4
Fark 1.2![]()
Bravo
Sayende bizde bilgilendikÇok teşekkürler canım![]()