Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gündüz güzel başladı ama akşam misafirliğe gidince işin ucu kaçtı maalesef. Pazartesi tartı öncesi hiç iyi olmadı, tok bir mideyle yatıyorum.

Kahvaltı 11:30
Yarım dilim tam buğday ekmek
2 yumurta ile sucuklu menemen
2 dilim Beyaz peynir
2 dilim Çeçil peyniri
2 dilim kuru füme et
Yarım domates
1 salatalık
5 ev zeytini
1 bardak hoşaf

Ara
3 dilim karpuz
Maden suyu

Öğlen 14:00
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye

Akşam 18:30
3 kaşık kavurma
Pilav (miktarını söylemeye utanıyorum çok kaçtı)
Yeşillik Salata semizotlu
1 kaşık Karışık kızartma
1 kaşık humus
2 dilim el açması börek, biri patatesli biri kıymalı
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı Acuka sos
1 kaşık ispir
2 dilim karpuz

Ara 20:00
1 dilim yalancı tavuk göğsü
Maden suyu

Su: 2 litre
Spor: Öğlen 30 dk Leslie yaptım
Kitap: Mahkûm - Freida McFadden (sayfa 206-264)
@ Ellssa Ellssa @ Boncuk2307 Boncuk2307
Ah o ikinci dilimler 🤭🤭 geçen haftasonu ben de öyleydim 🥲

Bende genelde hep bir onceki gunden kalan yemegi aliyorum yanima ise giderken.Biber dolmasi ve kofte harika bir oglen yemegi olmus, afiyet olsun.

Olsun canim, regli oncesi hormonlar cosuyor.Daha cumaya var zamanimiz toparlariz, dert etme sen🥰

Kaptanim gofretler olmasa cok guzel birgun bence.

Seni merak ettim canim, nerede bu kiz gelmemezlik etmezdi dedim.Guzelce dinlenebilmissindir umarim Filizcim, Adana nasil?

Adimlarin sahane Aysecigim, menude kabam tatlisi ve makarna var ama tadimlik yemissin.O adimlarla yakmissindir canim.☺️

Cok gec cevap yazabildim ama sut ve sut urunleri gaz yapar canim.Tartidan birgun once tuketmemek iyi olur.Yoksa kefir cok saglikli, cok severim bende.

Canim diyet yaparken misafirlikler hic kolay olmuyor.Bazen hepimiz ipin ucunu kaciriyoruz ama batti balik yan gider demek yerine, bugun biraz kacirdim evet, ama yarin yeni birgun ve morivasyonumu bozmadan devam edecegim demeliyiz.☺️
Çok teşekkür ederim kaptan, şişkinlik yapabilec3ginden kefiri icm3dim😊

Geçen hafta cuma 63,50
Boncuk2307 Boncuk2307 E ellsa Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush
Bugün 63,35
Screenshot_20250804-081247_OKOK international.webp

Biz niye böyleyiz mis gibi vermişken niye geri alıyoruz. Neyse tekrar verelim inşallah🙏🙏🙏
Diyetisyenle devam ederken yoğun depresyona girdim. Gelemiyorum artık diye yazdım diyetisyene de doktor desteği başladım. Sabah güzel başlıyorum ama gün içinde devam etmekte zorlanıyorum. Hayır diyemiyorum 🙄
Tartimin pili bitmiş gücünen tartıldım. 85.5 başlangıç diyelim ama kendime güvenemiyorum nedense. Hergun yazayım inşallah 🤲

Çok teşekkür ederim kaptan, şişkinlik yapabilec3ginden kefiri icm3dim😊
Harikasin Aysecim😙👏

Eksiler gelmis, cook sevindim🥰

Diyetisyenle devam ederken yoğun depresyona girdim. Gelemiyorum artık diye yazdım diyetisyene de doktor desteği başladım. Sabah güzel başlıyorum ama gün içinde devam etmekte zorlanıyorum. Hayır diyemiyorum 🙄
Tartimin pili bitmiş gücünen tartıldım. 85.5 başlangıç diyelim ama kendime güvenemiyorum nedense. Hergun yazayım inşallah 🤲
Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.

Cuma 60.5
Pazartesi 60.8
Piknik sonrasi 🙄
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush
Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.☺️

Harikasin Aysecim😙👏

Eksiler gelmis, cook sevindim🥰

Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.

Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.☺️
Teşekkür ederim kaptanim🥰

Pazar Menum
Kahvalti saat 10bucukta (550 kalori)
IMG_9791.webp

Ara Ogun 1bucukta (50ml sut ilaveli, sekersiz kahve ve 1 muz) 150 kalori
IMG_9798.webp

Oglen-Aksam saat 3bucukta, 3bucuktan sonra baska hicbir sey yemedim. (400kalori)
IMG_9797.webp

Malesef bugun 1100kaloride kaldim.Yarin telafi edecegim, karnim nasil gurulduyor.
Su: 1bucuk lt uzeri
Spor:17.200adim
IMG_9801.webp

Kitap:Malesef yok yarin ise basliyorum, bir suru sey yaptim, kitaba firsat bulamadim..
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Son düzenleme:
Ashahahah. Beklediğin gibi mi sonuç
Kaptanim bilemiyorum, 10gundur dogum gunumdeki 1 minik baklava haric hic bozmadim diyetimi..Acliktan karnim agriyarak yatiyorum..Aciiiim ac😂Ama keske siz benden daha cok kilo vermis olsaniz, cunku takim arkadaslarimdan transfer yapmak istemiyorum ben..Bakalim neler olacak…🤭

Gunaydin kaptanim, bende attim tartiyi, cok heyecanli🤭
Ashahahah. Beklediğim gibi mi sonuç
Kaptanim bilemiyorum, 10gundur dogum gunumdeki 1 minik baklava haric hic bozmadim diyetimi..Acliktan karnim agriyarak yatiyorum..Aciiiim ac😂Ama keske siz benden daha cok kilo vermis olsaniz, cunku takim arkadaslarimdan transfer yapmak istemiyorum ben..Bakalim neler olacak…🤭
Bravo valla. Benim inişli çıkışlı.

Back
X