- 25 Ağustos 2019
- 62.227
- 119.207
- 698
- 31
Vallahi öyle olmuşEn zayıfı ben mi.oldum şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi öyle olmuşEn zayıfı ben mi.oldum şimdi
Tamam bitanemmZor geliyor bana pc daha rahat bana minnacık harfler filan işlerimi halledeyim bu ara gelirim gene
İnternet geldi şimdi,biraz kalıp çıkarım telefondan yazmak zor geliyor bana ufak harfler filan zorlanıtorum yazarken ondan yaniTamam bitanemm![]()
Cuma ve pazartesi fotoğraflı şart diye biliyorum yanılmıyorsam ondan dedim cnmFotoğraflı cuma günü degilmiydi
Kahvaltı yaptım simdi
Yaa faydası varsa yapayım kuzum saolasinHemen teteyağında pekmez yap
Geçmiş olsunGünaydın
82 kg olmuşum
Dün yemek olayım olmadı. Sürekli ayakta atistirdim. Benim için sıkıntılı geçti. Kusma ateş çok sıkıntılı geçti
Var kuzum ben kızım boğazı şişecek gibiydi ağliyodu geçen kış bitiminde hemen ettiim ona kendine geldi öksürüğüde alırCuma ve pazartesi fotoğraflı şart diye biliyorum yanılmıyorsam ondan dedim cnm
Yaa faydası varsa yapayım kuzum saolasin![]()
Geçmiş olsun canım.Günaydın
82 kg olmuşum
Dün yemek olayım olmadı. Sürekli ayakta atistirdim. Benim için sıkıntılı geçti. Kusma ateş çok sıkıntılı geçti
Olsun ablam pc de çok rahat oluyorr genelde bende bazen girerimİnternet geldi şimdi,biraz kalıp çıkarım telefondan yazmak zor geliyor bana ufak harfler filan zorlanıtorum yazarken ondan yani
Geçmiş olsunGünaydın
82 kg olmuşum
Canım pazartesi sadece kaptanlarin bildirimleri fotoğrafli.Fotoğraflı atacaksın kuzum
Yaa kıyamam bazen benimde bandiğim oluyor mesela hafta sonu annem içli köfte ıspanaklı tepsi böreği yapmış bir dilim börekten bir catalda kofteden aldim kalktım diyetteyken yapılır mı bu bana yahuuadanada diyete girmek cookk zorr
Geçmiş olsun kaptanım. İkinize de acil şifalar dilerim.Herkese günaydın, ben grip oldum, kızımdan bulaştı, iki rapor alıp kızımla evde dinleneceğim, cok ağır geçmiyor Allahtan
Çok geçmiş olsun canımGünaydın
82 kg olmuşum
Tamamdır canım
Hadii bakalım goruselimmVallahi öyle olmuşcuma gunü görüşelim inş
![]()