- Emoji Skoru
- 16.407
- Puanlar
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyur canım![]()
Yandin sen diyimdeKeser döner sap döner gün gelir hesap döner diye menüleri mercek altına alırsın şimcik
Bal tutan parmağımi bile yalamiyorum![]()
Aaa cok sasirticiBu gecen paylasilmisti hatta kulaginin burasini deldiren var mi diye sormustum yazacaktim@ffestinalente paylasmis
Senin kadar biz de mutluyuz Zeynebim.Bugun 76 yi gordum cok mutluyumyillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
![]()

Ben kurcalamam kulak mulakOlsun bı hatırlatayım dedim duyanlara duymayanlara
Bak bı ise yaramiyormus
Gelip gelip birsey yapamayan sessizce kacan zeynep yok artik bu kilolar gidecekSenin kadar biz de mutluyuz Zeynebim.![]()
![]()
Afiyet olsun canımee bende paylaşayım:)
26 ocak Perşembe
sabah kızımdan kalan bir kaşık kadar patatesli omlet, karım krep
öğlen 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, kornison turşu
akşam 3 4 kaşık pilav, et kavurmasi
ara öğünde 2 kupa filtre kahve, 2 fincan turk kahvesi , 5 6 adet fındık, 1 soda , 1 litre su
bu arada 11de yaptım kahvaltı akşam yemeğini 4te yedim kapanışı yaptım şuan sadece sıvı şeyler tüketiyorum
@Elhan
Ben istiyorumda cesaret edemiyorumBen kurcalamam kulak mulakama agiz bantlama yapabiliriz hem dudak kenar cizgileri olusmaz
![]()
Harika o zaman başlıyorumİsterim![]()
Ablam seçilecek listesi paylaşır mısın tekrardanAfiyet olsun canımGayet güzel
![]()
Canimmm cok mutlu oldumm boyle seyler o kadar motive edici ki benim icindeBugun 76 yi gordum cok mutluyumyillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
![]()
Iyiki iyiki iyikiCanimmm cok mutlu oldumm boyle seyler o kadar motive edici ki benim icindeiyi ki buradayiz
![]()
Oh oh maşallahBugun 76 yi gordum cok mutluyumyillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
![]()
Ayy motive olmuş da motive ediyorBak pişman oluyormuşsun kafa kabul etmiyor demek “ben kilo vereceğim” moduna giriyor işte ya “amaann ne olacak” deseydi ?
Yedin tamam oldu bitti. En azından yediklerinin yarısını eksilterek yeniden başlayalım. Güzel sonuçlar göreceğine inanıyorum.
Hep mavi takım kaptanı yüzündenTakımlar kurulmadı dimi daha
İşte geldim burdayım@Mthn83 hadii gecmisten.gel artik cevap ver![]()
HeyecanliBu takım seçimlerini anlık takip etmek güzel oluyor bekliyorum![]()
@s i d e l y a102. ETAP MASTERFİT YARIŞMASI
@s i d e l y a Kırmızı Takım Kaptanı
@Akrrep
@Mthn83
@Jasminium84
@ffestinalente
@zeyneppk
@arwengsd
@Busra196
@Ysmnondr
@LisbethS
@sara_28