Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir
Teşekkürler ablacım, bende iyi ki geldim diyorum hepinizi çok sevdim, bende epey zamandır haber almıyorum yasom abladan inşallah iyidir❤

Merhabalar efendim 🙂 nöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım😵‍💫 nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm 🥰 akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn- sara_28 sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım 🥰

Günaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldim 😅 sağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı ❤️
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum 😅😅
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Canım benim Rabbim hepimizi farklı imtihan ediyor işte🥰 hepimizin böyle dönemleri oluyor inan illa açlıktan değil başka şeyleri bastırmak için yemeğe kendimizi veriyoruz eonra da pişmanlık😞 bazı zamanlar tökezleyince düşmekte kalkıp kaldığımız yerden devam edebilmek bile çok byük bir başarı bence🥰

Dün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu 😅😅
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü 😅) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- Zipzip- @Poldelya Pnrrr-12 Pnrrr-12
Sen bence yeşil takıma gel🤪 ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun 🤣🤣🤣 şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim 🙈

Dün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu 😅😅
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü 😅) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- Zipzip- @Poldelya Pnrrr-12 Pnrrr-12
Sen bence yeşil takıma gel🤪 ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun 🤣🤣🤣 şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim
Ne kusuru ya, yok öyle bir sey:KK74:

Bence aclik hissedince degil. Kalk kahvalti tabagi hazirla. Haslanmis yumurta, varsa 2 cesit peynir, ceviz. Öyle bir k.k değil. Abur cubur vb den cok iyidir peynir. Salatalık, beyaz ekmek dışı ekmek cesidinden 2 tane ye. Hatta tabaginin fotosunu at 😳 atmassan küs:KK12:
Bu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerim 🤣🤣🤣

Onun için buraya geleceksin işte. Ne kadar dibe inersem ineyim burası elimden tutuyor benim. Her halimle gel yok öyle yedim kaçırdım demiyorlar. Daha güzel sariliyorlar. Ben 90 üstü gruptada devam ediyorum. Orasida çok dalgalı Denizli ama yol uzun. Kimse böyle olmayı tercih etmedi. Ettiyse bile bilinçli bir tercih değildi. Ben hep siskoydum 90 kg ile gelin oldum ben. Bana Özel gelinlik diktiler 🤣
Yani çocuk dünkü mevzu.
Yemek yemek ne yazikki bağımlılıklar arasındaki en zor tedavisi olan hastalık. Sigarayı bırak dersin alkolu bırak dersin ama yemeyi bırak diyemiyorsun. 😘
Yoo ben diyorum bak 🤣 yemeyi bırak bacım 🤣🤣🤣

Merhabalar efendim 🙂 nöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım😵‍💫 nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm 🥰 akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn- sara_28 sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım 🥰
Nice mutlu yılların olsun canım 🌸Doğum günün kutlu olsun 😘😘

Canım hafta sonları çok sıkmıyorum kendimi. Hafta içi doğru düzgün kahvaltı edemiyorum çünkü. Varsın kusurumuz hafta sonu simit yemek olsun 😂
Hafta içi çalışıyorum mühendisim. Sabah 6da evden çıkıyorum 6buçukta geliyorum. Hayat kalitem bayağı düşük. 🥹
Sende haklisin canim 💙
Yaa ne güzel ne mühendisisin
Evet saatler kötüymüs ya üzüldüm 🥲
Anneler için dedim. Ne halde olursak olalım öncelik aile ve çocuklar.

Geçmiş olsun kaptanım. Kaç yaşında?
Sagol canim 3bucuk yasinda
Akşam anneme gideceğim dışardan yemek söylendi. Kendim için saç kavurma söyledim. Böylece ekmek arası yerine protein yemeği oldu. Birazda salata süper oldu bence. Onlar kıymalı yiyecekler.
Afiyet olsun canim 💙

Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım🥰
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağım 🌸 sizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor 🤗Yapamayız diye bir şey yok 😉 Hadi çiçeklerim göreyim sizi 🌸🌸🌸
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Poldelya Zipzip- Zipzip- belmayne belmayne @minerva1988 ZincirKirma ZincirKirma @Mavikus_ @aypare ackerman G Goklerce 🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘

@D U T sarı çiçeğim 😘😘
Kaptancığım ben biraz dağıldım ya hafta sonu. Yarından itibaren toparlarım inşallah ama takımın hakkına girmek istemiyorum. Bu hafta için sarı takıma geçmem mümkün mü ? Zipzip- Zipzip-

Afiyet olsun kaptanim 😍

Kek disinda güzel canim afiyet olsun
kek icin sana 200 ip atlama yada ipsiz ziplama cezasi veriyorm 👊😄

Tünaydin oldu artik iyi pazarlar canim dün menünü göremedm sanki yazdin benmi gözden kacirdim yazmadiysan bekliyorm 🧐😍

Tünaydinn iyi pazarlar 😍

Günaydin canim 😍 bugun nasil gidiyor

Iyi pazarlarr 🥰

Günaydin canim 😍

dün yazinca daha farkli canlandirmistim gözümde böyle yas pastalar baklavalar hamurisleri vs. Bence bugun cok güzel gecicek 🤗😍

Rabbim evladina sifa versin insallah canim 🙏
Bugun güzel basladim devamida güzel olacak insallah ☺️

Cok gecmis olsun 🌸
Kaptanım ben sarı takimdayim yani menü yazmıyorum sadece adım atıyorum

Aman Allah korusun canım 😂bütün uzuvların yerinde sağ Salim cumaya varalım inşallah 🤲🤲🤲

:silah::KK45:
Amin inşallah 😁
Bir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum 🤣
Helal olsun sana ama sakın yeme onlardan
valla çok güzel zayıfladın maşallah :nazar::nazar::nazar: böyle güzel kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum
m1271.gif
erenmothers erenmothers kaç kilo verdin merak ettim, maşallah ne güzel ❤️
Nice mutlu yıllar dilerim ❤️🎊

Ben bugün akşam sadece karnıbahar salatası yiyecektim ama öğleden sonra köye geldim,cenaze vardı arkadaşıma baş sağlığı için gelmişken akşama burda kaldık yemek kv yapmış az yedim, diyetlik menü yoktu ama çok az yedim çünkü tuzu fazla kaçmıştı yiyemedim 😁🤣 en azından bu saatten sonra yemem

Canım telkin konuşması ve ilaç veriyorlar. Arada bir olan ataklar için değmez. O günün tedavisi yiyecek. Aslında o an birini bulsam sokak sokak yurusem o bana çok iyi gelir ama hep bı boşluk anına geliyor. Yanlız yapamıyorum o yürümeyi nefes darlığı gibi bı hal oluyor. Korkuyorum 😔
Bulmaca falan çöz kendine bir yöntem bulacaksın zamanla

Back
X