- 8 Eylül 2016
- 103.249
- 437.957
- 898
- 36
En son takım sayısı ve yarışmacı sayısı azalmış yarışmanın bir mantığı kalmamıştiNe güzel yapmişsintakımlar niye kapandı hala cozemedim ama buranın aktif olmasına çok seviniyorum. Sağol emeklerin için
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son takım sayısı ve yarışmacı sayısı azalmış yarışmanın bir mantığı kalmamıştiNe güzel yapmişsintakımlar niye kapandı hala cozemedim ama buranın aktif olmasına çok seviniyorum. Sağol emeklerin için
![]()
Hoşgeldin kaptanım sizleri burada tekrardan görmek çok guzelEn son takım sayısı ve yarışmacı sayısı azalmış yarışmanın bir mantığı kalmamışti
Günaydın hoşgeldin canmGunaydin kizlar , herkes gunluk menu ve egzersizlerini yaziyor takip ettigim kadariyla.
Ben 1 haftaligina tatildeyim, yediklerime dikkat etmem biraz zor bu hafta.Haftaya evime donunce menu ve sporlarimi duzenli bir sekilde yazmak planim.Gununuz guzel gecsin.![]()
yag yakımi için tatlım ama bence odemide alıyorBizde seviyoruz izmir i 3yıl önce urla daydık yeniden izmir olunca çok mutlu olduk. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur
Ödem için mi yağ yakımı için mi bu canım
bebeler kaç yaş canımmSabah da çıkıyorum artik tatlım ,geldiğimde mekik çekiyorum bugün 70 yaptım üst yanlar içinde hareket yapiyorumbenim bebelerde büyüdü az çok çıkabiliyorum, terlemek içinde yokuş cikiyoz ya of bitiyom.
![]()
masallah canım imrendimAy ay dikkatinizi çekmişim![]()
yaa bak yapayım tesekkür ederimmHarikasın canmsporun üstünede de maden suyu içersen çok güzel yakiyomus benden söylemesi
![]()
Ellerine sağlık canım
Aboo ben takımdan atılmış mıyım
Cuma görüşürüzTutku44 kaptan
pişman olacaksın nasıl verdim diye
![]()
buu neee böyle yineee çoook guzell çoook guzellSelamlar kızlar yeni hafta çok güzel gelsin.
9.00
Mor erik+ su
10.30 sabah
5-6 dal.maydanoz
1 dilim peynir
1 domates
2 ceviz
13.30 ara öğün
Kahve + su +8 tane tuzsuz yer fıstığı
15.00-15.30
Öğle
5 YK yoğurt
5 YK kabak yemeği
1 galete
18.00-19.00 akşam
Detoks çorbası 1 kase
120 gr balik
Salata
2.5 lt su
Sabah 5-7 dk esneme
50 dk tempolu yürüyüş +20 dk karın basen bacak egzersizi
Boncuk2307
Tutku44
Ellssa
sagol Filizcim evet aynen öyle olduAllah bağışlasın. Ne güzel birini büyütünce yeniden bebiş gelmişSen kaç yaşındasın peki? Ben izindeyken gelenlerle hala tanisamadim
bir de hangi sehirdeydin?
afiyet olsun boncugumMenümü yazayım diye girip çıkıyorum canımlar. Annemdeyim ve telefonumu evde unuttum yaklaşık 2 haftadır telefonsuzum. Annemin de İnterneti bitiyor çok giremiyorum. Yarın yenilenecek. Bütün mesajları o zaman okuyacağımYapay zekanın hesaplaması bu arada.
13:00 — Bromelainli Su
Kalori neredeyse yok (~5 kcal)
14:00 — Kahvaltı
2 YK lor + 1 yumurta: ~120 kcal
Avuç kadar 3 parça tam buğday ekmek (~60-70 gram): ~150 kcal
Domates + salatalık: ~20 kcal
Toplam: ~290 kcal
17:00 — Ara Öğün
1 bardak meyveli kefir: 110 kcal
Birkaç tuzlu kraker (~20 gram): 100 kcal
Toplam: ~210 kcal
Akşam Yemeği
3 küçük dolma: ~200 kcal
1 tabak taze fasulye: ~80 kcal
1 kase yoğurt: 80 kcal
Toplam: ~360 kcal
Kiraz Saplı Dukan İçeceği
Neredeyse sıfır kalori (~5 kcal)
---
Günlük Toplam Kalori:
~865 kcal
Su 2,5 lt yi geçer. Spor şimdilik 30 mekik.
