Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar 😍🥰

belmayne belmayne canımm maviş kaptanlığı kabul eder misin 🥰

Bugün kahvaltıya misafirlerim gelecek eğer takımların kurulmasına yetişemezsem kırmızı takımı biriniz kurabilir mi 😍
Canım günaydın.🥰 Kusura bakma ben dün gece çok geç geldim eve. 🙈 Bütün gün sokaklardaydım.

Benim önümüzdeki hafta yine yoğunluk ve stresim devam edecek. Geçen hafta da öyleydi, o yüzden boncuk kaptanın teklifini de kabul edememiştim. Sonraki hafta rahatlayacağım inşallah. Jou Jou cuğum gönüllü olmuş sanırım. Ona devretsem olur mu?😘

Şimdi ben perşembe cuma ya 2 günlük bi ayran çorbası detoksu yapim diyorum regl bitmeye sonrasında da ogle yemeğini çıkarayım yani ara ogun gibi yapayım sonra akşam yiyim diyorum nasıl olur sence

Kuzum eğer daha önce detox yapıp faydasını gordiysen dene bence. Denemekten zarar gelmez. Benim çok saçma bir bünyem var ben detox yapınca kilo veremiyorum nedense. Bu haftada regli haftası benim regli uzun sürüyor. Reglidd genelde +2 oluyorim çok sişiyorum. Regli olduğumda çok fazla tatlı ve karbonhidrat isteğim oluyor ve eğer yemeğe başlarsam cılkını çıkarırım. Oyuzden ben bu hafta yine tek öğün yapacağım. Kilo vermesemde en azından verdiklerimi almiyım.🙈

Onun misafiri varmış kahvaltı ya da biri ile seçer msin demişti yanlis hatirlamadiysam belmaya benim işim olmasa birlikte secelim diyecektim de bebeleri yatircam sonra oğlanın odevi var
Oyyy herkeste işi varr bocuklar bölüşüyodu ikimize öyle yapsin ben seceyim digerleri jasmo alsı 🤣🤣🤣🤣🤣6 7 tanesini digetlerini ona devredeyim

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı atmayan kişileri hazırlık kısmına aldım. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Yapılmış galiba yaa ben en ustlerini alıyorum sanırım

Back
X