- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.101
- 698
Geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Canımmm geçmiş olsun kuzum
Eksin çok güzel tebrikler![]()
tşk ederim kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Canımmm geçmiş olsun kuzum
Eksin çok güzel tebrikler![]()
Canım benim iyi ki varsın eksi de gelsen arti da gelsen sen benim canımsınSenin için kaptanım
Harika olan sensin maşallah sarammmmsüpersin
![]()
![]()
![]()
Maşallah sana ne güzel vermişsin öyle harikasın tebrik ederim
inşallah bebeğimAşk ' ım ben
İyiyim tatlım sen de hep iyi ol inşallah.
Bir mamografi bir hpv bir tanecik de endoskopi sonucumu bekliyorum ondan sonra yarışmalarda daha çok beraber olacağız diye umut ediyorum.![]()
CanımsınnnnCanım benim iyi ki varsın eksi de gelsen arti da gelsen sen benim canımsın
Teşekkür ederim tatlım benimMaşallah sana ne güzel vermişsin öyle harikasın tebrik ederim![]()
Günaydınlar saracımGünaydın kızlar mutlu haftalar hepimize
Harkasın tebrik ediyorum
Günaydınlar canısıHerkese günaydın kızlarcım![]()
Kuzum çok geçmişler olsun,çok güzel vermişsin kilonu harikasın
Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz çıtırım ekürimAşk ' ım ben
Bir mamografi bir hpv bir tanecik de endoskopi sonucumu bekliyorum ondan sonra yarışmalarda daha çok beraber olacağız diye umut ediyorum.![]()
hayırlı sonuçlar al inşallah ablaAşk ' ım ben
Bu mesajın iki imociyi hak ediyor hem sevindim hem üzüldüm kuzucum. Genel anlamda bağışıklığın çok zayıf. Çabuk hastalaniyorsun ve de hastalık seni çok etkiliyor. Bir şeyler yap bitanem mesela anne sözünü dinle ne diyorsa yap tamam mı ? Önüne konulani da kendini yemeye zorla. Allah şifa versin çabuk iyiles üzme bizi.
Oo süpersin yenersem seni alicam hazır ol beybi bavulunu topla kaç bana :)
Rica ederim canısı sağol ne mutlu bana o zaman,sende çok seviliyorsuninşallah bebeğim
Çok seviliyorsun
Canımsınnnniyi ki varsın
Teşekkür ederim tatlım benimçok seviliyorsun
![]()
sultanım anne sözü dinlemesem bence toparlayamazdımBu mesajın iki imociyi hak ediyor hem sevindim hem üzüldüm kuzucum. Genel anlamda bağışıklığın çok zayıf. Çabuk hastalaniyorsun ve de hastalık seni çok etkiliyor. Bir şeyler yap bitanem mesela anne sözünü dinle ne diyorsa yap tamam mı ? Önüne konulani da kendini yemeye zorla. Allah şifa versin çabuk iyiles üzme bizi.![]()
![]()
tşk ederim cnmGeçmiş olsun canım![]()
Aaaa kapılarımız kilitlendi ya kusura bakmaOo süpersin yenersem seni alicam hazır ol beybi bavulunu topla kaç bana :)
Günaydınlar canısıgünaydın herkese![]()
eksiğimi telafi etmem lazımdı sana karşıÇok geçmiş olsun ama harika eksi
iyi tarafından bakalım![]()
O kızı alicam :)Aaaa kapılarımız kilitlendi ya kusura bakma
Günaydınlar saracım
Harkasın tebrik ediyorum
Günaydınlar canısı
Kuzum çok geçmişler olsun,çok güzel vermişsin kilonu harikasın
Güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz çıtırım ekürim![]()
Çok teşekkür ederim canım dostlarım ben de ikiniz için sağlıklı güzel günler diliyorum.hayırlı sonuçlar al inşallah abla