- 30 Kasım 2014
- 29.716
- 131.362
- 798
hadi üzme bizi gel buraya. yine eskisi gibi neşeli neşeli devam edelimSoz vermiyim canim siz başlayin cuma gunu
Cok yogun olmazsa belki tutabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi üzme bizi gel buraya. yine eskisi gibi neşeli neşeli devam edelimSoz vermiyim canim siz başlayin cuma gunu
kopyalayıp buraya yapıştırıp dolduracaksın canım.Nasıl doldurucam formu. Ben gene de katılayım belki bir hareketlenme olur :)))
hanımlar ben an itibariyle 60 kiloyum. Bebem iki yaşında. Bu zamana kadar çok denemelerim oldu bir türlü şu 60ı kıramadım doğumdan beri.
En son gebelik öncesi 55 kilo imişim. Hep 58 olsam diyordum da neden küçültüyorum hedefi. 54-55 olmalıyım değil mi? Olamaz mıyım
Çok motive başladım ben bu haftaya.
Haziran sonu kurban bayramı. O zamana kadar tutacağım şu boğazımı. Burda aktif olursak güzel olur![]()
Sensiz eksik buralar liste tutma ama gel ❣❤❤❤Soz vermiyim canim siz başlayin cuma gunu
Olacak canim hareket ben diyet yapıyorum ama sayfaya gelemiyorumNasıl doldurucam formu. Ben gene de katılayım belki bir hareketlenme olur :)))
Güzeller güzeli kraliçemMenekşe kokulu yariiiiiiiim![]()
Kime arz edeyim hâliiiiim
Seni her gördüğümde bu şarkıyı mirildaniyorum selamlar kuzum![]()
İnşallah ama Elif çok üzülüyor. Herkesin farklı beklentileri var. Kimseyi kırmayayım derken arada kalıyorhadi üzme bizi gel buraya. yine eskisi gibi neşeli neşeli devam edelim![]()
Sensiz eksik buralar liste tutma ama gel ❣❤❤❤
Tamam geliyorum cuma baslayalim yeniden
Neşe pınarım, varlığıyla her türlü ümitsizliği karanliga gömen kral kızımGüzeller güzeli kraliçem![]()
Ayy superTamam geliyorum cuma baslayalim yeniden![]()
BitanesinNeşe pınarım, varlığıyla her türlü ümitsizliği karanliga gömen kral kızım![]()
canım bu tür ortamlarda illa ki arada böyle şeyler oluyor. yarışmalar zamanı daha zordu takımlar. şimdi burası yine iyi.İnşallah ama Elif çok üzülüyor. Herkesin farklı beklentileri var. Kimseyi kırmayayım derken arada kalıyor![]()