Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu yasima kadar 3. dür. İkisi atesten oldu biride uyelik iotalinden hahahahahaBenim neredeyse her mens dönemi oluşur![]()
Gelir emin ol. Ben kurtulduysam herkes kurtulur.Deneyim bakayım. İnşallah iyi gelir![]()
Umarim öyle olur ama bu sefer kendimi çok zorlmadan ilerlicem birkaç keredir evde ayaga kalkinca hep gözüm kararıyor düsecekmişim gibi hissediyorumHaftaya da çıtır![]()
Öyle dersen hepimiz yeriz bakÖmrümü yedi
Ömrüm= Sıfır kalori
Cok guzel dengeli tam Cumaya yakisir olmus ayrıca adım sayın harika! Az daha Karsiyakaya gelecekmissin![]()
İraden süper ben olsam dayanamazdımEvet canım ve sadece bir çay kaşığı ucuyla iç dolgusunun tadına baktım . Ah ahh eski ben bütün borcami yerdi deElhan cigimdan korkuyorum .
![]()
Afiyetler olsun masalahhh adımda benden kalır yanın yok tebriklerİyi aksamlar
19 Ocak Cuma beslenme listemElhan @ffestinalente
13:00
Portakalli tarcinli yulaf lapasi
15:00
5 fındık 5 kaju
16:00
1 s.b. kefir
17:30
1 tane baget
2 kepce mercimek corbasi
3 yk havuclu ispanak
Cuma kacamagi yarım muz,1 tk tahin pekmez,1 minik kandil simidi
2.5 lt su ictim
Spor puanim 2000Cordelia
![]()
Bana Salata iyi geliyor ama yoğurt çok şişkinlik yapıyorNe zaman salataya yüklensem böyle oluyor bir de yoğurt![]()
İlaç lar fena zam geldi geçenlerde benimde çıktı kantaron yagi 2 günde geçirdiGeçen uyeligimi silince dudagimda uçuk çıktı inanirmisiniz. Aha şu serce parmagim kadar ilac 130 tl
Eki Görüntüle 3373005
Aaa kendi yaptigim kantaron var hic akkima gelmedi
İraden süper ben olsam dayanamazdım
Afiyetler olsun masalahhh adımda benden kalır yanın yok tebrikler
Bana Salata iyi geliyor ama yoğurt çok şişkinlik yapıyor
İlaç lar fena zam geldi geçenlerde benimde çıktı kantaron yagi 2 günde geçirdi
Ne zaman bugun muKocaman cikolata resmi atıp yedim diyen kimdi yaaa??Elhan
Amaan profiterol ne ki sanki yine yaparım
İraden süper ben olsam dayanamazdım
Afiyetler olsun masalahhh adımda benden kalır yanın yok tebrikler
Bana Salata iyi geliyor ama yoğurt çok şişkinlik yapıyor
İlaç lar fena zam geldi geçenlerde benimde çıktı kantaron yagi 2 günde geçirdi
Bildiğimiz aseton muBiberiye yağı batikon ve aseton. Kaşıntıyı aldılar ama batikon kurutucu özelliği var onu deniyorum
Daha tahta kaşık yapmadım oda etkili
Yok önceleri biri sürekli çikolata yiyordu. boza mıydı?Ne zaman bugun mu![]()
Dış mi çıkarıyorAmaan profiterol ne ki sanki yine yaparımmesela yarın da oğlumun hediği + doğum günü var 6 Şubat normalde eşimin ailesi için erken yapıyorum . Bir sürü şey hazırladık gorumcemle . Annemler de getircek ama abanmayi dusunmuyorum hiç . Ama ben normalde bu tempoyla kilo almayacağımi biliyorum kolay kolay . O yüzden istediğim kiloya gelince abartmadan herşeyi yiyebilcegim için tutabiliyorum şimdilik kendimi .
![]()
Evet dudak üstü olunca çok güvenli gelmediBildiğimiz aseton mu![]()
Dene cilt ile ilgili sorunlarda tek ilaçAaa kendi yaptigim kantaron var hic akkima gelmedi
Ne güzel amannn diyebilmek ben yanından geçerken bakmam bile bana artı olurAmaan profiterol ne ki sanki yine yaparımmesela yarın da oğlumun hediği + doğum günü var 6 Şubat normalde eşimin ailesi için erken yapıyorum . Bir sürü şey hazırladık gorumcemle . Annemler de getircek ama abanmayi dusunmuyorum hiç . Ama ben normalde bu tempoyla kilo almayacağımi biliyorum kolay kolay . O yüzden istediğim kiloya gelince abartmadan herşeyi yiyebilcegim için tutabiliyorum şimdilik kendimi .
![]()
8 aylıkken çıkardı canım 11,buçuk aylık şuan . Fırsat bulup da yapamadım dersem inanır mısın ? Sonra da bir gün toplanıp ikisini bir yapayim diye düşündümDış mi çıkarıyor![]()
Ben yaş günü ile birlikte yapmıştım. Evadan taç yapmıştım hatta 2015 seçimleri vardı. Afiş yapmıştım. Çok eğlenceli olmuştu8 aylıkken çıkardı canım 11,buçuk aylık şuan . Fırsat bulup da yapamadım dersem inanır mısın ? Sonra da bir gün toplanıp ikisini bir yapayim diye düşündüm![]()