Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gunaydin kizlar , herkes gunluk menu ve egzersizlerini yaziyor takip ettigim kadariyla.
Ben 1 haftaligina tatildeyim, yediklerime dikkat etmem biraz zor bu hafta.Haftaya evime donunce menu ve sporlarimi duzenli bir sekilde yazmak planim.Gununuz guzel gecsin.☺️

Gunaydin kizlar , herkes gunluk menu ve egzersizlerini yaziyor takip ettigim kadariyla.
Ben 1 haftaligina tatildeyim, yediklerime dikkat etmem biraz zor bu hafta.Haftaya evime donunce menu ve sporlarimi duzenli bir sekilde yazmak planim.Gununuz guzel gecsin.☺️
Günaydın hoşgeldin canm 😘

Günaydın kızçeler. 2 saat önce kalktım . İyice acıktım .şimdi eliptikle yağları yakmaya başlayacağım 🫶 bi de dayanamayıp tartılıyorum ben yaa😂 siz de öyle misiniz

Bizde seviyoruz izmir i 3yıl önce urla daydık yeniden izmir olunca çok mutlu olduk. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur

Ödem için mi yağ yakımı için mi bu canım
yag yakımi için tatlım ama bence odemide alıyor

bende İzmirde yasadım bir süre çok sevmistim karşiyaka ve Konakta ögretmenlik yapmıştım
Sabah da çıkıyorum artik tatlım ,geldiğimde mekik çekiyorum bugün 70 yaptım üst yanlar içinde hareket yapiyorum:KK45:benim bebelerde büyüdü az çok çıkabiliyorum, terlemek içinde yokuş cikiyoz ya of bitiyom.:KK51:
bebeler kaç yaş canımm 😂🤣😂
Ay ay dikkatinizi çekmişim :KK60:
masallah canım imrendim :KK68: :KK68:
sabah sporunu çok severim ama cocuklarla:emir_bebek: olması zor oluyor 🙃🙃🙃🙃
Harikasın canm :KK24:sporun üstünede de maden suyu içersen çok güzel yakiyomus benden söylemesi :KK50:
yaa bak yapayım tesekkür ederimm

rakip takıma tiyo veren kaptan varmıdır şimdiye kadar bilemiyorum :KK36:
Ellerine sağlık canım :KK200:

Aboo ben takımdan atılmış mıyım :eek:
Cuma görüşürüz Tutku44 Tutku44 kaptan :KK62::KK62: pişman olacaksın nasıl verdim diye :KK59::KK59:

ahh kaptanım napalım artı eksi meselesi oluyo bu durumlarda :anne::anne::anne:

Selamlar kızlar yeni hafta çok güzel gelsin.
9.00
Mor erik+ su

10.30 sabah
5-6 dal.maydanoz
1 dilim peynir
1 domates
2 ceviz

13.30 ara öğün
Kahve + su +8 tane tuzsuz yer fıstığı

15.00-15.30
Öğle
5 YK yoğurt
5 YK kabak yemeği
1 galete

18.00-19.00 akşam
Detoks çorbası 1 kase
120 gr balik
Salata

2.5 lt su
Sabah 5-7 dk esneme
50 dk tempolu yürüyüş +20 dk karın basen bacak egzersizi
Boncuk2307 Boncuk2307
Tutku44 Tutku44
Ellssa Ellssa
buu neee böyle yineee çoook guzell çoook guzell :KK33::KK33:

cuma verecegin eksiyi sabırsızlıkla bekliyorum:sampiyon: kupa senin olacak bence ♥️
Allah bağışlasın. Ne güzel birini büyütünce yeniden bebiş gelmiş 🥰 Sen kaç yaşındasın peki? Ben izindeyken gelenlerle hala tanisamadim 🥲 bir de hangi sehirdeydin?
sagol Filizcim evet aynen öyle oldu ☺️ ben 36 yasıma girdim Belcikada yasıyorum
Menümü yazayım diye girip çıkıyorum canımlar. Annemdeyim ve telefonumu evde unuttum yaklaşık 2 haftadır telefonsuzum. Annemin de İnterneti bitiyor çok giremiyorum. Yarın yenilenecek. Bütün mesajları o zaman okuyacağım 🫠 Yapay zekanın hesaplaması bu arada.

