• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

takımıa hoşgeldin çiçeğimmmmmmm

kız senin e harflerine nolmuş öyle ashfkdsf çok güzel menün 6 badem de kendine armağanın olsun nolcekkk
T3sekkur ederim tatlım bilmeyrum klavyeden mi ben 3 basmışım uykulu yazdım sabah sabah🤭 akşam unutmusum menüyü yazmaya😌öyle diyosunda geç yedim birde kahramanmaraş tarhanasi dövmeden yapılıyor ödem yapıyor malesef 🤦‍♀️

Yarin komsularla gunum var cok iyi atlatmaliyim günümü🤗 menüm de fazlalik olmucak ,çiğ köfte ve gelin pastası düşünüyorum 😊

Kızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum 😅

Kilom +1.7
Son iki günüm kötü gitti lgs'den bu yana çocuklar sınava girdiler. Çiğ köfte ve karb ağırlıklı geçti kendimi durduramafim😔 o yüzden bu kadar çok ödem de tuttum 🫣

Ellssa Ellssa sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307

Kızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum 😅

Kilom +1.7
Son iki günüm kötü gitti lgs'den bu yana çocuklar sınava girdiler. Çiğ köfte ve karb ağırlıklı geçti kendimi durduramafim😔 o yüzden bu kadar çok ödem de tuttum 🫣

canım bu hafta için tartı günü değişti :KK68:

pazartesi ara tartıydı, cuma günü de asıl bildirim olacak

aşkım yürüyüş+adım saymayacaksın
bence toplam adım sayını say. öyle daha çok puan geliyor (rakip takım duymasın)

sabah oturdum mesela cumartesi günü adım sayımı ve sporumu hesapladım,
9000 adım + 20 dk yürüyüş yazmışım.

toplam attığım adım 14 bin adım.

14000 adım = 140*100 = 1400 puan yapıyor.
9000 adım + 20 dk yürüyüş = (90*100)+(20*5) = 900+100 = 1000 puan yapıyor.
aslında aynı sporu yaptım ama taktiksel hata yaptığım için 400 puan daha az aldım anlayacağın. telafi etmek için bugün 500 ip atlicam :ıslık:

mantığı anlatabildim mi, bu durumda senin 17 bin adım 1700 puan yapıyor, 30 dk yürüyüşü dahil etmiyoruz çünkü ondan gelen adımları da saydık sonuçta.
Anlaşıldı kaptisim ✌️

Kilom +1.7

😄 bebisim çiçeğim nerelerdesin sen dün du tartı miz ve normal tartı günümüz de cuma ya alındı kuşum

Kilom +1.7

Canım artık pazartesi ve cuma günleri tartı günleri

Kilom +1.7

Dun bende herkes paylasinca sasirmistim🤣
Pazartesi cuma oldu .Dun hic girmemissin anlasilan hergun girmelisin motivasyon olur🥰

Iyi akşamlar bugün menum

Sabah
Yulafli lorlu omlet
3 Zeytin
1 tk bal

Ara
1 avuç fıstık Ve kuru üzüm
1 galeta

Akşam
1 tabak yesil mercimek yemeği
Salata ve yoğurt
Fıstık yeni almıştık tadına bakmak için 1 avuç yedim

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

alıntıladığım mesajlar yine çorba oldu. o kadar çoktu ki toparlayabildiğimi toparladım sadece.

kuşum ceza falan değil, insanız yiyoruz alıyoruz veriyoruz hep diyorum önemli olan tek şey kalıcılığını sağlamak, arada yeyip şişmek normal benden pay biç bi haftada +5 görüyorum sonra 2 haftada geri gidiyor o, insanız çok normellllll :D

tartı günü son dk değişince herkes aşağı yukarı böyle olduuu, hiç can sıkacak bir durum diil

hoşgeldiniiiz

canım zeynep her zamanki gibi harikasın. bütün kaptanların favorisi :D

cumaya toparlarız bunu :KK200:

ya bazen bazı günlerde kalorileri dengelemek makroları dengelemek çok zor oluyor. çantamızda her zaman sağlıklı atıştırmalık protein bar vs bulundurmak iyi geliyo böyle zamanlar için, aklında olsun. adımların çok iyiii, artırarak gideliiiimmm

sabit olmak da iyi cuma sabit gelirsen kavga time sdfdsf

en azından sana iyi gelen şeyi biliyosunn kaptanım, kilolar gitsin de benden çok gitmesin bekle :ıslık:

kaburmanın yağını süzdün de mi yedin kızzz kavurma çok yağlı bişe D:D:D bi de öneri: kurufasulye yediğin günler ilave karbonhidrat ben olsam eklemem, kurufasulyeyi 2 değil 3 kepçe yerim, protein+karbonhidrat almış olurum. :D öneri sadece yoksa hata yok gayet iyi menüler.

gündüz yağlılardan gitmişsin ama akşam toparlamışsın böylelikle güne yayılan yağ dağılımın güzel olmuş ama proteinini biraz artırmanı isterimmm

çok güzel menüüüü, doktorun yorumu önemli bakalım ne diyecek belki de sporla kasları güçlendir diyecek?? pilates vs belki iyi gelebilir.

"düzgün beslenmedim" değil sen hiç beslenmemişsin kaptanım aman dikkat :D

hahahaha kontrol tartısı pazartesiiii o iyi oldu bence pazar b.kunu çıkarmamızı önler :D
Aynen akşam dengelemeye çalıştım 😄

Gaza getirme beni. Gaza geldim mi çok pis Gaza geliyorum. Şu an 1500 ip oldu. 1500 daha atlatma bana. Yaşım 40 ayaklarım dayanmaz.🤣🤣
valla ben çok demoralize oldum sen o kadar ip atlayınca spor puanını da zor alırım gibi artık ip atlama daha fazla da yakalama şansım olsun be 😂😂😂😂 bi de gizli gizli atlamış sonradan söylüyo sahtekara bak her gün atlasam yine yakalayamam 1500 ipi 😂😂😂

10.00
Lorlu 1 yumurta tereyaginda
Kapya biber ve salatalık
2 zeytin
1siyez
ÇAy

14.30
Bi kupa filtre kahve ve limonlu soda ( dogal)
19.00
1kase mercimek çorba
1kase tambuğday makarna
Kıvırcık salata

21.00
Sade soda

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Back
X