- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Geçmiş olsun canımBen yarın sabah bildirim yapabilicem bu sabah vertigoyla uyandım tartılamadım neyseki kaza geçirmeden bi arabanın altında kalmadan servise grlebildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımBen yarın sabah bildirim yapabilicem bu sabah vertigoyla uyandım tartılamadım neyseki kaza geçirmeden bi arabanın altında kalmadan servise grlebildim
Zumba yapanlardan bende dün başladım ne kadar süre yapıyorsun her gün mu yapiyorsu78.8 le başlayalım o kadar zumbaya rağmen düşemiyorum![]()
Çok yakınız hadi inşallah vereceğiz ödemelerle benimde başım dertteGünaydııınben dün başladım ama haksızlık olmasın gene tartıldım 1 kilo ödem gitmiş
![]()
Ben kursu gidiyorum orda yapıyormZumba yapanlardan bende dün başladım ne kadar süre yapıyorsun her gün mu yapiyorsu
Ne güzel öyle daha düzenli oluyor günlük su tüketimin 2. 5 litre olmalı senin nasıl ben 2 litre zor iciyorumBen kursu gidiyorum orda yapıyorm
Ben hic saymiyorum yaa zaten cok su içen biriyim 500 cc bardağı gün içinde doldurup doldurup bitiriyorum o yüzden hic saymadim ama 3 lt oluyordurNe güzel öyle daha düzenli oluyor günlük su tüketimin 2. 5 litre olmalı senin nasıl ben 2 litre zor iciyorum
Olumsuzluk ekini kullanma tatlım. Başarabilirim , başaracağiz78.8 le başlayalım o kadar zumbaya rağmen düşemiyorum![]()
Sıkıntı, stres kaynaklı ...çok geçmiş olsun makeup.Ben yarın sabah bildirim yapabilicem bu sabah vertigoyla uyandım tartılamadım neyseki kaza geçirmeden bi arabanın altında kalmadan servise grlebildim
Evet baktım hedeflerimiz bile aynıÇok yakınız hadi inşallah vereceğiz ödemelerle benimde başım dertte
Süre vermiyorum aslında ben ama çok isterim 2 ay bence çok sağlıklı ve yapılabilir bir hedef hadi ozaman bir deneyelim neden olmasınEvet baktım hedeflerimiz bile aynıhadi inşallah iki ayda hedefe çok yaklaşabiliriz
sadece biraz azim
![]()
Benim hedefimde 55 ama çook zorrr şu an 60ı görmek bile mutlu ederAA hedefim keşke benim olsa![]()
Çok teşekkür ederim canımSıkıntı, stres kaynaklı ...çok geçmiş olsun makeup.![]()
Trşekkür ederimGeçmiş olsun çok zor bisey gerçekten
Kesinlikle zorlanmadan ama sağlıklı beslenerek yapılabilir illa şu kadar kilo vericem değil ama sağlıklı beslenip ne kadar verebilirsem diye bakalımSüre vermiyorum aslında ben ama çok isterim 2 ay bence çok sağlıklı ve yapılabilir bir hedef hadi ozaman bir deneyelim neden olmasın![]()
Evetttt insallahh güzelce hedefimize ulaşırızzYeni başlayınca zor oluyor ya devaminda kolay olacak inşallah çok güzel gidiyorken eşimle birbirimizi kiskirtip gidip biseyler yiyoruz o yüzden veremiyoruz
Evett sabah kalktığımda limonlu suyu iciyorumm direk başlıyorum kızımda zaten o ara oyununu oynuyo bitirmiş oluyorum en çok leslie yapıyorum gecen hafta sabah aksam yapardım gaza geldim aşırı derecede bide iyi geliyodu leslie 2gunde bir yapmak daha iyi sanırım dediğin gibi eşimde evde ses etmskte istemiyorum buhafta gececi olduğu için ara verdim ama formumu koruyorum şuan 76da duruldum bide herpazar gunu kendimi ödüllendirince daha rahat yapıyorum diyet sıkılmıyorumSende mi zumba yapıyorsun demem ki ise yarıyormuş her gün yapmak ilk başlarda vücudu yorar ondan olmuştur 2 günde bir ara vermek mantıklı ac karnına mi yapıyorsun
Beraberr ulaşıyoruz inşaallahhh hedefeEveeet![]()
Yaavv sen bu kilona kurban olll tamda hayalimGünaydınnn.. Ben de 65.2 ile masterfite giriş yapıyoruuum![]()
Yavaş yavaş baslaman daha dogru canım leslie 1 yaz mesela ertesi gun lesli2 yaz öyle öyle devam edersinZumba yapanlardan bende dün başladım ne kadar süre yapıyorsun her gün mu yapiyorsu