Ellssa
tomrs
Tutku44
afiyet olsun kaptancım yine guzel bir gün olmuş15 temmuz
Sabah yürüyüş
8de sade kahve ,iki ceviz iki badem
11 de kahvaltı
Tonbalığı,fırında sebze bir tabak,2yk fırında kıymalı patates ,bir dlmtb ekmek,5 zeytin,iki marul, salatalık bebek, bir haşlanmış yumurta ,2 lokma sucuklu yumurta
13
Bir avuç antep fıstığı, 20 kadar kabak çekirdeği
15 buçuk Bir silim Karpuz,bir dilim ekmek,
17 de sade kahve
20 de
Iki but kavrulmuş tavuk
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3617875
Günaydın kızçeler. 2 saat önce kalktım . İyice acıktım .şimdi eliptikle yağları yakmaya başlayacağımbi de dayanamayıp tartılıyorum ben yaa
siz de öyle mi
keşke hala burdasınız olsaniz kaptanımHosbuldum evet bir zamanlar 6.takimda kaptanlık yaptım sonrasında buradaki sayfayı açıp 2 yıl kadarda buralardaydım![]()
Harikasın kaptanım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydınnnn Kırmızı takımmmm
Günlerden Çarşamba yani artık baklagil grubundan veya ödem yaoacak birsey şu iki gün yemeyelimlifli besinler yiyelim ve aksam 5 ten sonra agzımıza birsey koymayalım.yazacam yemek yiyen olmasınn bak
bu iki sabah varsa maydonoz suyu veya baska odem atıcı çaylarımızı içelim
cuma günü minik bir gram degisiklik icin bile artık bugunden toparlayalım kendimizi
Bugun bolca spor günü cumaya şurda ne kaldı
Her ter damlası yeni bir senin doğuşudur!
Havalar sıcak efil efil elbislerde hafiflemek hepimizin istedigi şey degil mi?
Zayıflamak sadece incelmek değil, kendine verdiğin en büyük hediyedir.
Bugün vazgeçmeyenler, cuma günü başaranlar olur.
Kırmızı takım yanar, yağlar donar!
Her adımda daha güçlüyüz kızlarrr
Boncuk2307
pazartesi eksin cok guzeldi dahada gelir bence devamı
P pocoyoo inanıyorum güzle bir eksi cuma gelecek
sibel_84
pazartesi eksin cok guzeldi ama seni göremiyoruz burda Sibel hocam ozletme kendini menu spor bekliyoruz
zeyneppk bu hafta cuma bildirim yaptın gelemedin daha sonra sanrım yogun bir haftadasın insa kötü birsey yoktur arkadaşım
Lotus1234 cuma için heyecanla bekliyorum harika bir eksi gelecek insa
Cumaya mükemmel yüzdelerle Mavi takımın önünde halay cekmeye hazırlanalım kızlaarrr
mendili olmayan var mı siparis vereceğim
![]()
Afiyet şifa olsun bol bol yağdan gitsin.
HoşbuldumHoşgeldin kaptanım sizleri burada tekrardan görmek çok guzel![]()
Burda kurulu bir düzen var uzun zamandır emek veriliyor tekrar gelip düzeni bozmak istemedimkeşke hala burdasınız olsaniz kaptanım![]()
est kaptanım ya ne bozması tam tersi mutlu oluruzHoşbuldum
Burda kurulu bir düzen var uzun zamandır emek veriliyor tekrar gelip düzeni bozmak istemedim![]()
Harikasın kaptanımMotivasyon harika
![]()
aminn hepimizinnAfiyet şifa olsun bol bol yağdan gitsin.
Hoşgeldin o zaman yenidenBir garip yolcuyum hayat yolundaTatlım iyiyim ben de çok özlemişim sizleri.
Bol bol hasret gidereceğim
![]()