Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen menumu yaziyorum.
Cumartesi Menusu
Sabah 10bucukta (Esim ve cocuklarim beni Turk cifligine kahvaltiya goturduler.Hava guzeldi, uzun uzun oturduk ciflikte, at bindi kuzularim.En kalorili ogunum oldu kahvalti.Esime rica etmistim pasta almayin ne olur, diyetteyim biliyorsunuz, seviyorum.yiyip diyetimi bozmayayim diye.Pasta almamislar ama 1tane baklavaya mum ve maytap dikip, bangir bangir dogum gunu sarkisi soylediler.😂) 1000kalori
IMG_9752.webp

Ekmegin yarisini yemedim bir sonraki fotoda gorebilirsiniz.Bu cirkin fotograf icin kusuruma bakmayin.🙈
IMG_9760.webp

Sonrasinda sae turk kahvesi ve 1tane baklava yedim.
IMG_9761.webp

Aksam saat 6da (Tavuk, yagsiz yogurtla cacik, cok az pita ekmegi) 400 kalori
IMG_9789.webp

1bucuk litreden fazla su ictim.
Gunu toplamda 1400kalori ile kapattim.Esim ve cocuklar aksam yemege goturmek istediler ama o hakkimi yarin tartidan sonra kullanmayi planliyorum.
Spor: 10.700adim
Dipnot: 2 arkadasim dilim yas pasta getirdiler supriz olarak, agzima surmedim, 2 oglum istahla yediler.Sonra esimin kucuk bir surprizi vardi ve gittigimiz yerde masa dolusu yiyecekler doluydu, agzima bile surmedim.
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
IMG_9790.webp

Günaydın herkese. Kahvaltıya gidiyoruz bu biraz tehlikeli umarım cozutmam. Çünkü sabah baktım ketosise girmiş vücudum dün yediklerimden sonra. Bozmak istemiyorum 🥲 bol protein ve sebze yiycem pişileri affediyim diyorum 😂
Kaptanim can bogazdan gelir..Ne güzeldir o kahvalti simdi, immm sicacik cayla, kaymak balla..😂🤭

Kirmizi takimin kilo vermek icin mucadele eden guzel kadinlari, bu hafta cok iyi gidiyoruz.🙏
Tarti gunleri yaklasiyor, bugunden itibaren saglam bir sekilde diyetimize odaklanalim.Lutfen haftasonu rehavetine kapilip, diyetleri bozmayalim..💪
Eger bozacak gibi olursaniz, en cok giymek istediginiz kiyafeti dusunun, ya da uzun zamandir icine giremediginiz ama belki birgun yine giyerim diye gardiropta hala sakladiginiz kiyafetleri.Sonrada sakince elinizdeki yiyecegi masaya birakin😅🤭
Burada gece kizlar, artik uykuya cekiliyorum.
Ama bu hafta bomba gibi geliyoruz.👊
En cok kilo verdigimiz hafta olsun mu? Olsuuuuuun
Kirmizi takim sampiyon olsun mu?
Olsuuuuuun
Diyeti bozanlari ruyasinda gulyabani kovalasin mi?
Kovalasinnn😂
Insallah sabaha gorusmek uzere.💕

Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden
1000045110.webp

Eklentiler

• 1000045121.webp
    1000045121.webp
    10 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000045125.webp
    1000045125.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000045126.webp
    1000045126.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 8
Bugün kahvaltıya misafirliğe gittim maalesef karbonhidrat bombası yedim :/ börekler kekler yazmasam iyi olur :(

Yarın tartı günümüydü ya detoks filan yapcam cumaya kadar

Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Canim cok gecmis olsun.Kalp atislarin bir anda mi yukseldi? Yani otururken, hareket etmezken ki kalp atislarin mi bunlar? Yoksa yuruyus, ev isi vs bir seyler mi yapiyordun?
Birde duzensizlik var mi kalp atislarinda? Mesela kalp atislarin 100diyelim, sonra bir anda 140a cikti, bir saniye sonra 80e indi gibi?Bunu olcebilme ihtimalin var mi akilli saat vs ile? Birde daha onceden boyle bir sey gozlemlememis miydin,yoksa yeni mi oluyor?
Dakikada 150nin uzerindeki kalp atislari olagandisi.Kalbin ritmiyle ilgili bir problem olabilir.Tasikardi ya da afib dedigimiz duzensiz kalp ritmi olabilir.Kalp atislarin hizlandiginda , kendini bir anda halsiz hissediyor musun? Gogsunde agri var mi?Nefesin kesiliyor mu? Bayilacak kadar kotu hissediyor musun?
Kalp ile ilgili durumlar sakaya gelmez.Benim tavsiyem en kisa zamanda doktora gorunmen canim.Hastanede kan tahlilleri,Ekg-ecg yaparlar.Ya da holter ile kalbin nasil calistigini gozlemlerler.Uygun gorurse doktor eko ister(echocardiogram) yani kalp ultrasonu.Ve bir sorun var mi yok mu ortaya cikar guzelim.Lutfen ihmal etme, bu onemli bir durum…

Asla yemedim 😂 bu tabağa ek olarak biraz fıstık ezmesi biraz da peynir yedim
Aaa yeseydiniz kaptanim, oldu mu simdi😂

