- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Uzun zamandir tablo yapmiyordum bu hafta kalabalık olunca menüleri daha kolay takip etmek icin tabloyu olusturdumEllerine saglik bu tablo gerçekten iç açıcı motive ediyor gerçekte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandir tablo yapmiyordum bu hafta kalabalık olunca menüleri daha kolay takip etmek icin tabloyu olusturdumEllerine saglik bu tablo gerçekten iç açıcı motive ediyor gerçekte
Süper olmuş ne yapıyorsan yap aşk ile yap a orneksin gercekten tebrik ediyorum şanslıyım bende sizinle olduğum içiUzun zamandir tablo yapmiyordum bu hafta kalabalık olunca menüleri daha kolay takip etmek icin tabloyu olusturdum![]()
Süper olmuş ne yapıyorsan yap aşk ile yap a orneksin gercekten tebrik ediyorum şanslıyım bende sizinle olduğum içi![]()
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah 11:00 : sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal
Öğlen / Ara 15:00 :
1 kuru incir 2 sade kahve
Akşam 19:00 :
2 kepce mısırlı mantar çorbası
2 ıspanaklı kiymali içli köfteZipzip-
Pnrrr-12
Yuruyusumu de yaptım bugün mutluyum 8000 civari onu da atarım yine sonra belki bisey daha yaparım üşenmesem spor adına
Selam canim moralini bozma birlikte hedefine ulaşıriz inşallahSelamlar herkese
Ancak giriş yapabildim kilo bildirimimi yapıp yarın spor dahil olarak foto eklemelerimi yaparım :) Kaptanım
Zipzip- Acı fakat gerçek olan kilom
Kilo: 87.5
Boy: 1,75
Hep birlikte inşallah. Geçmiş mesajlardan kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Gruplar halinde yarışılıyor sanırım değil miSelam canim moralini bozma birlikte hedefine ulaşıriz inşallah![]()
Geldim :)
Ispanaklı kıymalı içli köfteyi hiç duymadım afiyet olsun güzel menü olmusMenüm
Sabah 11:00 : sahanda yumurta, 2 dilim kızarmış ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 tk bal
Pnrrr-12
Yuruyusumu de yaptım bugün mutluyum 8000 civari onu da atarım yine sonra belki bisey daha yaparım üşenmesem spor adına
Ilk mesajda kurallar yazıyor canim ona göre ilerliyoruzHep birlikte inşallah. Geçmiş mesajlardan kuralları öğrenmeye çalışıyorum. Gruplar halinde yarışılıyor sanırım değil miZipzip- kaptanım.
Katılım formu:Ilk mesajda kurallar yazıyor canim ona göre ilerliyoruz
4 takim var ama 2 Takım yarış halinde
Takimlari her cuma yeniden olusturuyoruz![]()
Hadi baslangicin daim olsun iyi gelsin insallah canim
Aa dogruKaptanım ben sarı takimdayim yani menü yazmıyorum sadece adım atıyorum
Iyi eglencelerArkadaşlar kısura bakmayın msjları henüz okuyamadım dışarı çıkacağız inşallah akşam uyumadan okuyup yazmaya çalışacağım![]()
Özelden sana mi atacagiz kaptanim buraya atmiyalimmierenmothers
Pnrrr-12
Kaptanlarim bildirimlerinizi özelden fotoğrafli ve tarihli olarak
Diger bildirimlerde fotograf şartı yok en gec 13.00 kadar bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@pastelfit
Hedef60kgolmak
@fesang
@minerva1988
erenmothers
@Mehfam
@Aijoo
@Kinoalihatun
@Nikinik
@Willemijn-
@60kiloyum
aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@D U T
@Mthn83
gezegenfeza
belmayne
@Bar_na
@sara_28
@_ASTRAL_
@ifdiyetim
@succulentaski
@Bal0ncuk
@kelebek19
ZincirKirma
Hedef65tir
@Jasminium84
Pnrrr-12
@UcanSupurge
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@Goklerce
@Beyaz leylak
@Ilazram
Eline emegine saglik kaptanim13-19 Ocak Menü Bildirimleri
Masterfit Yarışması 60.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım erenmothers
Kırmızı Kaptan 64.25 Hedef60kgolmak
Kırmızı 76.6 Cordelia
Kırmızı 81.45 Zipzip-
Kırmızı 64.9 @minerva1988 Kırmızı 60.3 ✖ ZincirKirma
Kırmızı 79.95 @Mavikus_ Kırmızı 75.1 aypare ackerman
Kırmızı 61.3 @Goklerce Kırmızı 70.0 @D U T Kırmızı-Sarı 69.1 belmayne
Kırmızı-Sarı 71.9 Mavi Takım Pnrrr-12
Mavi Kaptan 78.3 @Ucmelekannesi Mavi 85.9 @Mthn83 Mavi 80.4 @Beyaz leylak Mavi 78.3 @Kinoalihatun Mavi 82.0 Hedef65tir
Mavi 80.2 ✖ @Fit mutlu anne Mavi 75.35 @succulentaski Mavi 62.2 @Jasminium84 Mavi 66.75 @Ilazram Mavi 80.2 @fesang Mavi-Sarı 66.6 Yeşil Takım @kelebek19 Yeşil Kaptan 57.8 @Willemijn- Yeşil 63.3 @sara_28 Yeşil 94.6
Afiyet olsun güzel menü canim adimlar cok iyiMenüm
Pnrrr-12
Sana da olsunAfiyet olsunnn
O zaman hepberaber içiyoruzafiyet olsun canım
Merakla bekliyorum![]()
KatılıyorumBu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerim![]()
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelere
Tamam canim sariya ekliyorum Kırmızı-Sarı olarak![]()
Canım herkeste aynı sıkıntılar olmaz, kardeşinde inşallah hiçbirşey çıkmaz.Yaaa cok korktum suanda kardesimde o asiyi oldu tek doz tabi kendisi genc daha 20yasinda ama tam olark neler oldu neler yasadin senin icin mahsuru yoksa anlatirmisin