- 1 Şubat 2017
- 3.159
- 8.770
- 158
- 31
Baş ağrısı yok canım dün ip atladım bacaklarımin arka kısmı ağrıyor ama o bı kaç yaptıktan sonra giderAdapte olmuşsundur. Baş ağrısı olmuyorsa sorun yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş ağrısı yok canım dün ip atladım bacaklarımin arka kısmı ağrıyor ama o bı kaç yaptıktan sonra giderAdapte olmuşsundur. Baş ağrısı olmuyorsa sorun yok
Ayakkabıyla atla mutlaka evde bile olsaBaş ağrısı yok canım dün ip atladım bacaklarımin arka kısmı ağrıyor ama o bı kaç yaptıktan sonra gider
Alt kattaki yukarıya gelirAyakkabıyla atla mutlaka evde bile olsa
Afiyet olsun kurabiye var ordaBu da benim ara öğünüm
Ben sdm diyeti yapıyorum cnm. Yani yediğim ürünler böyle görünüyor ama karb oranı çok düşük . Kalibra ürünü diye geçiyor.15 gram protein içeriyor. Paket şeklinde satın aldım. diyetisyen onayıyla veriyorlar ancak ürünleri. Ve çok kısıtlayıcı bir diyet maalesef. Kısa süre yapıcam ben ürünler bitene kadar.Afiyet olsun kurabiye var orda
Tmm cnm afiyetler olsun bn alıştım galiba diyete ama cumartesi günü misafirliğe gidecez bir gece kalacaz orda nasıl olur bilmiyorum mümkün olduğunca dikkat ederim yinede cumartesi ve Pazar günüBen sdm diyeti yapıyorum cnm. Yani yediğim ürünler böyle görünüyor ama karb oranı çok düşük . Kalibra ürünü diye geçiyor.15 gram protein içeriyor. Paket şeklinde satın aldım. diyetisyen onayıyla veriyorlar ancak ürünleri. Ve çok kısıtlayıcı bir diyet maalesef. Kısa süre yapıcam ben ürünler bitene kadar.
Ama zaten eğerki ketojenik diyet falan yapmıyorsanız normall ev yapımı bi kurabiye yenir kilo verirken porsiyon kontrollü![]()
Ekşi maya lavasi kendin mi yapiyosun canım? Geçen yine görmüştüm menunde. Çok seviyorum ben ekşi maya şeyleri. Hatta 100 yıllık Maya aldım besledim ekmek filan yaptım ama o satın alinma ekmekler gibi ekşi olmadiben de menümü yazim
8.00 ekşi maya lavaş, 2 haşlanmış yumurta, 1yk çökelek, pesto sos, hardal,
12.00 2köfte, salata, 1dilim ekşi maya ekmek,
16.30 2 medine hurması, kuruyemiş, kaju sütü latte
19.30 5-6yk etli bamya, 2yk bulgur pilavı,1 kase cacık
su: 2.5 lt
spor: 7200 adım
Boncuk2307
Ellssa
FitFiliz
İlk defa duydum sdm nin açılımı var mı? Umarım fayda görürsünBen sdm diyeti yapıyorum cnm. Yani yediğim ürünler böyle görünüyor ama karb oranı çok düşük . Kalibra ürünü diye geçiyor.15 gram protein içeriyor. Paket şeklinde satın aldım. diyetisyen onayıyla veriyorlar ancak ürünleri. Ve çok kısıtlayıcı bir diyet maalesef. Kısa süre yapıcam ben ürünler bitene kadar.
Ama zaten eğerki ketojenik diyet falan yapmıyorsanız normall ev yapımı bi kurabiye yenir kilo verirken porsiyon kontrollü![]()
Açılımını bilmiyorum cnm. karbonhidrat görünümlü Ama protein içerikli ürünler veriyor diyetisyen. Onları ve sadece izin verilen sebzeleri yiyebiliyorsun bir süre. Sonra yavaş yavaş yasak olan şeyleri sokuyorsun beslenmeye.. yasak olan şeyler çok . Yani domates bile yok mesela ilk 2 hafta. Hayattan soğutuyorİlk defa duydum sdm nin açılımı var mı? Umarım fayda görürsün![]()
Geçmiş olsun kaptanım diş ağrısı çok zor oluyorSelam kizlar nasilsiniz bakalım? Benim diş ağrım gecmedi daha da arttı iki gündür. Şu an doktordan dönüyorum ilaç yazdı İnşallah gece biter bu sefer.
Spor yapinca da ağrıyor iki gündür Spor yapamadim. Nasıl da motiveydim oysa ki
çok sagol canımm benimmNice hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar dilerim canım![]()
masallah asyaAllah bağışlasınbenimde 4 çocuğum var
10 yaş
5.5 yaş
4 yaş
2.5 yaş
Eşim ile bakıyoruz. Yurtdışındayım ailemiz kimsemiz yok burada.
Eşimin işleri çok yoğun
Yinede bin şükür RABBİM bu günlerimizi aratmasın
Birde üzerine kolay kilo verirsek yemede yanında yat![]()
sagol canım benimmNice musmutlu yılların olsun canım![]()
çok teşekkür ederimmmKeşke gitse canım +600 almışım cumadan beri ama pazar regli oldum onun da etkisi büyük tabi ki
Yaaaa musmutlu nice güzel yaşların olsun canım
İlk zamanlar böyle olması normal canom zamanla düzene girecektir
İyi olmana çok sevindim canım, bende sivastayım, yetiştirebilsek tanışmak isterdim. Bugün çarşıdaydım. Yarın üniversite hastanesine gideceğim, sonrası ne yaparım bilmiyorum, cuma günü de müsait değilim. Nasip artıkSelamm ablacım iyiyim çok şükür iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın sivasta yim da hafta sonuna memlekete gidiyorum