Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.☺️Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim.🙈Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?😙🌸
Özge seni yeniden görmek ne güzel 🥰🥰

Misafirlerim vardı kaç gündür gelemedim canım kusura bakma artık burdayım
Bugünkü menüm Sabah
TB ekmeği ile tost
Öğlen 15.00
Yeşil fasulye 3yk pilav
Akşam 19.00
Biraz yeşil fasulye biraaz pilav yoğurt
Ara bir top dondurma
Şu 3.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs
hoşgeldin bilirim misafir telaşını 😊 artık burdasın bırakmıyorum seni ,karbonhidrat aksama olmasa iyiymiş tatlım :dondurma:Afiyet olsun

Dunku menumu yazayim tel elimde uyuya kalmisim🤭
Sabah 5 den sonra yürüyüş
14 temmuz
9 buçuk sade kahve bir ceviz iki badem
13 buçuk
Ton balıklı salata

15 de Bir dilim karpuz,iki dilim armut ,bir dilim elma ,

16 da komşularla sade kahve
18 çeyrek
4 sıkım mercimek köfte
Küçük kase salata , kuru soğan ve 3marul
Bir buçuk ayran
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Akşam yürüyüş
Screenshot_20250714-081747_Samsung Health.webpScreenshot_20250714-223959_Samsung Health.webp

Merhabalar herkese, ben 4. Takimdan Ozge. FitFiliz’in beni haberdar etmesiyle geldim gruba.☺️Cok uzun zamandir siteyede girmemistim.Tabiki bir suru kilolar da aldim.🙈Uzun zamandir kendi basima diyet yapma girisimlerim oldu ama bir noktada istikrarsizlik yapip birakmamla sonuclandi hep.Ayagimdaki bir sorundan oturude yuruyus ya da egzersiz yapabilmem oldukca kisitli.Takimlarinizi kotu etkilemeden bende sizlerle kilo vermeye calisabilir miyim?😙🌸
Hoşgeldin canım

14 temmuz
Kahvaltı
Arkadaşa davetliydim
Az patates biber kabak kızartması
Peynir
Domates salatalık
Yumurtalı sucuk az
1dlm tam buğday ekmeği

Arada
Kahve ve yarım avuçtan az kuruyemiş

Akşam
1kase çorba
Küçük bir tabağa yakın kremalı patates

Su 2lt
Spor 2 mil leslie
6217adım
tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000018458.webp
    1000018458.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 4
Günaydın herkese. Kızım fırına getirdi beni. Oturalım dedi. Elime de simit verdi ama yemedim😂 mis hamur kokuları içinde savaş veriyorum

Eklentiler

• 1000266799.webp
    1000266799.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 2
Daha evlenemedim🤣🤣
En son Mart ayında işten çıktım sonrasında yeni bir işe girmedim
Evdeyim bunaldım kilo aldım🥲🥲
ayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sanki😶😶

ee sık sık gel artık o zaman buraya Kraliçe kaptanımız 😘😘😘😘
Kızlar 3 küçük çocuğum var işim çok oluyor çok arkalarını geziyorum birde dün gezmeden geldik kıyafet çok çıktı hala onlarla uğraşıyorum
Allah yardımcın olsun canım kaç yaşındalar
Bir haftada iki kilo vermişim keşke önceden diyet yapsaydım kilo sebebim yemek değildi aslında ayak üstü çocukların abur cubur pasta ne varsa yedim öyle aldım şimdi onları çıkardım sadece
evet bende bebegimin yemek artıklarıni yemekten vazgectim 🙃🙃🙃
Telefona indirdim. Deneyeyim bugün kaptanim . Teşekkürler 🤗
pek begenmedim yaa ama tamamladim 8 dk yı
Ebru sallıya gectim sonra ama
Evet çok fena gidiyorum şuanda tayinimiz çıktı vedalaşmalar başladı. Herkes davet ediyor yemesen olmuyor malesef

Neler var bu suyun içinde canım

Sağol kaptanım spontan gelişti. Canımda istedi hafta içi yememek için dün yedim. Bugünde pek istediğim gibi geçmedi açıkcası ama telafi edeceğim mutlaka
kiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak su ♥️♥️♥️♥️
Kızlar spor yapınca ağrım artıyor. Bugün sadece yürüyüş yaptım. 6 bin adım

tomrs tomrs Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 10:00 sahanda zeytinyağlı yumurta. Yarım dilim ekmek. Biraz zeytin ezmesi

