Selamün aleyküm kaptanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamün aleyküm kaptanım
Seni benden kopardılar aşkitommmSelamün aleyküm kaptanım![]()
Evet pınar beni sevmediğini pişman olacaksın bu hafta
Evet mavi takimdayim sanırım, bu hafta bizim olacak
Ben de aralıklı oruç yapıyorumAşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberizmavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış
Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz
Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor
ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazımsizleri çok seviyorum
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın
Hedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip-
belmayne
minerva1988
ZincirKirma
Mavikus_
aypare ackerman
G Goklerce
D u t
Biz kırmızıyız şekerimEvet pınar beni sevmediğini pişman olacaksın bu haftaAllah'ım inşallah amin
Evet mavi takimdayim sanırım, bu hafta bizim olacak
Ben de aralıklı oruç yapıyorum![]()
Ay çok pardonBiz kırmızıyız şekerimgörmesinler mavi yazdığını
![]()
Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diyeÖncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisinizdaha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm
![]()
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir
Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim bunaKız mesajlarda geri gittim şimdi Medine66 miydi eski nick
Merhaba canım nasilsin
evet 9 .takimdaydim :).takimda miydin
Amin alalh razi olsunGecmis olsun Allah sifa versin
Kaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyorAşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberizmavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış
Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor
Hedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip-
belmayne
minerva1988
ZincirKirma
Mavikus_
aypare ackerman
G Goklerce
D u t
Bende iyiyim çok şükür canim.Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Bu hafta kırmızı oldum. Bugün bı kaçamak yapacağım. Yarın itibariyle çok güzel menü sporlarla geleceğim inşallahAşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Hedef60kgolmak
Cordelia
Zipzip-
belmayne
minerva1988
ZincirKirma
Mavikus_
aypare ackerman
G Goklerce
D u t
HahaaaaaCanım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye
kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir
Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz
Sağolsunlar emekleri hep bizimle![]()
Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyorKaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyoryeni gelenler olarak merakliyiz
![]()
Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni deBu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Afiyet olsun balımaBu hafta kırmızı oldum. Bugün bı kaçamak yapacağım. Yarın itibariyle çok güzel menü sporlarla geleceğim inşallah![]()
Evet canım