Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)
IMG_9649.webp

Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)
IMG_9653.webp

Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)
IMG_9654.webp

Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)
IMG_9655.webp

Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.

Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.
IMG_9656.webp

Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Ellssa Ellssa tomrs tomrs Boncuk2307 Boncuk2307

Afiyet olsun tatlım , bitter bir kare ile sınırlı biliyorum:stop:serbest gün de yapmış olabilirsin😊 bir kaça kaçamak olmuş ama hafta içi toparlarsın tatlim😊
Genelde 2 kare deniyor çok küçüktü kareler 3 yedim 😅
Haftasonu olunca biraz kaçamaklı geçti hafta içi daha dikkat ederim

Sabah ac karnina 2 bardak su troid ilacimida aliyorum

Kahvalti 11.00
Cay
Salatalik domates
Peynir
Sucuklu yumurta
1 dilim borek

Ara
Sutlu soguk kahve

Aksam
2 parca tvuk izgara
Uzum
Közlenmis salata

Közde misir
Cay cekirdek

2 lt su

45 dk yuruyus

Afiyet olsun tatlım, saatlerini de yazmanı istiyorum, hafta sonu olmasıyla kaçamak olabiliyor haftaiçi akşamları birazcık dikkat edelim😊

Hayırlı geceler kızlar 🌼 yangın haberlerinden uyku tutmadı nefesim daralıyor boğuluyorum gibi hissediyorum muhtemelen benim stresimi ufaklık hissetmiş olacak o da kucakta memede uyumak istiyor sadece 😔 Allah'ım inşallah rahmetini yağdırır da ciğerlerimize nefes olur 🤲 her taraf yanıyor yakılıyor insan gücü ile yetişilecek bir afet değil çok büyük çok, Allah'tan dualarla yağmur ferahlık istemekten başka bişey elden gelmiyor😔
Amin canm aynı duyguları bende yaşıyorum ama elimizden bisey gelmiyor , çok çok üzülüyorum

Cumartesi Menum
Kahvalti (Mantarli 2 yumurta, sebzeler, zeytin,peynir, yarim dilim eksi maya tambugday ekmegi, 500 kalori)
Eki Görüntüle 3622520

Ara Ogun (Kahve sekersiz, 50ml sut ilaveli+ 1muz uzerine kakao serptim, 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622521

Oglen (Ispanak yemegi+ 3 kasik yagsiz yogurt , 150 kalori)
Eki Görüntüle 3622522

Aksam (Buharda brokoli, ev tursusu, izgara tavuk gogsu ,300 kalori)
Eki Görüntüle 3622523
Toplamda 1100 kalori oldu , 1500’e tamamlamaya calisacagim, 1500kalorinin altinda kaliyorum 2 gundur.

Adimlarim 10.750 simdilik, yatana kadar 11-12 bin
yaparim.
Eki Görüntüle 3622524

Kitap: Kamelyali kadin / Alexandre Dumas
Afiyet olsun tatlım menü harika adımlarda super❤

25 temmuz cuma menü
10.30 2 haşlanmış yumurta ile salata, 10 zeytin, 1 dilim peynir, 2 karabuğday patlağı
12.30 2 hurma 1 kuru incir1 tk tahin
14.30 1 şeftali
18.30 ıspanaklı smoothie
3 lt su 9.000 adım

26 temmuz cumartesi menü
10.30 2 yumurta ile sebzeli omlet, 1 dilim peynir, 2 dilim yulaf ekmeği
15.00 3 kaşık keçiboynuzu, 2 kaşık tahin
18.30 4 kaşık tavuk döner, salata
3 lt su 8.000 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 tomrs tomrs Eki Görüntüle 3622514
Afiyet olsun tatlım menü harika adımlar da çok guzel❤

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah 1 yumurta(başka bir şey yok)
Öğlen et Kavurma ve soda
Akşam ismimi bilmediğim mezeler +1 tek rakı
Etin fotosunu çekmiştim 😂
Doğumgünü vardı yaş pasta yemedim
Spor yok
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000270588.webp
    1000270588.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 7
Selam millet . Dün akşam 2 tane izmir bomba yediğim için vücudum yağ yakmayı durdurdu. İdrar çubuğu var onla ölçüyorum. Ketosisten çıkmış olabilirim. Ama niyet ettim tekrar girmeye

