Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin vücudu farklı aamaKız 5 ay olmuş. Bugün diyetisyen 79 kg ile başlayan birini paylaşmış. 3 ayda 11 kg vermiş![]()
Ara verdin tekrar aldın belki full devam etmemissindirKuşum şimdi dur bunu sana tablo ile anlatayım
Buradaki tabloda görüldüğü üzere 9. Ayda başlamışım 81.8
Mevcut kilom 74-73 arası
Cok eğlenceli ben de çok sevdim. YapacağımAy bayıldım hemen kaydettim bunu yapacağım![]()
Ben birşey yemeyince ye ye çökmüşsün emziriyorsun vs klasik şeyler dedim ben yeni kahvaltı ettim onda yemiyorum birde ben yemeyince çekindiler biraz sanırım onlarda yemeyekıskandığından demiştir tövbe tövbe![]()
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar
bugün öğleden sonra alerjim fena tuttu. sürekli hapşuruyorum ve gözlerime kadar kaşıntı var. çok yordu beni![]()
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
23.04.2024
Sabah yok
Öğle 12:30 1 dilim tbe,60 gr b.peynir,2 ceviz,1 domates, çay
Ara 16:00 1 kase kayısı uyutması,sütlü filtre kahve
Akşam 20:00 4 köfte,karışık yeşillik salatası,1 dilim tbe
2.5 lt su
2580 adım + 8 dk tabata
Elhan @deli bir dombili
Cordelia
Ay tövbe bismillaaaaah kuru iftiraaSonra ben nasıl yardımcıyım diyor. Koordinatorden önce bulmuşsun bahaneyi![]()
Bende merak ettim acaba ilk geldigimfe kaçtım diye nasıl buldunuzBen de yarın 78 olsam 10 kilo vermişim. 2,5 ayda . Sen kaç verdin canım?
Eki Görüntüle 3392049
Bende 24 Aralık'ta başlamışım 82.70le neredeyse 2 ay olmuş 8 kilo vermişim tam![]()
Odem gitmiştirr o sporada gitmistir birinsan 3 ayda 11 kilo vermesi imkansız birsey yani kuzumKız 5 ay olmuş. Bugün diyetisyen 79 kg ile başlayan birini paylaşmış. 3 ayda 11 kg vermiş![]()
Senin elinde olan birşey değil ki canım ya boşver üzülme önemli olan dediğin gibi incelmen.Kızlar geç teslimatla yeni tartım geldi. Bütün günün yemesi içmesi vs artı yeni akşam yemeğimi yemiştim yine de tartıldım. 3 ünde de tartıldım. Biri 115.5 biri 108 yeni gelen de 111 gösterdi
Tamam diyetisyene gittiğimden beri regl öncesi başlayan şişkinlik sonra regl dönemi ödemiyle savaşıyorum ama yine de bu değil yaaafarkındayım kıyafetlerimden ve mezura sonuçlarından incelme var.
Ben yarın sabah yeni tartıya göre herhalde +2 geleceğim diğerleriyle de tartılır atarım. Bundan sonra da son tartıyla devam ederim. P.tesi de diyetisyenden sonuç kağıdını isterim onu da atarım.
Ama çok üzgünüm çok özür dilerim sizi kandırmış gibi oldum. Kendimi de… keşke daha önce alsaydım tartıyı ne deseniz haklısınız![]()
Maşallah canım ya çok güzel vermişsinBende 24 Aralık'ta başlamışım 82.70le neredeyse 2 ay olmuş 8 kilo vermişim tam
Cordelia
Ne güzel karşılamış beniMthn83
Eki Görüntüle 3392068
Çok teşekkür ederimMaşallah canım ya çok güzel vermişsin![]()