Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

He aynen, bir ara bu kadar yeterli tarzi bir seyler demistin zipzipa sanki. Yetiyorsa iyi o zaman. Halsizlikten ben de masterfite girememistim, anlatmistim ya. Belli kgden sonra da az yemek kurtarmayabiliyor . Bir ara buraya döndugunde de nerdeyse kg almamistin. Tebrik ederim. O kadar emek veriyoruz. İki aldım vah vah, bir verdim hah hah yapmiyosun:oha:
Espirim cok iyi oturdu, eskiden beri bu espiri aklima gelmisti ama yanlis anlayan arkadaslar olur, motive duser vb diye yapamamistim. Kilo alinca tabiki yas ilan etmeyecegiz, her sey kilo mu, saglik, sevdiklerimiz yanimizda, sonsuz şükür ama aldigin kiloyu geri vererek sevinmek ya da kilo veremeyince cok gamsiz olmak bana normal gelmiyor.
Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah canım ❤️
Sağ ol, sana olmaz cidden..Ciddi bir tipsin çünkü:oha:
Çatık kaşlı kızgın biri gibimiyim mesela 😂😂nasıl hayal ediyorsun beni 😜😜😜
Selamlar mutlu pazarlar🥰
erenmothers erenmothers mezun mu oldun?:KK37:
Selam canım ❤️
Cumaya inşallah Allah kısmet ederse canım hedefim 65 ti biliyorsun onun altına düştüm artık 65 e kadar koruma durumlarına geçmek istiyorum 🤗

Kizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym 🥰
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel 😍☺️
Geçmiş olsun tatlım 🤗
Eksideyim kaptanım 😍 devammmkee

2500 oldu bile 😍
Sen var ya sen bitanesin 👏👏👏ben biliyordum yapacağını rabbim daim etsin kuzummm 🥰🥰🥰🥰adımlar süper bu arada 👏👏👏

Kizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym 🥰
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel 😍☺️
Geçmiş olsun canım. 🙏Kırmızı takım yemiyor. Maviler yiyor sanki sucuk .ekmek kokuları var. 😱

14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates

Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir

Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği

Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak

Cordelia Cordelia
erenmothers erenmothers
Afiyet olsun kaptanim 😍
14 Ocak Cumartesi
12:00
2 dilim ekmek
1 Yumurta ile peynirli omlet
4 zeytin
Yeşillik ,kereviz sapi ,domates

15:00 Sütlû kahve
3 hurma

18:00 1 dilim hazir kek (250 -300 kalori:kızgın:)
19:00 1 tabsk yeşil mercimek yemegi
4 kasik yogurt
2 litre su
Pnrrr-12 Pnrrr-12 @Zipzip-
Kek disinda güzel canim afiyet olsun
kek icin sana 200 ip atlama yada ipsiz ziplama cezasi veriyorm 👊😄
Günaydın herkese mutlu bir pazar diliyorum kızlarcım :KK33: :KK33: :KK33: :KK33:
Tünaydin oldu artik iyi pazarlar canim dün menünü göremedm sanki yazdin benmi gözden kacirdim yazmadiysan bekliyorm 🧐😍
Günaydın mutlu pazarlar :KK68:
Tünaydinn iyi pazarlar 😍
Guuuunayyydinnlarrrr🥰🥰😍😍😍
Günaydin canim 😍 bugun nasil gidiyor
Günaydın mutlu pazarlar :KK68: :KK68:
Iyi pazarlarr 🥰
Günaydin canim 😍
Dün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu 😅😅
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü 😅) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
@Zipzip- Cordelia Cordelia Pnrrr-12 Pnrrr-12
dün yazinca daha farkli canlandirmistim gözümde böyle yas pastalar baklavalar hamurisleri vs. Bence bugun cok güzel gecicek 🤗😍
Tüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Rabbim evladina sifa versin insallah canim 🙏
Bugun güzel basladim devamida güzel olacak insallah ☺️
Hasta yatıyorum 😩
Cok gecmis olsun 🌸

Selam canım hafta sonu koşuşturması. Cumartesi pazarım koştur koştur geçiyor. Bütün haftanın yemeğini ayarla temizlik ütüler. Şimdi beybiyi uyuttum ben de bir kestireceğim 😂
Menümü de paylaşıyorum hemen dünkü.
Iyi dinlenmeler canim 😍 bebekle uyumak en sevdigim ☺️
Hafta ici calisiyormusun ne is yapiyordun

