• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ohhh afiyet olsun canım ben yanlışlıkla kurabiye yedim hem de tam 4 tane 😂😂😂

kız evde kıyamet koparıyo sabahtan beri oyalamak için hadi gel kurabiye yapalım dedim çok güzel olmuştu bi baktım 4 tane yemişim sen de beni nohut ekmeğe etiketle haydhshsh
Ne ettin seennnn neyse atladigin iplerle yanmıştır inşallah 😁
Nasıl yaptın canm
Aslında çok daha cesitlendirilebilir ben kendimce söyle yaptım geceden 2 bardak nohut ıslattım
Bunu blender a alıyoruz içinde 1 tane yumurta Biraz tuz biraz kabartma tozu biraz kimyon 1 kaşık yağ ben chia koydum değişik olsun diye 😁 biraz su kıvamını açmak için sonra yağlı kağıt serdim kek kalıbına döktüm canım yaklaşık 30 40 dk pisti firinda dene bence az malzeme ve çok lezzetli

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):Nisa
Yaşınız :36
Boyunuz :1.67
Kilonuz :88.5
Mesleğiniz : ev hanımı
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim
Hedef Kilonuz : 75

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : kendimi daha iyi hissedebilmek için

Ne ettin seennnn neyse atladigin iplerle yanmıştır inşallah 😁

Aslında çok daha cesitlendirilebilir ben kendimce söyle yaptım geceden 2 bardak nohut ıslattım
Bunu blender a alıyoruz içinde 1 tane yumurta Biraz tuz biraz kabartma tozu biraz kimyon 1 kaşık yağ ben chia koydum değişik olsun diye 😁 biraz su kıvamını açmak için sonra yağlı kağıt serdim kek kalıbına döktüm canım yaklaşık 30 40 dk pisti firinda dene bence az malzeme ve çok lezzetli
60kiloyum 60kiloyum ❤️

KATILIM FORMU
Kilo Alma Nedeniniz : sağlıksız beslenme, paketli gıda tüketimi, tiroidlerdeki değişim

Hosgeldiniz 💜

KATILIM FORMU

Hoş geldin aramıza :KK200:

Merhaba
Menum
Sabah 11.30
Kuru domatesli kapya biberli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarim avokado

Aksam 16.00
1 kase yogurt corbasi
Yarim patlican yemegi
Yarim et kavurmasi

Su 2lt olur heralde
Spor Avmdeydik 30 dk veya daha fazla yurumusumdur yemegide orda yedik ev usulu buldugumu yedim 😊

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
_Zeze _Zeze

Merhaba
Menum
Sabah 11.30
Kuru domatesli kapya biberli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
Yarim avokado

Aksam 16.00
1 kase yogurt corbasi
Yarim patlican yemegi
Yarim et kavurmasi

Su 2lt olur heralde
Spor Avmdeydik 30 dk veya daha fazla yurumusumdur yemegide orda yedik ev usulu buldugumu yedim 😊

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
_Zeze _Zeze
Menülerin çok güzel 😍🧿

@94bassuk canimm nohut ekmek yaptım aklıma düşürdün kiz ne lezzetli oldu valla hep yaparım
Ben de mercimek ekmek yaptım. Süper diyemem. Ekmek tadı beklentisinde olduğum için öyle diyorum. Tahin ekmekten biraz iyi , yulaf kepeğinden bence çok farklı değil. Nohut ekmeği hiç denediğimi hatırlamıyorum onu da bir deneyim🩷

1 Mayıs Perşembe
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 10 gr beyaz peynir, 6 siyah zeytin, salatalık, mor pancar, dere otu
17.00: Tavuk ızgara (80 gr), mevsim salata, 1 kase ev yoğurdu, 4 ceviz, 2 gün kurusu, bir dilim kaşar

su: 2 lt olur
Spor: Henüz yok. Akşama bir şeyler düşünüyorum, yaparsam yazarım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Ben de mercimek ekmek yaptım. Süper diyemem. Ekmek tadı beklentisinde olduğum için öyle diyorum. Tahin ekmekten biraz iyi , yulaf kepeğinden bence çok farklı değil. Nohut ekmeği hiç denediğimi hatırlamıyorum onu da bir deneyim🩷
Mercimek ekmeği pırasalı çok güzel oluyor :) Pırasa pırasa olalı bu kadar konuşulmadı yalnız :))

1 Mayıs Perşembe
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 10 gr beyaz peynir, 6 siyah zeytin, salatalık, mor pancar, dere otu
17.00: Tavuk ızgara (80 gr), mevsim salata, 1 kase ev yoğurdu, 4 ceviz, 2 gün kurusu, bir dilim kaşar

su: 2 lt olur
Spor: Henüz yok. Akşama bir şeyler düşünüyorum, yaparsam yazarım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun canim cok guzel ❣️

Back
X