Ara 14:00 kucuk bir kase ev yapımı dondurma (avokado muz karışımı) üstüne de sütlü filtre kahve

Akşam 16:30 kuçuk patatesten kumpir (ici malzemesiz) yanında da 4 tavuk köftesi
önce sagligın canim benim
hoşgeldinnn ablaaa dun etiket yaptım seni gördün mü geldin yoksa direk mi bir bakyım dedin 🤣🤣🤣🤣
hoş sohbetini ve edebiyatını coook özledimmmm♥️♥️♥️♥️
14 Temmuz pazartesi menüsü
08.00 kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 1 dilim ekmek, yarım kaşarlı tost, salatalık domates
13.30 öğle : cok az patates kızartması, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
17.30 Akşam: 7 yk fırında kabak , 1 kase yoğurt , 1 dilim ekmek
Spor: 7042 adım attım. Leslie yapamadım. Sabah yaparım artık

Tutku44 Tutku44 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
afiyet olsun guzel menu kızartma hariç 😘

hoşgeldin Özge ilk sayfadaki anketini doldurup Ellssa Ellssa kaptanımızı etiketleyebilirsin

Bende eski cuma zayiflama yarişmalarındanım
Eskiden menulerde hic cız birsey görmezdik spor puanları havada uçusurdu insa hep birlikte yine canlanalımmm :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Dunku menumu yazayim tel elimde uyuya kalmisim🤭
Sabah 5 den sonra yürüyüş
14 temmuz
9 buçuk sade kahve bir ceviz iki badem
13 buçuk
Ton balıklı salata

15 de Bir dilim karpuz,iki dilim armut ,bir dilim elma ,

16 da komşularla sade kahve
18 çeyrek
4 sıkım mercimek köfte
Küçük kase salata , kuru soğan ve 3marul
Bir buçuk ayran
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Akşam yürüyüş
Eki Görüntüle 3617694 Eki Görüntüle 3617695
kızzz bu ne sabah sporu diyo bide :KK11: :KK11: :KK11: :KK11: :KK11: :KK11: :KK11:

bebe uyuyorken eliptige gideyim bu mesaj beni cok kıskandırdi🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

ayy canım ablan evlenmişti demi onunla karıstırdım sanki😶😶

ee sık sık gel artık o zaman buraya Kraliçe kaptanımız 😘😘😘😘

Allah yardımcın olsun canım kaç yaşındalar

evet bende bebegimin yemek artıklarıni yemekten vazgectim 🙃🙃🙃

pek begenmedim yaa ama tamamladim 8 dk yı
Ebru sallıya gectim sonra ama

kiraz sapı, taze zencefil, cubuk yarcın, limon bolca sıcak su ♥️♥️♥️♥️

önce sagligın canim benim

hoşgeldinnn ablaaa dun etiket yaptım seni gördün mü geldin yoksa direk mi bir bakyım dedin 🤣🤣🤣🤣
hoş sohbetini ve edebiyatını coook özledimmmm♥️♥️♥️♥️

afiyet olsun guzel menu kızartma hariç 😘
Hoş bulduk bitanem 😍 Kordiş özelden çağırdı gel zayıflayalım diye senin aynı gün etiketini görünce de çok sevindim. ❤️ Bebelerin ve sen iyi misin? Kalçası düzeldi mi miniğin?

Hoş bulduk bitanem 😍 Kordiş özelden çağırdı gel zayıflayalım diye senin aynı gün etiketini görünce de çok sevindim. ❤️ Bebelerin ve sen iyi misin? Kalçası düzeldi mi miniğin?
ablam ya iyiyiz çok sükür oğlumunda gecti gitti hamdolsun cok sagliklı birseyi yok

bende zayiflamaya calısiyorum
tomrs tomrs rakip kaptanım sabah spor yapmiş bende simdi eliptikten yazıyorum bebeler uyurken kostum burya

ee sende gel o zaman zumba videolarınla senlendir bizi :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

ablam ya iyiyiz çok sükür oğlumunda gecti gitti hamdolsun cok sagliklı birseyi yok

bende zayiflamaya calısiyorum
tomrs tomrs rakip kaptanım sabah spor yapmiş bende simdi eliptikten yazıyorum bebeler uyurken kostum burya

ee sende gel o zaman zumba videolarınla senlendir bizi :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Sağlıklı olmanıza çok sevindim. ❤️ Hep böyle devam etsin inşallah ☺️ Zipzip kaptanım topik açmış genelde orada olurum ama buraya da bakarım eski mekanımız. 💐

Back
X