Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa nerelerdesin canimm Sen cook geçmiş olsun neler yaşamışsın Allah beterinden korusun . Aynen olacağı varsa oluyor önüne gecemiyorsun iyiki kötü bir sonuç olmamış. Kv hasta deyince bende gelmeyince ona bise oldu sandım . Bende seni öptüm

Sağol bitanem valla üst üste geldi hepsi.

Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar nasılsıniz ?biliyorum baya ihmal ettim hazirliktaydim baya sorunlar oldu. Eşimin annesi ameliyat oldu 1 hafta gitgel oldu. 10gün öncede kızım ben wc deyken mutfak dolabına tırmanıp 1 şişe şurup içtiği icjn 2 gün hastanede kaldık. Hastane ,Polis vs çok yıprandım. Kendimi çok kötü hissettim çok şükür birsey olmadı. Kiloya gelince diyet yapmadım ama abartı da yemedim saglikli beslenmeye çalistim.kilom bu sabah 85.00 di. Öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun canım

Ahh çok geçmiş olsun
Rabbim evlatlarımızı korusun 🤲

Çok geçmiş olsun kuzum sizede. Valla yürek çarpıntısı anne olmak. Bugünümüzede şükür. Kızım cokkkk haraketli yani inan tüm işi gücü bırakıp onu takip ediyorum. Resmen bunalıma girdim😔
Haklısin benim kızimda öyle erkek versiyonu taşıyo desem yeridir asla durmuyo yerindee

Kızlar ilk menü ile start veriyorum . 85 bandına takıldığım için bu hafta farklı birsey denemeye karar verdim. Tek öğün beslenme yapacağım Saat 16.00 17.00 arası yiyip ertesi güne kadar tüketim yapmayacağım. 3gün denerim kilo verimi olmazsa bırakırım 🤭

Bugünkü menüm

Sabah şekersiz çay

Ara şekersiz nescafe

Ara prebiyotikli yeşil çay

Saat 16.00 1 kase yesil mercimek, 2dilim glutensiz ekmek, 75gr et kavurma yiyeceğim

Saat 16.50 1 şekersiz kahve 1 protein bar
Su 2litre

Çok geçmiş olsun kuzum sizede. Valla yürek çarpıntısı anne olmak. Bugünümüzede şükür. Kızım cokkkk haraketli yani inan tüm işi gücü bırakıp onu takip ediyorum. Resmen bunalıma girdim😔
Cok gecmis olsun
Allah kolaylik versin canim

Kızlar ilk menü ile start veriyorum . 85 bandına takıldığım için bu hafta farklı birsey denemeye karar verdim. Tek öğün beslenme yapacağım Saat 16.00 17.00 arası yiyip ertesi güne kadar tüketim yapmayacağım. 3gün denerim kilo verimi olmazsa bırakırım 🤭

Bugünkü menüm

Sabah şekersiz çay

Ara şekersiz nescafe

Ara prebiyotikli yeşil çay

Saat 16.00 1 kase yesil mercimek, 2dilim glutensiz ekmek, 75gr et kavurma yiyeceğim

Saat 16.50 1 şekersiz kahve 1 protein bar
Su 2litre
Harikaaa döndün mü şimdi özledik valla

diyet yaparken yemememiz gereken şeyleri tüketmemek için en ideal yöntem; onları satın almamak veya evde yapmamak. özellikle de tatlı türevlerini.... dün aldığım kömbelerde aklım kalıyor. dün de yedim bugün de.... hiç almamam gerekiyordu.

Harikaaa döndün mü şimdi özledik valla
Canım bu haftada hazırlıkta olayım zaten dün bildirim yapmadım. 3 4 gün omad deneyeceğim. 3 aydır 85 86 bandını kıramadım doğru düzgün. Sen 2 haneye inmişsin bitanem çok sevindim . 🏆💃💃💃

Back
X