- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bende yaptım onuaynen tatlım. istikrarlı değilim şu an. toparlamaya çalışıyorum.
ama bugün yürüyüş yapmadım diye adımları toplamak için ara ara kalkıp oynadımbu da bir şeydir bence
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptım onuaynen tatlım. istikrarlı değilim şu an. toparlamaya çalışıyorum.
ama bugün yürüyüş yapmadım diye adımları toplamak için ara ara kalkıp oynadımbu da bir şeydir bence
![]()
afiyet olsun bebeem
Afiyet olsun canim
Bir diyorum gluteni kestim daha yemem böyle çok rahatımaynen tatlım. istikrarlı değilim şu an. toparlamaya çalışıyorum.
![]()
Afiyet olsun bitanem10 Aralık menü
Sabah 11.30
Sucuklu yumurta
Az peynir
Çeyrek haşhaşlı gözleme
Saat 15.00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 20.00
Balık salata
Çeyrek ekmek
erenmothers
Zipzip-
Hedef60kgolmak
vayyy işte bu hiss aradığım heyecan tutku adrenalinYok canım tamamen psikolojik
Burada olmak iyi geldi
Ekşili köfteye yapılır mı bu
Mesela yas pastayı önüne aldın ve takıma bunu nasıl aciklayacaksin
Durup da söyleyemedim adınsa gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı yanıma korlar mı adam seni koparıp acıtmazlar mı beni nafile yanar elim dudağım seni bana yar ederler mi?
Yok kaptanım su içtim![]()
benim katkım oldu muŞarkılara bakış acimi yitirdim resmen![]()
işte aç da kalmamamız lazım cnm yoksa her şeye saldırabiliyoruzBir diyorum gluteni kestim daha yemem böyle çok rahatım
Sonra Bizimkiler alıyor aman yemeden de olmaz diyorum
![]()
ayağına sağlık fit arkadaşım
Benimki saldırma değil aslında istikrarsızlıkvayyy işte bu hiss aradığım heyecan tutku adrenalin
benim katkım oldu mu
işte aç da kalmamamız lazım cnm yoksa her şeye saldırabiliyoruz
bir kaç sayfa önce youtube tan bir video koydum. onu izle, yemeBir diyorum gluteni kestim daha yemem böyle çok rahatım
Sonra Bizimkiler alıyor aman yemeden de olmaz diyorum
![]()
Bakayım hemenbir kaç sayfa önce youtube tan bir video koydum. onu izle, yeme
Olmaz mı duygularım saha kalktı. Ağlanacak halime gülüyorumvayyy işte bu hiss aradığım heyecan tutku adrenalin
benim katkım oldu mu
Sayenizde olucamayağına sağlık fit arkadaşım![]()
Bak buda tartıda artı çıkınca söylenecek şarkıvayyy işte bu hiss aradığım heyecan tutku adrenalin
benim katkım oldu mu
çünkü tekraryiyeceğimizi biliyoruz ama biraz ayrıkalmak gerektiğini de biliyoruz veduyguları yoğun insanlarız. Bugün böyle bişey aklıma geldi belki daha başarılı olurum sabrederken diye canım.İnşallahhepimize yarar hatta.Olmaz mı duygularım saha kalktı. Ağlanacak halime gülüyorum
Sayenizde olucam![]()
Afiyet olsun leydimKızlar bugünde kaldık bırakmadılarmenümü yazayım
Cuma
Sabah 1 dilim ekmek,, zeytin,, peynir,,, 1 tavada yumurta
Ara Türk kahvesi 1 dilim saray lokumu
Akşam
4 şiş tavuk,,, bol salata
Ara 3 kestane
Su 2 litre
Cumartesi menüsü
Sabah 1 tavada yumurta,, yeşillik,,, domates,,, salatalık
Ara Türk kahvesi,, 2 hurma
Akşam
5 et köfte,,, 3 kaşık zeytinyağlı yeşil fasulye,, bol salata,,, bardak şalgam
Su 2 litre
Cordelia
fesang
bide Kayahan Allah'ım Neydi Günahım dualarımda yalvarmıştım ben nerde yanlış yaptımBak buda tartıda artı çıkınca söylenecek şarkı
Hangi bahane avutur bilmem
Hangi günahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz
Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz
Teşekkür ederim canım kaptanımİnşallah yarın daha güzel bir güne uyanırsın canımafiyet olsun tatlım akşamı erken kapatmışsın acıkırsan yoğurt süt gibi tok tutan gıdalardan yardım alabilirsin
En büyük elti senin eltiafiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlımadımlarını da unutma tatlım olur mu
maşallah kraliçeme harikasın canım yağlar bitsin gitsin uzaklaşsın bir daha yaklaşmasın bize
afiyet olsun adımlarına sporuna sağlık bitanem
Afiyet olsun canımbörek plansız bir şekilde yapmıştın sanırım o yüzden onun hakkında zaten birşey demeyeceğim yarın daha güzel kendin gibi tatlı bir menün olacağına eminim
maşallah canım afiyet olsun adımına sporuna sağlık
Afiyet olsun canımmenün çok güzel
![]()