2 günlük bir seyahatteyiz. Yanıma sdm diyet paketlerimi almayı unutmuşum 💩. Tekrar Yağ yakmaya başlamam için sıfır karb ilerlemem lazım. Bu da seyahatlerde zor.
.ama disiplinliyim, Umarım p.tesiye yağdan enerji üretimine başlarım(fabrika sanki 😂)
idrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canım

idrar cubuguyla nasıl anlıyorsun canım
İdrar stribinden idrar da işte ph değeri, glikoz falan bakılıyor. Medikallerde ya da internette satılıyor. Bir de keton seviyesine bakıyorum.keton aktifse ketosistesindir yağ yakıyorumdur teknik olarak. Tabi tatildeyken olmuyor çünkü alkol , karb yiyince o anlaşılmıyor

Afiyet olsun tatlım, saatlerini de yazmanı istiyorum, hafta sonu olmasıyla kaçamak olabiliyor haftaiçi akşamları birazcık dikkat edelim😊
Ya agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Onlar olmasa cogu seyi eve de almam
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdir 😂 bide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?

Ya agzimi tutamiyorum ya 3 coxuk var benim onlara hazrliyorum bende yiyorum ne yapacagim boyle bilmiorum.
Bugun sifir sekere niyetliydim kahvaltiyi hallettim bi sekilde oglen ev makarnasi hasladim onlara pismis mi pisecek mi derken 2 3 kasik yemisimdir 😂 bide karpuz dildim benim kucuge yedirken farkinda olmadan kendi agzmada atmisim batti balik yan gider deyip serin serinde iyi gelince 4 dilim falanda karpuz yedim vayy halime daha aksam olmadibide misir diyatte çokciss mi acaba misir hasladimda 1 tane yesem cok mu gelir ?
Ben yedigim her seyi tabaklayip, kalori sayiyorum.Ve o tabaklarimin haricinde hicbir sey yemiyorum.Insan farketmeden yedikleri yuzunden kilo aliyor cogu zaman.Kendinize tabak hazirlamanizi, kalori saymanizi tavsiye ederim.
Bu arada haslanmis 1 misir, 100 kalori civaridir.20gr karbonhidrat, 2gr yag, 3gr protein, 3 gr lif icerir.Lifli bir sebze, diyetinizde ara sira tuketebilirsiniz.Vitamin ve mineraller acisindanda zengindir.
Dikkat etmeniz gereken tek sey, nisastali bir sebzedir ve eger zaten gun icinde nisastali cok karbonhidrat tukettiyseniz , o gun yememeye calisin.Eger çok karbonhidrat tuketmediyseniz, rahatlikla yiyebilirsiniz.☺️

Son düzenleme:
Afiyet olsun canm bende öyleydim bende de üç tane var onlara hazırlıyorum felan elimde olmadan yiyorum derken yavaş yavaş o alışkanlığı kırdım zamanla sade tadımlık alıyorsun bazen yemiyorsun ama alışıyorsun kendine ayrı hazırlayabiliyorsun olacak ama zamanla erken saatlerde yersen sıkıntı olmaz

Kizlar ben 10 saat saat farkimizla uyudum, uyandim, sizler hala yoksunuz.🤭Kimse yazmamis bugun, nerelerdesiniz?😅
Sessiz, sakin ciss’lar yemiyorsunuz umarim.🙈

Kizlar ben 10 saat saat farkimizla uyudum, uyandim, sizler hala yoksunuz.🤭Kimse yazmamis bugun, nerelerdesiniz?😅
Sessiz, sakin ciss’lar yemiyorsunuz umarim.🙈
Günaydın tatlım ben kahvemi yudumluyorum,pazar dolayısıyla pek uğrayan yok ama ben sürekli burdayim🤭

herşey yoluna girer canım. yeni başlangıç yaparsın burada. benim de yeni bir başlangıç yapmam lazım. seni gördüğüme sevindim 🥰
Sen de mi yeniden başlayacaksın canım 😍
Tabiki gelebilirsin canım hoşgeldin :KK200:

Senin de yeni başlangıç zamanı gelmiş o halde :KK200:

Afiyet olsun canım. Kitap okumamışsın neden tatlım?
hoşbuldum canım sayfanın başındaki bilgileri atmam gerekiyor mu yarın sabah başlamak istiyorum 🙏🏻

Back
X