- 1 Nisan 2021
- 817
- 3.550
- 63
tenk yu kaptaniçemmm her şey şampiyonluk içinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tenk yu kaptaniçemmm her şey şampiyonluk içinnn
Senin pırasa benim mercimeğe döndü. :)) Ay kaç gün yemiştim yaPırasa kıvırcık salata firina 4 köfte yaptımşimdi su iciyorum agzım kurudu köfteden biraz tuz fazla atmışım 1 litreyi abandım 2 saattir
![]()
Perşembe akşam yenilenler de cumartesiye zor gidiyor benden söylemesi. Elibdrn geldiği kadar sağlıklı tercih yap. Geç saatte çayın yaninda ikramlar olursa sadece yağlı kuruyemiş biraz olabilir. Elinden geleni yap. Eve gelince de form Çay. Ödem atmak için ne yapacaksak persrmbe akşamdan yapmaya başlamak lazım. Arkadaşınla muhabbetin tadını çıkar bol bol ona yedirAy yarın akşam bir yere davetliyim. Hiçbir şey hazırlama yemiyorum akşam yemeğinden sonra dedim dinletemedim. Dertliyim derrrrtlliiiii. :/
Ayyy kendime yaptım çok yapmışım 3gündür yiyorumm hala bitmedi bune berekettiSenin pırasa benim mercimeğe döndü. :)) Ay kaç gün yemiştim yaNeyseki sağlıklı seçenekler. Pırasayı da pek severim.
![]()
Pasta olsa yerler :)))Ayyy kendime yaptım çok yapmışım 3gündür yiyorumm hala bitmedi bune berekettiev halkıda yemeyince anam olsaydı bitmişti hepte
![]()
HAahh aynenn oyle hemde seyidoğlundan koca pastayı kızım gömdüPasta olsa yerler :)))
Ya bugün canım çekti pırasa aldım . Şuradaki yazılanları okuyunca daha yemeden biktimSenin pırasa benim mercimeğe döndü. :)) Ay kaç gün yemiştim yaNeyseki sağlıklı seçenekler. Pırasayı da pek severim.
![]()
Hahahahha pırasa baya kalorisi çok düşük kiz yeYa bugün canım çekti pırasa aldım . Şuradaki yazılanları okuyunca daha yemeden biktim![]()
Ayyy deme öyle my captainPerşembe akşam yenilenler de cumartesiye zor gidiyor benden söylemesi. Elibdrn geldiği kadar sağlıklı tercih yap. Geç saatte çayın yaninda ikramlar olursa sadece yağlı kuruyemiş biraz olabilir. Elinden geleni yap. Eve gelince de form Çay. Ödem atmak için ne yapacaksak persrmbe akşamdan yapmaya başlamak lazım. Arkadaşınla muhabbetin tadını çıkar bol bol ona yedir![]()
Aha bir skandal dahaAhanda regl oldumcumartesi ye ödem ler gider mi acaba
Daha çarsamba günündesin cumaya kadar iyice sökülürsen cumartesi fark etmez ama agzuni iyi tutAhanda regl oldumcumartesi ye ödem ler gider mi acaba
Haftanın şampiyon adayı olabilirsin menülerin29.04.2025
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
Yeşillik tabağı
Akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
2 litre su
Adım 4994
————————
30.04.2025
Kahvaltı
3 yemek kaşığı yulaf
1 bardak süt ve orman meyveleri ile yulaf lapası
Ara 1 bardak kefir 1 kare bitter %80 kakao oranlı
Akşam
1 tabak tavuk sote
1 tabak salata
Adım 5438
2,5 litre su
_Zeze
Boncuk2307
Ellssa
Nerden biliyosunHaftanın şampiyon adayı olabilirsin menülerin![]()