Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGünaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahBende yarın grupla başlamayı planlıyorum
![]()
Zipzip- gelmene çok mutlu oldum.. Eski aktifliğini görünce üzülüyordum buralarda olmamana
![]()
Hosbuldumcanımm kaptanımm hoşgeldin, özlemişimm
yaaaaa çok süper şahane harika olleeeeyyyyyyyyyy
bunu duyduğum an motivasyonumun yerine gelmesi kaç puan peki
hoşgeldin, sefalar getirdin![]()
HosbuldumHosgeldin kaptanim cok mutlu oldum![]()
Senin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennnGünaydınn☺ Psikolojik olarak kendinizi çok güzel hazırlamıssınız hep byle sürer inşallahBende yarın grupla başlamayı planlıyorum
![]()
Zipzip- gelmene çok mutlu oldum.. Eski aktifliğini görünce üzülüyordum buralarda olmamana
![]()
SelamSelam kızlarrrZipzip-
Bulamadım kim acaba merak ettimSenin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennn![]()
Bende vallaBulamadım kim acaba merak ettim![]()
Bende bildirim yapacagim sabahYarın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka![]()
Ben de bildirim yapacağım☺rın tartılacağız kimler bildirim yapacak? Kaptanlara nasıl karar vereceğiz gönüllü varsa yazsın mutlaka![]()
Hayır aranıza yeni katıldım, eski mesajlara göz attım oradan tanıyorum seniTeşekkür ederimeskilerden misin nikini daha önce gördüm mu hatirlayamadim
Hosbuldum
Hosbuldum![]()
Sen beni birkaç gün öncesinde izlemeye başladınnn öyle bir bildirim aldımSenin eski nick in ne acaba bendede izleniyorsun çabuk söylee kimsin sennn![]()
Vay be eski dost değilsin yani tüh üzüldüm eskirsin umarımSen beni birkaç gün öncesinde izlemeye başladınnn öyle bir bildirim aldım2018 den beri aynı nicki kullanıyorum canımcım
![]()
Anladım canımHayır aranıza yeni katıldım, eski mesajlara göz attım oradan tanıyorum seni![]()
Hoş geldin canımGeri geldimmmm amaa o biçim gaza gelip zayıfladım ayda 5 kilojou ben
Bianda başladım halbuki çabuk vermem sebebi bence ödem yanii şokk oldum
Elhan ablamm
Simdi burda nasıl yapılıyo neler oluyo durumu bilmiyorum tartı falanmı gönderiyoruz![]()
Yeni başlangıçlara o haldeVay be eski dost değilsin yani tüh üzüldüm eskirsin umarım![]()