- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Afiyet olsun canımAra öğün zamanııııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımAra öğün zamanııııı
Hoşgeldin canım nasılsın nasılsın?
Teşekkür ederim canim iyiyim özledim buralariHoşgeldin canım nasılsın nasılsın?
Burdan gittikten sonra zayıf dönene hiç rastlamadım..Teşekkür ederim canim iyiyim özledim buralariHa Bi de hala sisman ve de pismanim
Sen nasılsın?
Seçenekler iptal olmuştur. Lütfen tekrar tartiliniz.300 gram vermişim![]()
Teşekkür ederim bitanemHarikasın kraliçem![]()
şimdiiiğğğ bi kaç sorum olacak.
birincisi şu biorezonans olayını duyanınız var mı ? varsa bilgisi olan var mı
sanırım bende ki duygusal açık bu sebeple adapte alamıyorum ve nasıl aşacağıma dair fikrim yok
daha önce diyetisyene gitmiş adamım 4-5 kilonun ötesine geçemedim
bu sene karralıyım vermem gereken 30 kilonun en az 20 sini yaza kadar vermiş olmak istiyorum
pazartesi klasiği ile başlayıp burdan da hesap vereyim ki mecbur kalayım diyorum
Afiyet olsun kaptanım23 Şubat menum
Sabah 06.00
2 pirinç patlağı 1 kk peynir
Domates salatalık
Öğle 15.00
2 gün kurusu 2 hurma 1 paket altinbasak bisküvi
Akşam 19.00
Brokoli
1 ,5 litre su
Elhan
Ceeeeeeeeeeee
![]()
Yaa keşke hiç gitmesek de zayıf kalsak dimiBurdan gittikten sonra zayıf dönene hiç rastlamadım..haydi gel çıtır olalım
cok şükür iyiyim tabi ki şişman ve pişmanım.
![]()
Ben bugün pek giremem dedim ama sanki en cok konuşan ben oldum gibiAdımları toparlarken de ödem olmuşturBugün herkes az konuşuyor. Yetisemezdim önceleri
![]()
Evet canimKakao tarçın ve kahveyi aynı anda mı katıyoruz![]()
Eniyisi alişden sonra alın beniTebrikler kankişim bol sohbetli eğlenceli keyifli saatleriniz olsun
Himmm alalım mı kiii yoksa alişden sonra mı alsak doğum ne zaman dı tatlim
Ohhh ohh super
Düzenin bozulmuş canım evet bir gün uyuma ama nasıl dayanacaksin uyusanda erkenden kalkmaya bak
Ağzımın suyu aktı resmen çok güzel görünüyor elinize sağlık afiyetler olsun canım turşusuz küser zaten
Haklısın canım . Adım atmaliyim . Elimden gelenin fazlasını yapacam insallah kendim için en yakın zamandaYoruldun bitanem ..maddi manevi çok yoruldun. Zayıflamayı sonra halledersin bizimle muhabbet et , içine atma olur muHer şeye yetismeye çalışınca kendine geç kalıyor insan. Zamanla uzaklastigin ruhuna kavusacaksin ama biraz adım atmak lazım kuzucum.
![]()
Afiyet olsun tatlım harikaMenüm
Sabah: tam buğday lavasi içine haşlanmış yumurta, peynir, domates, biber
Ara: 2 tane mandalina yedim
Akşam: kabak yoğurtlama
2 servis kaşığı taşlık
Ceeeeeeeeeeee
Elhan
Cordelia
Ah canim benim çocuklarım ikisi de çok küçük küçüğüm 1 yaş büyüğüm 2 buçuk ikisi de çok hareketli. Küçüğüm yürümeye başladı . Keşif dönemi diğeri zaten oyuncak fln sevmez sürekli evi karıştırır şimdi küçüğüm de ondan görüp aynilsrini yapıyor sürekli peşlerinde bitap dusuyorum artık . Çok şükür varliklarina tabiGeçen sene aynılarını yaşadım çünkü.. ev yaptırmıştık günlerce inşaat pisliği temizledim sonra taşınma işleri herşeyi tek tek yerleştir eksikleri tamamla üstelik o dönem dershanede part time çalışıyordum ve kızım 2 yaşındaydı perişan olmuştum. Eve taşınıp Tüm işler bitince bir hasta oldum bir hafta yataktan kalkamamıştım hiç unutamıyorum. O gün ben kendime söz verdim bi daha kendimi böyle perişan etmicem diye.. işler bitsin diye koşturuyoruz kendimizi tüketiyoruz. Uzzuuun bi süre dinlen. Dinlenmek kendimize vakit ayırmak çok güzel![]()