alıntıladığım mesajlar yine çorba oldu. o kadar çoktu ki toparlayabildiğimi toparladım sadece.
kuşum ceza falan değil, insanız yiyoruz alıyoruz veriyoruz hep diyorum önemli olan tek şey kalıcılığını sağlamak, arada yeyip şişmek normal benden pay biç bi haftada +5 görüyorum sonra 2 haftada geri gidiyor o, insanız çok normellllll
tartı günü son dk değişince herkes aşağı yukarı böyle olduuu, hiç can sıkacak bir durum diil
hoşgeldiniiiz
canım zeynep her zamanki gibi harikasın. bütün kaptanların favorisi
cumaya toparlarız bunu
ya bazen bazı günlerde kalorileri dengelemek makroları dengelemek çok zor oluyor. çantamızda her zaman sağlıklı atıştırmalık protein bar vs bulundurmak iyi geliyo böyle zamanlar için, aklında olsun. adımların çok iyiii, artırarak gideliiiimmm
sabit olmak da iyi cuma sabit gelirsen kavga time sdfdsf
en azından sana iyi gelen şeyi biliyosunn kaptanım, kilolar gitsin de benden çok gitmesin bekle
kaburmanın yağını süzdün de mi yedin kızzz kavurma çok yağlı bişe D

bi de öneri: kurufasulye yediğin günler ilave karbonhidrat ben olsam eklemem, kurufasulyeyi 2 değil 3 kepçe yerim, protein+karbonhidrat almış olurum.

öneri sadece yoksa hata yok gayet iyi menüler.
gündüz yağlılardan gitmişsin ama akşam toparlamışsın böylelikle güne yayılan yağ dağılımın güzel olmuş ama proteinini biraz artırmanı isterimmm
çok güzel menüüüü, doktorun yorumu önemli bakalım ne diyecek belki de sporla kasları güçlendir diyecek?? pilates vs belki iyi gelebilir.
"düzgün beslenmedim" değil sen hiç beslenmemişsin kaptanım aman dikkat
hahahaha kontrol tartısı pazartesiiii o iyi oldu bence pazar b.kunu çıkarmamızı önler