- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Oy kuzum, kıyamam, Rabbim şifa versinSelam, cocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayrola

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum, kıyamam, Rabbim şifa versinSelam, cocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayrola
Çok geçmiş olsun canım heryerde var bi salgın yine bizimkiler de öyleler inş bi an önce toparlar kuzucuklar
Kıyamam geçmiş olsun canım![]()
Sağolun çok korktum ya gidip yatamıyorum yerime. Hırıltı var boğazdan mi cigerden mi anlamıyorumOy kuzum, kıyamam, Rabbim şifa versin![]()
Yanında yatsan kontrol edersin sürekliSağolun çok korktum ya gidip yatamıyorum yerime. Hırıltı var boğazdan mi cigerden mi anlamıyorum
Selam, cocuklar iki gündür çok hasta ugrayamiyorum. Az önce küçük uyurken boğulur gibi oldu çok korktuk, nefesini çok zor toparladı... Yarın ola hayrola
Az bi ara vermiştim geçen hafta oruç tuttum bende kazaları ama akşam oruç açtıktan sonra biraz fazla abarttımMaşallah ya ne güzel vermişsinizşuan güncel kilonuz ne kadar acaba, bende istediğim kiloya inince bir süre ara verip tabi abartmadan tekrar devam etmek istiyorum ama ozaman da normal oruç tutacağım inşallah üç aylar başlıycak zaten yeyip içtiklerime dikkat ederek tabi,
![]()
Yanında yat bence canım kontrol edersin ara araSağolun çok korktum ya gidip yatamıyorum yerime. Hırıltı var boğazdan mi cigerden mi anlamıyorum
Geçmiş olsun tatlım.![]()
Geçmiş olsun canım bol bol ılık su iç
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Çok geçmiş olsun maalesef salgın var inşallah çabuk toparlarsınız![]()
Çok geçmiş olsun balonum![]()
Geçmiş olsun canım geçmezse doktora git ihmal etme sağlıktan önemli bir şey yok
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim![]()
En en en nefret ettiğim bademcik enfeksiyonu
Çok geçmiş olsun balonum
Derhal git doktora benimki ancak iğne ile geçiyordu
Afiyet olsun güzelim
İyyy tereyağı nasıl yedin kız ağzıma süremem
Hoşgeldin canım![]()
Geçmiş olsun canım
Canimmm iyiyim sen nasılsın? Pazartesi tartisina hazır mısın?
Loveeeeee youuuuuuuuuuu tooooooooHerkeşlere iyi geceler love youuuuuuu![]()
Aralıklı oruç dediğin iki öğün mü oluyor nasıl oluyor?Daha öncelere dayanıyor diyet hikayem 2 yıllık geçmişi var 92 kglerdeydim ama o zaman aralıklı oruç yapmıyordum 79 a kadar değişik yöntemler vs yaptım
Aralıklı oruca ise bu topiğe gelince başladım yani yeme olayını düzene soktum
Ben geçen sene mart ayında buraya geldim diye hatırlıyorum canım 79 kiloydum sanırım buraya geldiğimde aralıklı oruca öyle başlamıştım 64 e kadar indim ara verdiğim aylar oldu her zaman devam ettirmiyorum ara ara 67 ye kadar çıkıyorum tekrar başlıyorum bu yöntem kolayıma geliyorkısa sürede istediğin kiloya inmen dileklerimle
![]()
Basmati,pirinç türü dostum. Nişastası yok denecek kadar az. Sporcularin ilk tercihleri arasında.Yani normal pilav gibi mi? Hiç yemedim valla merak ettim
Aynen öyle.Diyetimsi bir özelliği vardı sanki ama arastiramicam şimdi çok uykum var yarın bakarım
Aralikli,araliksiZ erenmoodırSaatleri bazen tutturamasamda aralıklı oruç olarak ilerliyorum canımbu düzenle daha rahat ediyorum
Leslie çok iyi kesin yap bunu,su içmeyede gayret göster azıcık olurmu.öğlen arasında 20 dakika tempolu yürüdüm akşamda 15 dakika leslie yapayım diyorum bugün su içemedim ama akşam eve gidince 2 litreye tamamlamaya çalışacam böyle böyle ilerlemek istiyorum
Orada kesin kural koycaksın kendşne şu kadarını yemem lazım diye.İşte o zor, yeme desen yemem, pastadan 1 çatal al, bırak desen hoop o pasta 1 koca dilim olarak iner mideye![]()
İyiyim canısı sağol,haber bekliyorum diş için .HanimKelesimiGetir naber ablacım biraz daha iyi misin
Günaydın bitanemGünaydınlar hanımlar