Canım baktırdım benim D vitaminim 10 civarı geliyor. Doktorum her yıl D vitamini ilacı veriyor 3 aylık alıyorum.Canım odem olabilir. Kan değerlerine baktırdın mi ondan kaynaklı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım baktırdım benim D vitaminim 10 civarı geliyor. Doktorum her yıl D vitamini ilacı veriyor 3 aylık alıyorum.Canım odem olabilir. Kan değerlerine baktırdın mi ondan kaynaklı olabilir.
Evet şuan diyete adapte olmaya çalışıyorum başta böyle oluyor ama sonra toparliyorumcanım bu menu kilo kaybı icin uygun bir menu degil![]()
kilo kaybı için sağlıkli yağlarla proteinlerle beslenmen lazım
gelişiguzel birgün olmuş sanırım yogun bir gündü kendine zaman ayıramadın
daha güzel menulerle bekliyoruz
gerçi sen mavi takımdın demi
sibel kaptanın yakın takibe almıstır seni dikkat et![]()
Haklısın canm yeni başladığım için adapte olamıyorum hemen böyle durumlar olabiliyorcanım bu menu kilo kaybı icin uygun bir menu degil![]()
kilo kaybı için sağlıkli yağlarla proteinlerle beslenmen lazım
gelişiguzel birgün olmuş sanırım yogun bir gündü kendine zaman ayıramadın
daha güzel menulerle bekliyoruz
gerçi sen mavi takımdın demi
sibel kaptanın yakın takibe almıstır seni dikkat et![]()
A Doğru regl demiştin ödemdir o cumartesi ye yollarız benceTeşekkür ederim pazarın vermiş olduğu rahatlıkla yedim aslında ama reglm ikinci günü sabırsızlıkla bekliyorum eksilmesini
Ya bnm menü bildirimi yapıyorum da eski takımda kalmış aklım her seferindeJou
Etiketlemisim yanlışlık olmuş canım kusura bakmaDil-i bitab
O da yoğunluktan pek girememiş sanırım bazen bana da oluyo o geçmişte takılı kalmaAy evet ya menulerime hepJou yu etiketledim o da hiç bn kaptan değilim demedi
demek onunda kafası karışık bnm gibi
Hemen toparlar inşAllah13 aylık kızım ay evet ya bn içiyordum kizimada verdim daha önce hiç aklıma gelmemişti bugün bı kaynatayim teşekkürler canım
Ay kaç zamandır çekiyor canımKızım kuran kursa gitti öğleneçiğ köfte istedi her zaman da istediği bi şey değil oy oy nefsim oy
InsallahA Doğru regl demiştin ödemdir o cumartesi ye yollarız bence![]()
Biz çok sık yapıyor ondan yapıp yemek istemiyom kilo da yapiyorO da yoğunluktan pek girememiş sanırım bazen bana da oluyo o geçmişte takılı kalma
Hemen toparlar inşAllah
Ay kaç zamandır çekiyor canım![]()
Tebrikler canım
Canım stres yapma . D vitamini demir hepsi etkiliyor. Benim Demir depolarim tükenmiş. Şimdi bizde 6 aylık tedavi sürecine girdik. Benim de d vitamini yanlış hatırlamıyorsam 7 civarıydı. Ona da başladıkCanım baktırdım benim D vitaminim 10 civarı geliyor. Doktorum her yıl D vitamini ilacı veriyor 3 aylık alıyorum.
Sanki kendi az vermiş gibi de ...
Kız sabırlı ol az, daha var tabloyu paylaşmama çoğu bildirim yapmadı daha
He onları bekliyciz pekiKız sabırlı ol az, daha var tabloyu paylaşmama çoğu bildirim yapmadı daha![]()
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler canım
Çok az bi dıkım vermişimSanki kendi az vermiş gibi de ...
Şifa olsun canımCanım stres yapma . D vitamini demir hepsi etkiliyor. Benim Demir depolarim tükenmiş. Şimdi bizde 6 aylık tedavi sürecine girdik. Benim de d vitamini yanlış hatırlamıyorsam 7 civarıydı. Ona da başladık
canım benim biliyorum bende 2 ay önce böyle oldu oglum gozümü açamayacak durumdaydım 3 gün sürdü sonra gecti elhamdullilhÇok sağol canım msjin o kadar rahatlattı ki inan bugün üçüncü gün inşallah bugün uyur aşırı uykusuzum. Enfeksiyon varmış ondan verdi antibiyotik i
Kına vardı amasyada kuzum yol yorgunluğu hala üstümüzde ya 9 saat yol gidiş dönüşDüğün mü vardı doğru mu hatırladım
Olsun hızlı alınan hızlı verilir![]()