14 Ocak Cumartesi Menüm

10.00 kahvaltı bir simit sucuklu yumurta domates peynir zeytin yeşillik

18.00 akşam yemeği balık salata birkaç meze ve şarap. Tatlı olarak da bitter çikolata azcık.
Bugün telafi edeceğim. Cumartesi akşamları kaçırıyorum 😀

Adım 4537 spor yok

@Zipzip-
Cordelia Cordelia
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canim olmamis sende farkindasin simit yiyorsak yarm yemeliyiz 1 simit 4 dilim ekmek ederinde cnkü ama bence bugun cok daha iyi olcak eminim adimlarida tamamlarsan süper olur 😍
Salı çarşamba perşembe yapacağım detoks menüm de bu şekilde

Sabah temizliği: 09:00
2 adet kereviz sapı Yarım limon suyu
1 su br su - posası tülbentten geçirilecek
Kahvaltı 10:00 1 şişe maden suyu sade - 1 yk elma sirkesi- yarım elma küp küp- yarım limon suyu (blend)
Ara : 11.30
1 fincan kiraz sapı mısır püskülü çayı
Ara : 13.00
Pancar çorbası- 2 kepçe
Ara : 15.00
Yarım Elma, yarım Limon suyu- Zencefil, 1 Havuç, 1 ufak Pancar ve su - blend - 500 ml gibi çıkacak - püre olmasın
Akşam : 19.00
Pancarlı Detox Salatası
( küp küp pancar – bir tutam maydanoz ve nane – 2 dilim portakal küp küp zeytinyağı 1 ceviz kırıkları )
Ara : 21.00 Metabolizma çayı -
Pancar detoksu gbi pancari severm ama bukadar yiyebillirmiym bigünde bilemedim 😂

Canım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat 😅
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.
Allah yardımcın olsun canım 🙏

Iyi dinlenmeler canim 😍 bebekle uyumak en sevdigim ☺️
Hafta ici calisiyormusun ne is yapiyordun

Afiyet olsun canim olmamis sende farkindasin simit yiyorsak yarm yemeliyiz 1 simit 4 dilim ekmek ederinde cnkü ama bence bugun cok daha iyi olcak eminim adimlarida tamamlarsan süper olur 😍

Pancar detoksu gbi pancari severm ama bukadar yiyebillirmiym bigünde bilemedim 😂

Canım hafta sonları çok sıkmıyorum kendimi. Hafta içi doğru düzgün kahvaltı edemiyorum çünkü. Varsın kusurumuz hafta sonu simit yemek olsun 😂
Hafta içi çalışıyorum mühendisim. Sabah 6da evden çıkıyorum 6buçukta geliyorum. Hayat kalitem bayağı düşük. 🥹

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Rabbım şifa versin otizm durumlarında artış varmis kizlar dikkat edelim. Tv telefon teknolojik ürünlerin çöm etkisi vqrmis . Rabbım biran önce onu kendi başına yetecek duruma getirir inşallah. Ne zman tanı kondu . Bence sizde destek almalısınız siz iyi olmazsanız ona da destek olamazsınız öncelikle bence kendiniz destek alın özellikle bu alanda ve once kendinizi çok sevin ve çocuğunuzu koşulsuz icerden çok sevin sadece

@Willemijn- afiyet olsun 🥰🥰sanal misafirlicik 😂😂
412899BA-5AF5-48BC-AA46-A5584D8CBAA0.webp

Rabbım şifa versin otizm durumlarında artış varmis kizlar dikkat edelim. Tv telefon teknolojik ürünlerin çöm etkisi vqrmis . Rabbım biran önce onu kendi başına yetecek duruma getirir inşallah. Ne zman tanı kondu . Bence sizde destek almalısınız siz iyi olmazsanız ona da destek olamazsınız öncelikle bence kendiniz destek alın özellikle bu alanda ve once kendinizi çok sevin ve çocuğunuzu koşulsuz icerden çok sevin sadece
Canım telkin konuşması ve ilaç veriyorlar. Arada bir olan ataklar için değmez. O günün tedavisi yiyecek. Aslında o an birini bulsam sokak sokak yurusem o bana çok iyi gelir ama hep bı boşluk anına geliyor. Yanlız yapamıyorum o yürümeyi nefes darlığı gibi bı hal oluyor. Korkuyorum 😔

Back
X