🕐 13:00 — Bromelainli Su
Kalori neredeyse yok (~5 kcal)
🕑 14:00 — Kahvaltı
2 YK lor + 1 yumurta: ~120 kcal
Avuç kadar 3 parça tam buğday ekmek (~60-70 gram): ~150 kcal
Domates + salatalık: ~20 kcal
Toplam: ~290 kcal
🕔 17:00 — Ara Öğün
1 bardak meyveli kefir: 110 kcal
Birkaç tuzlu kraker (~20 gram): 100 kcal
Toplam: ~210 kcal
🌙 Akşam Yemeği
3 küçük dolma: ~200 kcal
1 tabak taze fasulye: ~80 kcal
1 kase yoğurt: 80 kcal
Toplam: ~360 kcal
🫖 Kiraz Saplı Dukan İçeceği
Neredeyse sıfır kalori (~5 kcal)
---

📊 Günlük Toplam Kalori:

~865 kcal

Su 2,5 lt yi geçer. Spor şimdilik 30 mekik.
Ellssa Ellssa tomrs tomrs Tutku44 Tutku44
afiyet olsun boncugum 😘😘😘
15 temmuz
Sabah yürüyüş

8de sade kahve ,iki ceviz iki badem
11 de kahvaltı
Tonbalığı,fırında sebze bir tabak,2yk fırında kıymalı patates ,bir dlmtb ekmek,5 zeytin,iki marul, salatalık bebek, bir haşlanmış yumurta ,2 lokma sucuklu yumurta
13
Bir avuç antep fıstığı, 20 kadar kabak çekirdeği
15 buçuk Bir silim Karpuz,bir dilim ekmek,

17 de sade kahve
20 de
Iki but kavrulmuş tavuk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3617875
afiyet olsun kaptancım yine guzel bir gün olmuş 🙃🙃🙃🙃

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: ❤️💥🎉🎊Günaydınnnn Kırmızı takımmmm♥️:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelim :duduk::duduk::duduk:lifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi

Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı :spor::KK71::spor:
🔥 Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?

🌟 Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.

💪 Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.

❤️‍🔥 Kırmızı takım yanar, yağlar donar!

Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Boncuk2307 Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı♥️:KK36:
P pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek 😘:KK33:
sibel_84 sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz ☺️♥️:KK11::KK11:
zeyneppk zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım :KK43:
Lotus1234 Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa 🥰😘😘😘:halay::halay:

Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

mendili olmayan var mı siparis vereceğim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızçeler. 2 saat önce kalktım . İyice acıktım .şimdi eliptikle yağları yakmaya başlayacağım 🫶 bi de dayanamayıp tartılıyorum ben yaa😂 siz de öyle mi

iyi gidiyorsun tatlımm 😘😘
ben hergun tartılmayı sevmiyorum bazen artı oluyor ya
senin nasıl neler farkediyorsun kendinde

1000093635.webp
saksıda yetiştirdigim bir avuc mutlulugum 🥰

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: ❤️💥🎉🎊Günaydınnnn Kırmızı takımmmm♥️:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelim :duduk::duduk::duduk:lifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi

Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı :spor::KK71::spor:
🔥 Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?

🌟 Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.

💪 Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.

❤️‍🔥 Kırmızı takım yanar, yağlar donar!

Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Boncuk2307 Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı♥️:KK36:
P pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek 😘:KK33:
sibel_84 sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz ☺️♥️:KK11::KK11:
zeyneppk zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım :KK43:
Lotus1234 Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa 🥰😘😘😘:halay::halay:

Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

mendili olmayan var mı siparis vereceğim :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Harikasın kaptanım ❤️❤️🙏🏻 Motivasyon harika 💪🏻

Back
X