Bugün kahvaltıya misafirliğe gittim maalesef karbonhidrat bombası yedim :/ börekler kekler yazmasam iyi olur :(

Canim lutfen pazartesi ve cuma tartilarimiz cok yaklasti.Takim sorumlulugumuzda var.Ben inaniyorum toparlayacagiz beraber.Onumuzdeki gunleri hafif gecirip telafi ederiz.💪

Evet canım baya yakindim. 68 e kadar gördüm. Sonra bugün düzelteceğim yarın düzelteceğim diye günler geçiyor 🙄
Bula bula bunu buldum dediğim kıyafetler meğer ne küçükmüş 🫣😭
Ne gidebiliyorum ne dönebiliyorum. Arada kaldım.
Hiç dert etme canım halledersin sen ben sana güveniyorum şu an kaçtın sen

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı : sucuklu menemen biraz şarküteri fıstık ezmesi porsiyonlar çok az
Ara: küçük americano
Akşam: 3 köfte+biber, yeşillik ve yarım kutu zero(pilavı vs. Yemedim)

( ve kendimi tebrik ediyorum. Normalde patates kızartması geldi, piyaz geldi masaya ama Yemedim. Onlar şişiriyor ve diyetime ters şimdilik biraz turşu ezme yedim çatalın ucuyla)

Eklentiler

• 1000273261.webp
    1000273261.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000273314.webp
    1000273314.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 8
Cok az yemissin canim.Aksama kadar cok ac kalmissin.Kalori olarak oldukca az kalorili birgun.Diyet icin iyi oldugunu dusunuyoruz ama kastan kilo kaybedebilirsiniz bu sekilde ve saglikli olmaz.Butun besin ogelerine ihtiyaci var vucudumuzun ve saglikli kilo verirken butun bu besin öğelerinden almaya calismaliyiz.🥰
Ev yerleştiriyorum o yüzden dün öyle geçti ama bugün biraz kaçırdım sanki
Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Geçmiş olsun canım benim hareketsiz halim de 136 falan çıkıyordu canım tuvalete bile gidemiyordum o kadar halim kalmıyordu. Uykudan uyanıyordum çarpıtadan düşün. Kardiyolojiye gittim tahlilde trioidlerim çok hızlanmış ve zehirleme evresine yaklaşmış o sebep olmuştu. Aylarca tansiyon ilacı kullandım ben. Lütfen en kısa zamanda gitmeye çalış dr a
Merhabalar kizlar nasilsiniz? Pazar gununuz nasil geciyor? Haftasonu diye sessiz buralar🥰
Selam kaptanım. Azcık cips, kola yaptık çocuklarla 🤭 spor da yapamıyorum bu ara dengelemeye çalışıyorum

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı : sucuklu menemen biraz şarküteri fıstık ezmesi porsiyonlar çok az
Ara: küçük americano
Akşam: 3 köfte+biber, yeşillik ve yarım kutu zero(pilavı vs. Yemedim)

( ve kendimi tebrik ediyorum. Normalde patates kızartması geldi, piyaz geldi masaya ama Yemedim. Onlar şişiriyor ve diyetime ters şimdilik biraz turşu ezme yedim çatalın ucuyla)
Gunu iyi kurtarmissin kaptanim.Keske tatlarina baksaydin, azicik yemekten bir sey olmazdi.Nihaahshaa (Nuri Alco gulmesi)😂🤭

Ev yerleştiriyorum o yüzden dün öyle geçti ama bugün biraz kaçırdım sanki

Geçmiş olsun canım benim hareketsiz halim de 136 falan çıkıyordu canım tuvalete bile gidemiyordum o kadar halim kalmıyordu. Uykudan uyanıyordum çarpıtadan düşün. Kardiyolojiye gittim tahlilde trioidlerim çok hızlanmış ve zehirleme evresine yaklaşmış o sebep olmuştu. Aylarca tansiyon ilacı kullandım ben. Lütfen en kısa zamanda gitmeye çalış dr a

Selam kaptanım. Azcık cips, kola yaptık çocuklarla 🤭 spor da yapamıyorum bu ara dengelemeye çalışıyorum
Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.🙏
Ahh ahh ne oldu benim cekirgelerime, cips-kola mi🙈Uzuntuden yemeden kesilecegim kirmizi takim, bu hafta sampiyonuz dedik.🥳

Gunu iyi kurtarmissin kaptanim.Keske tatlarina baksaydin, azicik yemekten bir sey olmazdi.Nihaahshaa (Nuri Alco gulmesi)😂🤭

Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.🙏
Ahh ahh ne oldu benim cekirgelerime, cips-kola mi🙈Uzuntuden yemeden kesilecegim kirmizi takim, bu hafta sampiyonuz dedik.🥳
Doymadım zaten. Eve gelince yumurtanın beyazından omlet yapıp yedim 🤭

Anladığım bir konu değil ama baktırmakta fayda var

Şöyle. Aslında cuma günü tartı günü. Yarınki kontrol günü gibi bir şeymiş. Hani haftasonu kaçamağı olmasın diye müthiş bir şey benim için mesela. Bu sayede frenledim. 🤭 haftaya dikkat edersin 👌

iyi akşamlar kızlar :KK200:

bu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.

Back
X