• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• IMG_9518.webp
    IMG_9518.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 7
Gunaydin
Hayirli cumalar :KK68:
Bugun dogumgunu cocuguyum 🤩 kac yasina gelirseniz gelin dogumgunleri hep önemli oluyor galiba 🥰
Guzel saglikli mutlu huzurlu bir yil diliyorum hepimize ❣️
Yeni yaşın huzur mutluluk sağlık getirsin canım. Doğum günün kutlu olsun :KK200: :KK73:

Günaydınn
Kusura bakmayın gelemedim doğru düzgün. Kızım hastaydı onla ilgilenirken elime telefon alamadım hiç. Dün gece 3 te geldik hastaneden. Dikkat de edemedim 2 gündür..
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda şifalar olsun inşallah.

_Zeze _Zeze kaptanım kusura bakma burada aktif olamadım bu hafta ama hiç kaçamak yapmadım. inşallah yarın tartıda güzel bir sonuç görürüm.

Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım geçen hafta da bu hafta da menü yazma konusunda sıkıntılıydım farkındayım, lütfen kusuruma bakma. Yarın beni listelere dahil etmeyin olur mu :KK200:

sen balgamisin. yani su grubu. suyu 1 ya da kilona göre 1,5 lt içebilirsin. fazlası sende ödem yapar ve kilo vermeni engeller. vücudu soğutur çünkü. suyun içine tarçın falan atarsan çok iyi olur. suyun mizacını ısıtır çünkü.

bir insanın genel davranışlarından, ilgi alanlarından, vücut tipi, ten rengi, yüzünden mizaçı anlaşılır. ama ben burada sizleri görmediğim için burcunuzu soruyorum. burçların su, ateş, toprak ve hava gibi ayrımları var oradan buluyorum.
benim demeviye kaymam, çok soğuk besinler tüketip vücudu iyice soğutmamdan kaynaklı olmuş. irileştim iyice kilo alınca. oysaki balgamiler balık etli ama asla iri değildirler...
Seni yormak istemem ama ben de çok merak ettim. seni yormayayım diye de internetten bakayım dedim ama anlayamadım. Ben sana yüzümün gözümün rengini de söylerim hiç dert değil, bana da azıcık anlatır mısın cancağızım :KK200:

🌿Menü🌿
11.30
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çk labne
3 4 zeytin
2 ceviz
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir

17.00
5 kepekli galeta
Küçük kase baharatlı yoğurt
1 avuç sarı leblebi

19.00
1 tbk Fırında karışık sebze
1 kase yoğurt

20.30
Sade Türk kahvesi
3 kare bitter
2 buzlu yaş incir

Su
2 lt reye yakın (1 lt si limonlu tarçınlı )

Spor
Az sonra ekleyeceğim

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
30 dk Leslie yapıldı adım da 4 bin(cik) olmuş
Ellssa Ellssa
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307

Merhabalr bugünkü menüm 2 mayıs

Sabah 9 da bir ceviz 10 kabak çekirdeği,6 kayısı çekirdeği
10 dan sonra
yarim porsiyon et kavurma ,bir dilim ekmek, ebegümeci eksilemesi bir tabak

Öğle sonrası
2 de Komşumda günüm vardı
Sadece bir çatal çikolata soslu kek yedim tadımlık
Akşam 7 buçuk da
Küçük kase paça, 1yk bulgur pilavı, 3yk yoğurt
5 bin adım
Ellssa Ellssa _Zeze _Zeze Boncuk2307 Boncuk2307

Merhaba canım gelemedim kuzucuklarımdan biri çok hasta ve her gün onu kaybetme korkusuyla uyanıyoruz
Ayrıca premenapoz dan menapoza geçiş yapıyorum sanırım hormonal sıkıntılarım da var
Arada bakmaya çalışıyorum buraya gözden kaçırdığım birşey varsa kusura bakmayın
Kuzucuğuna şifalar diliyorum canım, sende iyi ol, çabuk gel 🥰

Ben de aldim bugun biseyler. Nerden almis peki iyi denk gelmis. 😉
Edeka dan, tost ekmeği al dedim, telefonda kopukluk olunca anlaşılmamış, çekirdekli siyah ekmek, küflü peynir alıp gelmiş.
Haftaya mecbur ekmek yiyeceğim 🤣🤣, benden başkası yemez, sert olandan almış

Back
X