Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar

13 OCAK CUMA
ADIM
: 3.068

Bazi markalar temsîlidir😂

Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

@kelebek19

Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım 😂😂
Her kalori için 1 adım olmuş
Daha güzel bir gün olsun bugün inşallah. Valla geçen hafta boyu hafta sonu aldığımı vermek için çabaladım. 2 günlük mutluluk ne yaptı beni.

Çok geçmiş olsun

Afiyet olsun canim♥️

Afiyet olsun canim♥️

Günaydın fesangim♥️

52 adimdayim 🙈🙈

Gecmis olsun canim😔

Günaydın canim insallah bugun daha iyi olursunuz 🤲

Afiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahane 👏👏👏

Sen bitanesin ❤️ İnan ki bende seni düşündüm inşallah hafif birşey yer benim tatlım ağır şeyler yiyip kendini yormaz dedim öyle de olmuş 👏👏cansın sen 🥰🥰🥰

Afiyet olsun tatlım ❤️ cuma menüsü için gayet güzel menü tatlım aşırıya kaçmadan ince bir dilim pasta ödül olarak yenilebilir ❤️su miktarını arttırırsan tokluk sürende uzar bebeğim çok öpüyorum 🥰

Teşekkürler canım 😘

Geçmiş olsun tatlım 🥰iyileşmene odaklan canım ilk önceliği kendine ver😍iyileştiğinde zaten ne kadar güzel katkılar sağlayabildiğini göreceksin 🤗kafana takma kuşum öncelik sağlık 😉

Ablam iyi olmana sevindim habersiz bırakma bizi 🥰

Yerine küçük bı tatlı yiyemedigin bir meyve 🤣

Bende aralıklı yapıyorum.
Ara ara sıvı diyet yapıyorum. Vücut tek bir beslenme şekline alismasin diye.

Geçmiş olsun nasıl oldu şimdi

Geçmiş olsun canım hala devam ediyor mu?

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım

Ben daha kafamı kaldiramadim. Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Kahvaltı hazırladım yedirdim gönderdim. Ben daha biseyler yiycem 🙄 en kötü bir çay alsaydım
Çok teşekkür ederim kızlar 😍

Afiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahane 👏👏👏

Sen bitanesin ❤️ İnan ki bende seni düşündüm inşallah hafif birşey yer benim tatlım ağır şeyler yiyip kendini yormaz dedim öyle de olmuş 👏👏cansın sen 🥰🥰🥰

Afiyet olsun tatlım ❤️ cuma menüsü için gayet güzel menü tatlım aşırıya kaçmadan ince bir dilim pasta ödül olarak yenilebilir ❤️su miktarını arttırırsan tokluk sürende uzar bebeğim çok öpüyorum 🥰

Teşekkürler canım 😘

Geçmiş olsun tatlım 🥰iyileşmene odaklan canım ilk önceliği kendine ver😍iyileştiğinde zaten ne kadar güzel katkılar sağlayabildiğini göreceksin 🤗kafana takma kuşum öncelik sağlık 😉
Evet canım su az ama yeni adapte oluyorum diyete artık arttiricam suyu ❤️

7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hep 😞hey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz:cry: bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım 😂 fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım😂😂
Yasom 10. Takımda da bulundu, çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi, sara da tanır

Tünaydın cümleten
Tunaydin canim♥️
Günaydın kizlar 😍 bu sabah regl oldum inşallah cumaya kadar ödemi atarım ❤️ şimdi kahvaltı yapıyorum kizcemle,şimdi merak ettiğim benim haftasonu adım sayım olmuyor ama spor yaparsam onun yerine sayılır di mi ? Bir de dün ki adımı ekleyebiliyor muyuz şimdi ? Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Günaydın canim ♥️
Dünkü adımlar hesaba dahil edilmiyor paylasmasanda olur cumartesiden itibaren gecerli adimlar
Sporu adım yerine sayamıyoruz 😔

IMG_20230114_124909.jpg
Dolu dolu bir tabak ile kahvaltim😋

Açlık ne değişik şey normalde bı patates kızartması falan olacakki yemek için sabirsizlaniyim ama şimdi şu tabak için 🤭🤣🤣

Merhabaa kizlar nasil geciyor gününüz yesilcay icildi mi sular iciliyormu 😍😄 ben smdi biraz yürüyüse cikacagim oglumla ögleden sonra yine ugrarim ❤️
Ben daha yeni kahvaltimi yapacağım kaptanım
Sonra kızımın sınavı var onu götüreceğim. Onu alıp anneme yemeğe gideceğim ailecek toplasiyoruz😌

Back
X