- 31 Ekim 2013
- 21.518
- 72.383
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım günaydın.Günaydın kızlar
belmayne canımm maviş kaptanlığı kabul eder misin
Bugün kahvaltıya misafirlerim gelecek eğer takımların kurulmasına yetişemezsem kırmızı takımı biriniz kurabilir mi![]()
Günaydın leeen daha takım kurulmamış abowdün regl oldum şuan acayip sisim ve karnım ağrıyor
Onun misafiri varmış kahvaltı ya da biri ile seçer msin demişti yanlis hatirlamadiysam belmaya benim işim olmasa birlikte secelim diyecektim de bebeleri yatircam sonra oğlanın odevi varOLurrJasminium84 lemi kurcaz
Şimdi ben perşembe cuma ya 2 günlük bi ayran çorbası detoksu yapim diyorum regl bitmeye sonrasında da ogle yemeğini çıkarayım yani ara ogun gibi yapayım sonra akşam yiyim diyorum nasıl olur senceBende regli oldum bugün![]()
Şimdi ben perşembe cuma ya 2 günlük bi ayran çorbası detoksu yapim diyorum regl bitmeye sonrasında da ogle yemeğini çıkarayım yani ara ogun gibi yapayım sonra akşam yiyim diyorum nasıl olur sence
Oyyy herkeste işi varr bocuklar bölüşüyodu ikimize öyle yapsin ben seceyim digerleri jasmo alsıOnun misafiri varmış kahvaltı ya da biri ile seçer msin demişti yanlis hatirlamadiysam belmaya benim işim olmasa birlikte secelim diyecektim de bebeleri yatircam sonra oğlanın odevi var
Yapılmış galiba yaa ben en ustlerini alıyorum sanırımDEĞİŞİKLİK İSTEYEN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.
- Tartı atmayan kişileri hazırlık kısmına aldım. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.
MASTERFİT 159. ETAP Yarışmacı Listesi@Azmet5255 B Beklenen2 belmayne
@bluegreeneyes @bnnu Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus Dil-i bitab
@gibibiseydi @Ilyusa Jasminium84 KIRMIZI TAKIM KAPTANI
Jou
Purple58
@sibel_84 @tomrs Sem2024
ummhnisa
zeyneppk
HAZIRLIK _Zeze
@94bassuk 60kiloyum
@Candysisters @FitFiliz @gezegenfeza @Gurbettt42 @Mor Vampirella @Tutku44
Yok genel yarışmacı listesi bence buYapılmış galiba yaa ben en ustlerini alıyorum sanırım
Öfff derlandumm haaaBu takımlar ne zaman kurulacak beyaaaw kilo alırız bak he tombiş oluruz çabık alın bizi takımlara
Jasminium84
Jou
Yok değill ayırmış öyle olsa kaptanın altina yazmazdiıYok genel yarışmacı listesi bence bu