Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
@SebastianCheesecake Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya Mavikus_ Mavikus_ aypare ackerman aypare ackerman @Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

@D U T sarı çiçeğim 😘😘
Hep birlikte yapacağız inşallah kaptanım:KK200:

Canımsın benim midem daha iyi ama ara ara yokluyor haftaya patoloji sonucum çıkıyormuş bakalım ona göre tedavi başlayacak doktorum

Sen nasılsın canım
Güzel sonuçların olsun inşallah tatlım 🤲🤲
İyiyim canım çok şükür kaptanlık iş güç okul ev 😂😂😂çok yoğunum bu aralar sorumluluklarım çok arttı ama bu durumdan çok keyif alıyorum 🥰🥰ve seni çok seviyorum çok çok öpüyorum 😘😘😘

Hemen dünkü menümü yazayım
14.01.2023 menü
Sabah
Peynir ve zeytin
İki tane yağda yumurta
Dereotu
Domates
Bir dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle
İki tane haşlanmış patates

Akşam
Bir dilim peynirli börek
Bir kase patates salatası
Bir dili kek

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8223 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kelebek19 kelebek19

Screenshot_20230113_225048_Huawei Health.webp

14.01.2023 menü
Sabah
Peynir ve zeytin
İki tane yağda yumurta
Dereotu
Domates
Bir dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle

Akşam
Bir dilim peynirli börek
Bir dili kek

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş

Afiyet olsun tatlım 😘

Güzel sonuçların olsun inşallah tatlım 🤲🤲
İyiyim canım çok şükür kaptanlık iş güç okul ev 😂😂😂çok yoğunum bu aralar sorumluluklarım çok arttı ama bu durumdan çok keyif alıyorum 🥰🥰ve seni çok seviyorum çok çok öpüyorum 😘😘😘
İyi olmana çok sevindim canım hep iyi ol hep mutlu ol bende seni çok ama çok çok seviyorum ❤️❤️❤️🥰🥰🥰😘😘😘😘

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Estağfurullah canım ne kusuru. İnsan anlatınca rahatlıyor anlat ki rahatlayın. O duygusal açlık maalesef ben de de oluyor sanki midemi doldurursam kafam boşalır gibi hissediyorum. Modern çağda duygusal değişimler çok oluyor hepimize oluyor Rabbim evladına şifa versin inşallah. :KK200:

Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Sen çok özel bir evlada sahip çok özel bir annesin canım hepimiz yaşıyoruz o duygusal açlığı hiç merak etme canım ve ne zaman istersen konuş rahatla kendi adıma hiç sıkılmam ve elimden hiç bir şey gelmesede seni dinlerim insanın bazen kendini hiç tanımayanlara derdini anlatmaya ihtiyacı oluyor 😉😘

Süreç nasıl ilerliyor canım , Allah güç kuvvet versin , çok güzel yol alan öğrencilerim oldu :) inşallah çok yorulmadan gider . Yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman yanındayız. Cem Gökçen hocayı takip etmeni öneririm. Otizmli çocuğu olan ebeveynler için zaman zaman eğitimler de düzenliyor
Canım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat 😅
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.

Sen çok özel bir evlada sahip çok özel bir annesin canım hepimiz yaşıyoruz o duygusal açlığı hiç merak etme canım ve ne zaman istersen konuş rahatla kendi adıma hiç sıkılmam ve elimden hiç bir şey gelmesede seni dinlerim insanın bazen kendini hiç tanımayanlara derdini anlatmaya ihtiyacı oluyor 😉😘
Aynen canım sağol 😘

Her zaman anlat canim. Buraya birşeyler yazmak anlatmak bana da hep iyi gelmiştir. İçimizi dokuyoruz ve rahatliyoruz. 🥰
Hazir ama pastane keki gibiydi .Bilmiyorum Hatice aninda şekerim düstu gibi oldu asiri aciktim ve tatli cekti canim diyet katili kocam öyle seyler getiriyor hazir kekler kurabiyeler gözüm gormesin diye buzluga atmistim ama bir snda krndimi onu yerken buldum .Yemin ederim tatli bagimliligi bu baska bisey degil :olamaz:çnku o kriz anı gözüm birsey görmüyor:KK35:

Kocanız yada çocuğumuz evde herşeyi yiyecekler leylakim bu değişmeyecek. Bende kızıyorum arada evde bu kadar abur cubur kola olmak zorunda değil biraz destek ol diye . Ama bazen evde abur cubur kola olmuyor özellikle krize grip gidip aldığımı da biliyorum çünkü o an yiyeceksem bana hiçbir şey engel olamıyor.

Dün o güzel enfes keki yedin bitti. Bugün çok dikkatli güzel bir pazar gecirirsen yarın kontrol tartisinda güzel bir ekşi geleceğini düşünüyorum ben. Unutma yenmemis gereken bir kırmızı takım var💪💪👍👍
14.01.2023 menü
Sabah
Peynir ve zeytin
İki tane yağda yumurta
Dereotu
Domates
Bir dilim ekmek
Yeşil çay

Öğle

Akşam
Bir dilim peynirli börek
Bir dili kek

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8223 adım

Eki Görüntüle 3191797
Canım menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş afiyet olsun🥰
Canım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat 😅
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.
Ah ahhh evlat çok zor gerçekten. 3 kızım var ve yarın başımıza ne geleceğinin garantisi yok dediğin gibi ama hala gelecekte nasıl bir hayatları olacak ,kimlerle karşılaşacaklar ne yaşayacaklar insan düşününce bile ruhu daralıyor. Sonra bir gulumsemelerini görüyorsun dünyanın en mutlu insanı sensin o korkular endişeler kayboluyor.
Rabbim hepimizin imtihanını kolay getirsin. 🥰🥰

Son düzenleme:
Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
@SebastianCheesecake Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @belmayne @minerva1988 @kayipdunya Mavikus_ Mavikus_ aypare ackerman aypare ackerman @Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

@D U T sarı çiçeğim 😘😘
Sabah 7de kalktım 1 muz yedim kursa geldim :D bugün kuru fasulye yemem 2 gündür yedim patlarım yoksa yarın 😂😂

Back
X