Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

günaydın kızlar mutlu pazarlar :KK60:

nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım :KK70:

ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii :KK70:

ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum :KK200:
Kendini yorma canım sağlıktan önemli bir şey yok ❤️

Önce geçmiş günlerin menülerini paylaşayım,

10 Mart Cuma menüler
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim tb ekmeği,
Salata

Öğlen 14.00
1 avuç çiğ ceviz

Akşam 18.00
1 kase çorba,
1 parça tavuk ızgara,
Salata,
1 küçük muz.

Su:2 lt.

11 mart c.tesi menüler
Sabah 10.00
1 tabak haşlanmış brokoli,
3 kaşık yoğurt.

Öğlen 13.00
Yarım bardak sütle kahve

Akşam 17.00
2 lahmacun,
Salata,
Ayran.

Su:2 lt. Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

11 Mart Adımlar
9112 Adım

04D07C29-67D6-424F-A7F4-0319D7A76D14.webp
Cordelia Cordelia

Cuma gün kaptanım belli olmadığı için, dün akşam da eve çok geç geldiğim ve bayılıp kaldığım için bugüne kaldı kusura bakmayın emi. Bundan sonra gün gün bildireceğim ❤️

Hiç sorma canım, kaç aydır başlıyoruz diye diye erteledik durduk hatta üstüne ekledik, hayır yedik de ne oldu, mutlu mu olduk ? Faydasını mi gördük ? Hep kilo stresiyle yaşadık, artık verelim de rahat edelim ya

Ay çok geçmiş olsun canım, yağlar koruyor bizi 🤦😁

Gayet güzel menu canım afiyet olsun ❤️

Deniz senin menüleri hatırladıkça gülesim geliyor 😍☺️ ama bu sana göre güzel menü sayilir

Güzel menü afiyet olsun canım ❤️ sadece bisküvi lokum tirmaliyor,1 tane mi yedin

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Kaloriden ziyade sağlıksız soğan halkaları ama yemek olmadığı günler olabiliyor, hepimiz yapıyoruz arada

Menün gayet güzel sadece milchshake göz tirmaliyor ❤️
Teşekkür ederim canım ❤️
Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım ❤️
Canım bi ara düşündüm ama fiyatı çok artmış o yüzden vazgeçtim

Sağol kaptanım ❤😍

Evet yarına inşallah brokoli yapacağım hatta, et de olacak ❤💃

Evet kuzum çok sağlıksız aslında ama acayip yoruldum bugün uzun zamandır böyle büyük temizlik yapmamıştım yemeğe halim kalmadı
Hmmmm hem sebze hem protein harika olacak şimdiden afiyet olsun canım ❤️
Eline emwgine saglik kaptanim😍

Masallah güzel baslamissin kaptanim
Eeee rakibim Elhan Elhan ım çok güçlü dikkatli olmam lazım :KK70:
Selammm...
10.30 7-8 çatal patates 4 sigara böreği yeşillik 2 tk tahin pekmez
14.00 1 kase çorba 6-7 yk mercimekli bulgur pilavı Salata
16.00 yarım muz yarım elma 2 çağla 1 sb sütlü kahve 4 kare çikolata
19.00 iki parça ıspanaklı kapalı pide 1 sb vişne suyu
3 litre su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Afiyet olsun bayağı karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugün toparlayacagina inanıyorum canım 😉❤️
Selam kızlar

Menü

Sabah 10

2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
10 kadar zeytin

Saat 3 gibi acıktım oğlana köfte yapmıştım 1 tane köfteyi denk gelecek kadar ekmekle yedim. 1 elma yedim

Akşam 19.30
3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık ıspanağı karıştırıp yoğurt döktüm üstüne.

Su 1bucuk litre

Adım için görsel ekledim.

Zipzip- Zipzip- Eki Görüntüle 3216312
Afiyet olsun canim ❤️
11Mart
10.00 Bir buçuk haş yumurta , marul , maydanoz, yarım muz , peynir, zeytin, domates
12.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Izgara tavuk , kızarmış kırmızı patates, kapya , bir kepçe kuru fasulye, salata , ayran
18.00 Yarım elma
İki litre su
Eki Görüntüle 3216315
6245 adım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia sara_28 sara_28
Afiyet olsun canım biliyomusun senin dünkü kahvaltıda benim bugünkü kahvaltımın aynısı 🤣😉
İyi geceler herkese bugünkü menümü yazayım
Sabah bir közlenmiş patlıcan bir biber 3 zeytin iki yumurta iki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen akşam birleştirdim
Üç kaşık makarna bir büyük ayran bir tabak kabak yemeği
Akşama biraz acıkınca bir kaç domates ve bir kase yoğurt yedim
Bir avuç da çekirdek şimdi yazınca farkettim ne çok yemişim :olamaz:
Yürüyüş için de çıkamadım akşam bebek uyuyunca Leslie yaparım dedim ama hanımefendi 11 de uyudu o saatte de de komşu şikayete gelir diye cesaret edemedim.yarin onun uyumasını beklemeden Leslie yapicam inşallah
Çok fazla yememiştir canım afiyet olsun ❤️
Günaydın mutlu pazarlar :KK68:
Günaydın kaptanım mutlu pazarlar ❤️

günaydın kızlar mutlu pazarlar :KK60:

nasıl yorulduysam, gece yorgunlukta uyuyamadım :KK70:

ama bugün yemek harici birşey yapmayacağım; böyle dediğime de bakmayın yemek harici çocukların ödevleri banyoları yarına hazırlıkları vs de yapılacak tabii :KK70:

ama bunlar dışında başka birşey yapmayacağım olabildiğince dinlenmek ve kitap okumak istiyorum :KK200:
Ay canım en iş yapmadigimiz gün bile dünyanın işini yapıyoruz 🤦😁 yine de hafif bir gün diliyorum sana

Gidiyor canım, spora da gidiyor, kursa da gidiyor… aslında dün niyetim buz patenine götürmekti. Anlatılanları araştırmadan gittik bir yere, araç koymaya yer bulamadım yarım saat turladım. Bari özel otopark bulayım dedim, semtin içine girince yarım saat dışarı da çıkamadım. Trafikten kurtulur kurtulmaz eve doğru sürdüm, bir elimde telefon başka bir yer bulabilir miyim diye… nefret ediyorum trafikte telefonla ilgilenmek zorunda olmaktan 😒 baktım işin içinden çıkamıyorum yol üstündeki avm ye girmiş bulunduk.
Oy canım neler yaşamışsın :anne: sordun mu kuzum nereye park edilir ,yakında restoran varsa valeye de verebilirdin yemeği orda yerdiniz

Günaydın kızlar. Çok iyi hissetmediğim günler yaşıyorum maalesef. Büyük pay uykusuzluğun olsa gerek. Deli gibi bir geniz akıntım var günlerdir, öksürmekten uyku uyuyamıyorum. Hepi topu 3 ilaç var reçetemde, hepsini denk getirdiğim bir eczane bulamadım. En sonunda dün tamamını eşdeğerlerden aldım da tedaviye başladım… Ben neyse de, kızımın astım ilaçlarını bulamıyorum. Allahtan vakti zamanında doktor kontrolünü beklemeden, yazdırmadan parasıyla almışım. Önümüzdeki ay Allah bir çare bulacağız artık.
Canım bitkisel tedavi araştırdın mı?
Probiyotikler , zencefilli smoothieler hep iltihaba iyi geliyor deniyor 😘 hatta sinus smoothie diyorlar :KK200:

Back
X