- 21 Şubat 2013
- 9.439
- 21.207
- 548
Bende uzun uzun süreler yemiyorum, tatlı işlerini yedigim de çok gariplesiyom bas dönmesi felan yaşıyorum sarsıyor sanki,sadece kuru meyveden meyvelerden aliyorum,meyvede cok yiyen biri degilim yedigimde de kan sekerini hizla yukseltiyor deli gibi acikiyom aksama kadarİlk günler zor oluyor ama şimdi canm istemiyor meyveler bile çok şekerli geliyor alışınca
Ben de yeni fark ettim canm ama yapıyor şeker oranı yüksek olanlar özellikle
Benim oğlumun da karaciğer rahatsızlığı safra taşı problemi vs bir sürü sağlık problemi olunca mecburen dikkat etmek zorunda kaldı canm o da sevmiyor normalde yürüyüşü, ergenlik başlangıcı ile zıtlaşmaya başlamıştık özellikle beslenme konusunda sitede çocuklarla market ürünleri alıp yiyorlardı hep o yüzden geçen hafta diyetisyene başlattım kontrol altında olursa dikkat eder diye şimdi kontrolde kilo veremezsem rezil olurum diyor![]()
Çok geçmiş olsun canm, rabbim şifasını versin dikkat ederse duzelir ,e büyüyor artık ondandır öyle dusunmesi

Benim.kiz da 12 olacak kilosu var malesef,o da benle çok zorlaşıyor, bugünlerde zayıflamak istiyor ,bende diyetisyen ayarlayacağım randevulastik, benim.kizda da kolestrol yüksek çıktı ,atlatırız inşallah zayıflayınca geçer diye düşünüyorum,