Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aşkitolarım Ballarım Şekerlerim
Bu hafta beraberiz :KK76: mavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış 😂😂😂 Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz:KK53::KK53:

Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir :KK48: 00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor 😂😂ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın ❤️
Menü avantajı spor avantajı bizde olması lazım ❤️ sizleri çok seviyorum ❤️
Menülere beni etiketlemeyi unutmayın 🌸🌸🌸🌸

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
belmayne belmayne
minerva1988 minerva1988
ZincirKirma ZincirKirma
Mavikus_ Mavikus_
aypare ackerman aypare ackerman
G Goklerce
D u t D u t

Aaa pardon kizlar gözümden kacmis ozaman @Jasminium84 seni sectim yasemin💙😍
Evet pınar beni sevmediğini pişman olacaksın bu hafta 😎 Allah'ım inşallah amin 😁
Evet mavi takimdayim sanırım, bu hafta bizim olacak 👏😎
Bu hafta beraberiz :KK76: mavi takım çok güçlü duyduğuma göre hepsi aralıklı oruç yapacaklarmış 😂😂😂 Bu haftayı vermiyoruz. Yağımızın son damlasına kadar savaşıyoruz:KK53::KK53:

Bu gece 12 ye kadar ödül yapmak isteyen kaçamağını yapmak isteyen yapabilir :KK48: 00:00 dan sonra kaçamak vs kabul edilmiyor 😂😂ayrıca adımsayarınızı saatinizi ayarlayın kızlar unutmayın ❤️

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
belmayne belmayne
minerva1988 minerva1988
ZincirKirma ZincirKirma
Mavikus_ Mavikus_
G Goklerce
D u t D u t
Ben de aralıklı oruç yapıyorum 😎😍

Öncelikle tebrikler cnm ❤
tabiki isterim mavi takimin kaptanligini yapmak cok mutlu olurum 🤗
ama tam olark neler yapmam gerek bi bilgilendirme yaparmisiniz 🥴😄 daha önce hic kaptanlik yapmadim heycanlandim smdi insallah güzel bir sekilde yapabillirm ☺️
Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye 🤣🤣
kelebek19 kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda
Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir 🤣🤣

Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz ❤️
Sağolsunlar emekleri hep bizimle 🥰

IMG-20230113-WA0020.webp

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
belmayne belmayne
minerva1988 minerva1988
ZincirKirma ZincirKirma
Mavikus_ Mavikus_
G Goklerce
D u t D u t
Kaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyor🤭 yeni gelenler olarak merakliyiz😂

Evet benim ama geri eski nickime donucem alisamadim buna
Iyyim cok sukur dogum kilolarini vermeye calisiyorum sen nasilsin
evet 9 .takimdaydim :)
Bende iyiyim çok şükür canim.
Evine tasinacaktin tasindin mi nasılsınız. 2 çocuklu olmak nasıl. Minik ne kadarlık oldu

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
belmayne belmayne
minerva1988 minerva1988
ZincirKirma ZincirKirma
Mavikus_ Mavikus_
G Goklerce
D u t D u t
Bu hafta kırmızı oldum. Bugün bı kaçamak yapacağım. Yarın itibariyle çok güzel menü sporlarla geleceğim inşallah 🙏🙏❤️❤️

Canım kendi takımını uyaracaksin karşı takıma da ortaya fitne fesat karıştırıp kenara cekileceksin. Güzel ikramlarda bulunacaksin afiyet olsun diyeceksin bizimde elimize vuracaksın bırak onu çabuk diye 🤣🤣
kelebek19 kelebek19 çalışıyor bugün ama olsun vakit buldukça ders verir bu konuda

Bende seni seçtim kaptanım. Karşı takımın kaptanınin verecek kilosu kalmadı pazartesiyi iyi değerlendir 🤣🤣

Yeni gelen arkadaşlar menülerde takım kaptaninizi ve zipzipi. Sporlarda pordelya yi etiket yapıyorsunuz ❤️
Sağolsunlar emekleri hep bizimle 🥰
Hahaaaaa😂😂😂😂😂😂
Kaptanım menü ve spor avantajı ne oluyor yani ne gibi bir avantaj oluyor🤭 yeni gelenler olarak merakliyiz😂
Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyor ❤️
Bu hafta anca katilabildim ama ben secilmemisim
Eski takim arkadaslarim beni bilir cok azimliyimdir
Bu haftadan itibaren burdayim insalalh
Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni de ❤️ en son ben almıştım kaptanım Z zipzip I Ilyusa mavi takım mı oluyor canım Pnrrr-12 Pnrrr-12

Hahaaaaa😂😂😂😂😂😂

Canım cuma günü perşembe gününe kadar en çok adım atan ve düzenli menü bildiren takımda yüzde olarak puana eklemeler yapılarak 1. Olan takım belirleniyor ❤️

Listede ismini görmedim canım ekleyelim hemen seni de ❤️ en son ben almıştım kaptanım Z zipzip I Ilyusa mavi takım mı oluyor canım Pnrrr-12 Pnrrr-12
Evet canım❤️

Back
X