- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tatlım
Sen var ya sen bitanesinben biliyordum yapacağını rabbim daim etsin kuzummm
adımlar süper bu arada
![]()
Teşekkürler ablacım, bende iyi ki geldim diyorum hepinizi çok sevdim, bende epey zamandır haber almıyorum yasom abladan inşallah iyidir❤Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir
Afiyet olsunnnOo tesekkurler. 10 dk gec kaldim. Eline saglik.![]()
O zaman hepberaber içiyoruz@Willemijn- Ay ben de sizden biraz sonra yapmışım![]()
Merakla bekliyorumsağol bal kaptanımmm
Pazartesi esas diyete başlıcam gibi geliyorr![]()
Canım benim Rabbim hepimizi farklı imtihan ediyor işteGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Sen bence yeşil takıma gelDün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- @Poldelya
Pnrrr-12
Sen bence yeşil takıma gelDün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
Zipzip- @Poldelya
Pnrrr-12
Bu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerimNe kusuru ya, yok öyle bir sey
Bence aclik hissedince degil. Kalk kahvalti tabagi hazirla. Haslanmis yumurta, varsa 2 cesit peynir, ceviz. Öyle bir k.k değil. Abur cubur vb den cok iyidir peynir. Salatalık, beyaz ekmek dışı ekmek cesidinden 2 tane ye. Hatta tabaginin fotosunu atatmassan küs
![]()
Yoo ben diyorum bakOnun için buraya geleceksin işte. Ne kadar dibe inersem ineyim burası elimden tutuyor benim. Her halimle gel yok öyle yedim kaçırdım demiyorlar. Daha güzel sariliyorlar. Ben 90 üstü gruptada devam ediyorum. Orasida çok dalgalı Denizli ama yol uzun. Kimse böyle olmayı tercih etmedi. Ettiyse bile bilinçli bir tercih değildi. Ben hep siskoydum 90 kg ile gelin oldum ben. Bana Özel gelinlik diktiler
Yani çocuk dünkü mevzu.
Yemek yemek ne yazikki bağımlılıklar arasındaki en zor tedavisi olan hastalık. Sigarayı bırak dersin alkolu bırak dersin ama yemeyi bırak diyemiyorsun.![]()
Nice mutlu yılların olsun canımMerhabalar efendimnöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım
nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm
akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn-
sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım
![]()
Sende haklisin canimCanım hafta sonları çok sıkmıyorum kendimi. Hafta içi doğru düzgün kahvaltı edemiyorum çünkü. Varsın kusurumuz hafta sonu simit yemek olsun
Hafta içi çalışıyorum mühendisim. Sabah 6da evden çıkıyorum 6buçukta geliyorum. Hayat kalitem bayağı düşük.![]()
Sagol canim 3bucuk yasindaAnneler için dedim. Ne halde olursak olalım öncelik aile ve çocuklar.
Geçmiş olsun kaptanım. Kaç yaşında?
Afiyet olsun canimAkşam anneme gideceğim dışardan yemek söylendi. Kendim için saç kavurma söyledim. Böylece ekmek arası yerine protein yemeği oldu. Birazda salata süper oldu bence. Onlar kıymalı yiyecekler.
Kaptancığım ben biraz dağıldım ya hafta sonu. Yarından itibaren toparlarım inşallah ama takımın hakkına girmek istemiyorum. Bu hafta için sarı takıma geçmem mümkün mü ?Çiçeklerim neler yapıyorsunuz bakalım
Kontrol tartısı güzel geçecek değil mi ? Ben takımımız için elimden geleni yapıyor olacağımsizlerde özellikle bugün dikkat etmeye çalışın canlarım olur mu? Yarın göreceğimiz her eksi cuma günü verilecek kilo için daha motive ediyor insanı güç veriyor
Yapamayız diye bir şey yok
Hadi çiçeklerim göreyim sizi
Hedef60kgolmak @Poldelya
Zipzip-
belmayne @minerva1988
ZincirKirma @Mavikus_ @aypare ackerman G Goklerce
@D U T sarı çiçeğim![]()
Kaptanım ben sarı takimdayim yani menü yazmıyorum sadece adım atıyorumAfiyet olsun kaptanim
Kek disinda güzel canim afiyet olsun
kek icin sana 200 ip atlama yada ipsiz ziplama cezasi veriyorm
Tünaydin oldu artik iyi pazarlar canim dün menünü göremedm sanki yazdin benmi gözden kacirdim yazmadiysan bekliyorm
Tünaydinn iyi pazarlar
Günaydin canimbugun nasil gidiyor
Iyi pazarlarr
Günaydin canim
dün yazinca daha farkli canlandirmistim gözümde böyle yas pastalar baklavalar hamurisleri vs. Bence bugun cok güzel gecicek
Rabbim evladina sifa versin insallah canim
Bugun güzel basladim devamida güzel olacak insallah
Cok gecmis olsun![]()
Amin inşallahAman Allah korusun canımbütün uzuvların yerinde sağ Salim cumaya varalım inşallah
![]()
Helal olsun sana ama sakın yeme onlardanBir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum![]()
valla çok güzel zayıfladın maşallahböyle güzel kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum
![]()
Nice mutlu yıllar dilerimMerhabalar efendimnöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım
nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm
akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn-
sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım
![]()
Bulmaca falan çöz kendine bir yöntem bulacaksın zamanlaCanım telkin konuşması ve ilaç veriyorlar. Arada bir olan ataklar için değmez. O günün tedavisi yiyecek. Aslında o an birini bulsam sokak sokak yurusem o bana çok iyi gelir ama hep bı boşluk anına geliyor. Yanlız yapamıyorum o yürümeyi nefes darlığı gibi bı hal oluyor. Korkuyorum![]()